goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf deskundig,super klantvriendelijk,helemaal top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben met mijn Skoda Fabia voor een APK - keuring gegaan omdat wij goede ervaringen hebben met deze garage. De grote deskundigheid, de prettige service, de prijsvriendelijkheid en de rust wat dit alles als klant voor je meebrengt! Wij raden deze eerlijke garage met zijn grote vakmanschap dan ook ten zeerste aan!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door garantiebedrijf AutoTrust werd mij Autobedrijf Harderwijk aanbevolen voor een vrij grote reparatie (gehele distributie ketting vervangen) aan mijn auto. De reparatie is zeer vakkundig door deze garage uitgevoerd. Ik was verder zo diep onder de indruk van de service rondom deze reparatie dat ik besloten heb om mijn auto daar in onderhoud te houden. Hans en Jozien, nog heel erg bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op afspraak zijn we een auto komen bekijken. Alles zag er zeer verzorgd en netjes uit, de auto en de zaak zelf ook. We zijn uitstekend geholpen, met veel geduld en goede zorg. Zelfs de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt.\r\n\r\nHartstikke bedankt voor onze mooie auto (die we natuurlijk ook hebben gekocht en meteen hebben meegenomen)! We komen zeker terug!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en betrokken persoonlijke benadering. Meedenkend en zeer ervaren. Het uitleesapparaat gaf een diagnose die niet correct bleek te zijn. Door het probleem te kunnen benaderen met ervaring, is het gelukt de juiste diagnose te stellen en het probleem te kunnen verhelpen. Tijdens deze periode werden we uitermate verzorgend geholpen door gebruik te mogen maken van vervangend vervoer.\r\n\r\nHet is voor ons wat verder uit de buurt, maar zeer de moeite waard om bij ze langs te gaan.\r\n\r\nBedankt Hans en Jozien voor jullie service en inzet!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige mensen die meteen klaar staan met kopje koffie of thee. Zelfs onze hond is welkom en krijgt wat lekkers. \r\nGewoon top bedrijf met fijne service. \r\nBedankt voor de gastvrijheid en het bosje bloemen. Wij zijn tevreden mensen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op vrijdagmiddag, terwijl het druk was, ben ik op voortreffelijke wijze geholpen. De nood/ richting-aanwijzer werkte niet naar behoren. Ondanks dat er nog aan een paar auto\"s gewerkt moest worden is er direct naar mijn auto gekeken, en dit tot volle tevredenheid.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vandaag een auto gekocht voor onze dochter , gastvrij ontvangst.\r\nwat ik heel prettig vond is dat er totaal geen druk op je word uitgeoefend om te kopen . Open en eerlijk word er verteld hoe een auto er voorstaat .we wilden eerst nog ergens anders kijken en ook dat was geen probleem . Nette service.\r\nZeker een garage om bij terug te komen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en toch heel persoonlijk. Er wordt snel en correct gewerkt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een ABS storing van mijn Peugeot 307,na enig speurwerk op internet kwam ik de site van Hans tegen,die daar duidelijk in weer gaf wat het probleem eventueel zou kunnen zijn.\r\nEen afspraak gemaakt en goed ontvangst , de auto gelijk op de brug en het probleem verholpen .\r\nAlhoewel is zelf uit Delft kom , was het zeker de moeite waard om de rit naar Hans te maken.\r\nDe eerlijkheid en vakmanschap heeft het bedrijf.\r\nKortom een aanrader.\r\nHans en yosiene, ik wens jullie veel succes in de toekomst.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels heb ik zelf bijna 20 jaar ervaring met deze garage en altijd goed. Er wordt serieus naar jouw auto gekeken en dan gaat het om oplossingen in plaats van ´´blind´´ alles vervangen. Recentelijk heb ik mijn old-timer compleet laten restaureren, dus motorblok, versnellingsbak, bedrading etc. Nu een zomer gereden en alles loopt nog perfect. Geen storing…niets! Kortom, ik kan hen van harte aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf in februari voor het eerst kennis gemaakt met dit bedrijf.\r\nging over APK en nieuwe banden, bij binnenkomst direct ontvangen door Yosien en voorzien van koffie! (doet het altijd goed) \r\nnu verleden week een andere auto gekocht bij Hans en elkaar gewoon met respect behandeld tijdens het onderhandelen en hierbij merkte ik op dat je hier nog gewoon met een \"ouderwetse\" familiebedrijf te maken hebt. kwam namelijk binnen tijdens de lunch en er werd meteen gevraagd of ik ook een broodje mee wou eten. dit geeft wel aan dat je hier nog als een echte klant gezien word en niet als een nummer bij zoveel andere bedrijven. Hans,Yosien en zoon, echt top zoals jullie de tent draaien, en wens jullie dan ook nog vele jaren te mogen zien in de garage voor oa mijn apk en dergelijke.\r\n\r\ngr,\r\nArjo Witkamp

