goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Juiste service, snel geholpen en juiste prijs.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over het algemeen een prima indruk. Het enige minpunt vond ik zeker dat ik met de aangeschafte auto bij Fortis Automotive wegreed en vrijwel direct moest tanken. Dat vond ik wel triest. Er had op z\'n minst zoveel brandstof in gedaan kunnen worden dat ik van Nijkerk naar Kampen zou kunnen rijden. Verder is alles goed verlopen, dus algemene indruk is dus goed.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig contact, niet drammerig. Voldoende tijd voor de klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een eerste proefrit snel weer terug.\r\nmerkte een aantal mankementen op.\r\nToen ik dit vertelde aan de verkoper reageerde hij hier heel \r\ngoed op. Hij heeft diezelfde dag nog deze dingen laten maken.\r\nNa weer een proefrit gemaakt te hebben,\r\nhebben wij als zeer tevreden klant deze auto gekocht\r\nDe volgende dag ben ik de auto gaan ophalen, nadat er nog een aantal reparaties zijn uitgevoerd. \r\nklasse

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van aankoop tot levering prima in orde. Prettig om zaken mee te doen en afspraken zijn nagekomen. Na levering nog even terug voor een klein dingetje (achteraf geen defect), prima opgelost en gratis leenauto. Kortom, ik ben tot zover tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf waar prettig zaken mee te doen is .\r\nAfspraken worden netjes nagekomen en men heeft voldoende tijd voor je .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en eenvoudig alles geregeld, auto inruilen en een extra financiering regelen was binnnen no time geregeld. Ik raad Automotive Fortis zeker een ieder aan. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst, de A1 !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fortis geeft je geduldig alle ruimte en tijd om de auto te bekijken en er vragen over te stellen. Een proefrit was zo geregeld en gedaan. De verkoop geschiedde prettig maar niet geheel correct. Hoewel Fortis BOVAG lid is wilde men toch graag Autotrust garantie bij de auto verkopen en alleen op basis van de af te nemen afleverkosten waarin een onderhoudsbeurt zat. Dat is koppelverkoop en vonden wij niet correct. Hierin heeft Fortis geschikt en de auto onder BOVAG garantie verkocht. Op ons verzoek met een extra specificering van de onderhoudsbeurt t.b.v. de bestaande onderhoudshistorie bij het garagebedrijf waar de auto al in onderhoud is geweest. De verkoop wordt door Fortis met een mooie fles wijn bekroond, een lekkere attentie. Fortis had veel geduld met ons voor de moeizame overschrijving van onze inruilauto waarvan we de papieren niet op orde hadden. Nadat dit wel het geval was hebben ze de overschrijving keurig en behulpzaam afgehandeld.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf netjes ,niet opdringerig,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, klant vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij dit bedrijf heb ik een Fiat 500 gekocht. Meteen bij binnenkomst werd ik welkom geheten door de verkoper Nico Bakker. Na de proefrit hebben we een deal kunnen maken in een prettige omgeving.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hulpvaardig, meedenkend

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, konden direct proefrit maken met betreffende auto.

Watergoorweg 90 92

3861 MA Nijkerk