Vriendelijke en persoonlijke dienstverlening!

Op een vriendelijke manier geholpen en alles te weten gekomen over de auto die wij op het oog hadden. Ook bij extra vragen/wensen neemt de medewerker tijd voor je en probeert er alles aan te doen om je vragen te beantwoorden. Kortom, geholpen zoals je geholpen wilt worden. Uitstekende ervaring!

Fijne service; goede kwaliteit

We zijn door Gert plezierig geholpen met de aankoop van een Toyota Auris 1.8 hybrid en zijn tevreden over de inruil van onze VW Passat diesel uit 2005. Nadruk werd ook gelegd op het ontvankelijk zijn voor terugkomen bij de garage als ook maar iets van een storing op zou gaan treden en dat dat dan rechtgezet zal worden. Wij zullen dit bedrijf zeker bij mensen aanbevelen die op zoek zijn naar een occasion!

prima ervaringen

- nette en correcte behandeling - losse en open sfeer ; duidelijkheid - goede uitleg op de punten waar het om gaat - vertrouwen in lopende afspraak garantie-punten

Correcte, nette en snelle service

In de afgelopen weken hebben we 2 auto's bij Fortis Automotive gekocht, de service van de eerste was zo goed dat we bij de tweede die we nodig waren direct weer rond zijn gaan kijken op de website. De onderhandeling van deze tweede verliep ook soepel, er is goed geluisterd naar onze twijfels en daarin kwamen we vrij snel tot een compromis welke zeer coulant was. Al met al dikke pluim voor de vriendelijke en vooral ook vlotte, snelle service. Het contact via telefoon, app etc. verliep open en vlot; een open en eerlijke houding.

Keurig geholpen

Goede service! Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto en zal jullie zeker aanbevelen.

Fijn bedrijf, aardige verkopers, prima geholpen.

Aardige vekopers, ondanks dat we alleen een afspraak hadden om auto te bekijken kon er meteen ook een testrit worden gemaakt. Nadat we tot de koop overgegaan zijn alles verder ook volgens afspraak verlopen. Met een fijn gevoel hier onze auto gekocht!

Geweldig geholpen

Ik ben zeer tevreden goed bedrijf nette inruil .verkoper was heel behulpzaam dik tevreden over de aflevering. In een woord top

No-nonsense garagebedrijf

Fijn en efficiënt geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe wagen

Fijn bedrijf, goed geholpen!

Fijn bedrijf om een auto te kopen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Contact verloopt makkelijk en we zijn goed geholpen!

Goede service!

Ondanks de lastige Corona periode, kan Fortis u goede service verlenen bij de verkoop van een auto. Ik zal deze naam zeker aanraden!

Heel goed

Heb veel auto gekocht maar zo vriendelijk heb ik weinig mee gemaakt vriendelijk niet opdringen van kopen kan mensen aan raden altijd eerst naar Fortis te gaan kijken

Prima eerlijk bedrijf

Ik was wat huiverig om online een auto te kopen. Met videobellen heeft Nico de auto laten zien, ook de enkele onvolkomenheden zoals kleine beschadigingen, niets achterwege gelaten. Er werdt dus een reëel beeld van de auto gegeven. Met mijn opmerkingen werden acties ondernomen zodat de auto aan mijn wensen ging voldoen. Bij de aflevering aan huis bleek dat alle beloftes waren nagekomen en ik nu een prima auto heb. Dank Nico voor het meedenken en de goede service.

Wij hebben hier onlangs een auto gekocht. De auto voldeed aan de verwachting zoals deze op de website stond. Verkoper Nico heeft ons erg goed geholpen. Totaal geen agressieve verkoop, maar erg netjes. Afspraken worden nagekomen en vlot afgehandeld. Al met al een prima ervaring met dit bedrijf.

Klantvriendelijk en makkelijk

Contact maken met bedrijf is erg makkelijk, ook zijn ze erg klant vriendelijk.

Goed service

Wij zijn erg goed geholpen bij deze garage

Heel goede service

Buitengewoon goede service en garantie. Heel vriendelijk personeel. Sluijs

Goede ervaring!

Goede service Makkelijk bereikbaar per app met snelle en duidelijke reactie Klant vriendelijk Meedenkend

Geweldige ervaring

1 week voor mijn verjaardag wezen kijken voor een Volkswagen Polo en helemaal geslaagd! Wij willen Nico graag bedanken voor zijn hulp en klantvriendelijk, zeker aan te raden.

Super service!

Auto was toe aan een beurt. Gelijk een afspraak gemaakt ondanks grote drukte. Met dank aan Gert en Simon!

Zeer sympathieke verkopers die de tijd voor je nemen.

Na een aantal jaren geen auto te hebben gehad kocht ik afgelopen week een Skoda Fabia hatchbag bij Fortis automotive. Of je als klant nu een luxe BMW of de goedkoopste auto bij hun koopt, mijn ervaring is dat je met dezelfde grandeur geholpen wordt. Kortom heel prettig. Jeen de eigenaar en Gert de verkoper namen ruim de tijd en hadden beiden alle geduld , zodat ik uiteindelijk de juiste beslissing voor de aankoop kon maken.

fijn bedrijf

Onze eerste ervaring toen we binnen liepen was meteen goed. Vriendelijke enthousiaste verkopers met een hoge klantvriendelijk. We zijn blij om hier onze peugeot 2008 te hebben aangeschaft.

Vlot, zakelijk, efficiënt en gastvrije ontvangst.

Binnen een uur deal gesloten; inruil en aankoop. Voor het maken van een proefrit moest auto worden teruggeroepen bij poetsbedrijf; alert geregeld. Aflevering binnen 5 dagen. Auto gekocht incl. 6 mnd BOVAG garantie, onderhoudsbeurt en APK keuring. Beschadigde kentekenplaat vervangen. Goed gedaan Nico !

Goed geholpen

Hier onze Seat Ibiza st gekocht. Werden geholpen door Gert, fijne verkoper. Laat je rustig kijken, totaal niet opdringerig. Erg vriendelijk en relaxed. Auto zou pas dinsdag klaar zijn maar heeft zich ingespannen dat wij hem eerder konden halen.

Super servise

Mijn ervarin met met fortis automative is zeker goed . Hebben geduld en leveren auto netjes af .Vriendelijke verkopers zonder opschep verhalen no nonsens beleid .

Betrouwbaar bedrijf goede service

Af gelopen week mijn Renault Twingo gekocht bij Gert lieftink super fijn geholpen en goed advies gekregen ben Super blij met mijn nieuwe auto . Een fijn bedrijf met fijne service .

Wigstraat 22

8223EG Lelystad