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Hans vd Broek.\r\nvakkundig vriendelijk en snelle service. \r\nEen echte topper, een aanrader voor groot Harderwijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben goed geholpen en voorzien van goed advies.\r\nProblemen met mijn auto zijn perfect verholpen en er is prima service verleend.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben nu zo\'n twee jaar klant en nog nooit voor verrassingen komen te staan. Afspraak is afspraak, vooraf altijd duidelijkheid over de kosten en vakkundige uitleg en reparatie. Mijn garage!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben onze Renault Scenic naar Autobedrijf Harderwijk gebracht, omdat de motor niet meer goed liep. Het bleek een bobine te zijn en nog dezelfde dag werd de auto gerepareerd en konden we de auto weer ophalen. Super snelle en goede service!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met autobedrijf Harderwijk is zeer positief. Hans van den Broek en zijn team staan garant voor kwaliteit maar dit gaat absoluut niet ten koste van de ouderwetse vertrouwde service die zij leveren. Ik heb mijn Seat arosa uit 1999 nu een aantal keer voor onderhoud naar deze garage gestuurd en zal hier ook blijven. Voordat ze gaan sleutelen aan de auto zorgen ze eerst voor een goed totaalbeeld van de nodige onderhoud en zonder overleg met de eigenaar(ik) gebeurt er niets. Ze geven een eerlijk en realistisch beeld waarin ze erg meedenken, ook wat betreft onze portemonnee. Laatste onderhouds beurt is onder andere de distributieriem vervangen. Dit nam door bijkomende problemen nogal wat tijd in beslag, maar zonder klagen werkte Hans op vrijdag avond nog door tot 19.00 uur om de auto nog die dag voor mij klaar te krijgen, bij het ophalen na elke onderhouds beurt is de auto van binnen en buiten helemaal blinkend schoon. Wat een service!! Bedankt. Mijn auto rijdt nog dankzij dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer net bedrijf waarin de klant centraal staat. Positief ontvangst tot aan de afhandeling.\r\nEerlijke manier van informatie.\r\nKortom zo zie je er maar weinig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op aanraden van een vriend langs gegaan bij dit garagebedrijf met mijn BMW 528i uit 1978. Ik had een paar dagen ervoor de koppakking kapot gereden en zag een zware bui hangen met deze motor. Deze motor is de befaamde M30 motor met een L-Jetronic aansturing van Bosch waar ze bij de dealer al geen kennis meer van hebben. Dus bij Hans langsgegaan die er mee aan de slag ging. Behalve een fijne ontvangst had ik snel door waar hij over sprak en dit type motor kende. Dat gaf gelijk vertrouwen. Een paar dagen later stond de auto al weer klaar! De kop bleek nog heel gelukkig. Hans en zijn collega Mark hebben van deze motor werkelijk opnieuw de machine gemaakt zoals deze 37 jaar geleden van de band rolde bij BMW. De auto reed en trok op zoals ik deze nog niet kende. De motor was volledig opnieuw afgesteld zoals deze niet eerder gehad heeft leek het. Om dit te kunnen moet je je als monteur echt kunnen in leven in de auto en de motor. Alles werd duidelijk gecommuniceerd, ik kreeg de foto\'s toegestuurd van al het herstel, kortom, echt vakwerk en uitstekende service, absolute aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd direct en vriendelijk geholpen als er een probleem was met onze Volkswagen Beetle. \r\nLeuke en lieve mensen die het beste met je voorhebben en die altijd zoeken naar de beste oplossing voor jou. \r\nSnelle service, fijn om zo\'n garage in de buurt te hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 weken geleden bij hans geweest voor een apk voor mijn audi a3. Deskundig geholpen en helaas erachter gekomen dat er te veel aan moest gebeuren. \r\n\r\nNa enige overleg met hans een proefrit gemaakt in een seat leon die ze te koop hadden staan. De volgende dag terug gekomen om even te kijken hoe we alles nu gingen doen.\r\n\r\n Ze hadden net een ford fiesta binnen en die viel me gelijk op. Gelijk een test rit gemaakt en kon zelfs even ermee langs huis om de familie erna te laten kijken. Wederom weer de service die je bij andere garages niet krijgt!! \r\n\r\nEven met hans en Michael om tafel gezeten en besloten om de het financiële plaatje door te nemen en een hele aantrekkelijke prijs gekregen. \r\n\r\nDe auto is zelfs nog voorzien van een nieuwe distributie riem, nieuwe remblokken, en een eind demper. \r\nDit is allenmaal gedaan voor de prijs die ik al had afgesproken maar volgens hun was dit service en nodig voor de auto. \r\n\r\nOp de dag van het afhalen van de auto alles netjes geregeld en zelfs een bosje bloemen gehad. We kwamen er achter dat de centrale vergrendeling op de sleutel niet werkte en dit heeft hans zelfs nog voor mijn geregeld. \r\n\r\nWederom weer die tevreden over autobedrijf harderwijk \r\n\r\nHans, Michael & jozien wederom weer enorm bedankt voor jullie gastvrij ontvangen, goede en snelle service en de koffie natuurlijk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vele jaren voor mij een vertrouwd adres, bieden altijd de juiste hulp en service.\r\nOok met de camper kun je daar terecht.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf professionele service met een vriendelijke toon.\r\nvooral het goede advies, met alle mogelijkheden op een rij geven veel vertrouwen en natuurlijk TOP werk afgeleverd!