goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vraag: bij een tweedehandse auto.\r\n Hoort daar ook een reservewiel bij.\r\nGraag u mening.\r\nGroet G Demkes

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf aankoop gebruikte auto verliep prima,\r\n na 1 week melding gemaakt van kapot lampje dashboard, dit verliep minder prettig,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima geholpen, tot nu toe rijden we nog naar tevredenheid!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een auto gekocht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Snelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het zijn zeer vriendelijke mensen die er werken.\r\nOok de auto de BMW die we er hebben gekocht bevalt zeer goed.\r\nWe hadden alleen klein probleempje met de centrale vergrendeling maar dat was snel en kundig opgelost.\r\nBedankt Fortis ook bij de volgende auto zal ik jullie advies wederom vragen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf IK was al een aantal jaar teveden klant bij vorig bedrijf in Hoevelaken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer treveden over Fortis Automotive en in het bijzonder over Nico. Eind oktober heb ik een Mini cooper gekocht en ik ben er nog steeds hartstikke blij mee. Wel jammer dat ik geen reservesleutel heb gekregen, maar ik zal dit autobedrijf zeker aanraden.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er is genoeg tijd en aandacht voor het beantwoorden van vragen en geven van uitleg over de auto. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed bedrijf. Aardige verkoper, goede inruilprijs en het bedrijf maakt een betrouwbare indruk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie uitleg en dienstverlening hebben citroen c1 gekocht en tot nu toe helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en eerlijke bedrijf, heel vriendelijk geholpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Omdat mijn Ford na 300000 km eindelijk met pensioen wilde (wel heel erg abrubt) ben ik op internet aan het snuffelen geweest. En al snel zag ik een mooie auto bij Fortis Automotive. Bij binnenkomst zag ik een schone en opgeruimde showroom met een ruime keus aan occasions, die er netjes gepoetst bijstonden. De ontvangst was hartelijk. Eerst probeerde de verkoper mijn wensen te polsen, en toen ik hem vertelde dat mijn keus eigenlijk al gemaakt was voor een peugeot 207 konden we daar direct over verder praten. Uiteindelijk resulteerde dat in de koop van de Peugeot en de auto stond keurig op tijd voor me klaar. Tussen koop en aflevering was er diverse malen telefonisch contact, waarbij ik alle keren klantvriendelijk en correct ben geholpen. Mijn ervaring is dan ook heel positief. Het is een schoon en opgeruimd bedrijf met medewerkers die verstand van zaken hebben. Er is de mogelijkheid dat de medewerker helpt met verzekering en evt. financiering. Het bedrijf en de medewerkers maken op mij een betrouwbare indruk en staan (zoals ik heb ervaren) voor kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een heerlijke auto hebben we bij Fortis Automotives gekocht!!! Na 6 weken nog zeer tevreden

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, eerlijk en komt de afspraken na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer treveden over Fortis Automotive. Heb daar een Ford Fiesta gekocht en ik ben er nog steeds hartstikke blij mee. De service was goed, goede uitleg. Ik raad dit bedrijf nu ook aan aan mijn vrienden en familie die nu op zoek zijn naar een andere auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een transparant bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn mijn vrouw en ik zeer professioneel en deskundig geholpen door verkoper Nico. Kortom, een bedrijf wat ik zeker zou aanbevelen.

Watergoorweg 90 92

3861 MA Nijkerk