goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring gehad bij het kopen van een VW Cup UP uit Duitsland! Er is hard gewerkt door het bedrijf om voor ons de perfecte auto te vinden. Uit eindelijk kwamen wij zelf met een mogelijk goede auto en deze is zonder problemen geaccepteerd door Fortis en voor ons naar Nederland gehaald. We hebben zelf niets hoeven doen. Na twee maanden leek het alsof de remmen niet in orde (schokkerig remmen) waren en deze zijn vrijwel direct zonder kosten vervangen. Zeer tevreden over het totaalplaatje! Bedankt Fortis.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf met nette verkopers, geen gladde praatjes, maar gewoon een eerlijk verhaal. Wij kochten de auto toen deze nog maar net binnen was. De verkoper gaf aan dat de auto nog niet gepoetst had, maar heeft in de tijd dat wij onderweg naar de showroom waren de auto door de wasstraat gereden en de batterij opgeladen. We hebben diezelfde dag de auto gekocht en bij aflevering was deze nog eens extra netjes gepoetst en schoon gemaakt. Tot nu toe rijdt de auto bijzonder goed, we zijn er blij mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een geweldige ervaring met dit bedrijf.\r\nIn de garantie periode kreeg ik een krakende achteras .\r\nDeze is zelfs na dertien maanden na garantie totaal vernieuwd.\r\nBen altijd perfect behandeld!\r\nAlle lof voor FORTIS AUTOMOTIVE !!\r\n

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Eerst gaan kijken voor een auto en 1 week later opgehaald \r\nWonen op flinke afstand maar de moeite waard. \r\nHeb alle vertrouwen mocht er iets zijn dat dat ook wel in orde komt \r\nVooralsnog rijdt de auto super

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! 1e auto gekocht hier super aardige verkopers. Ik ben super fijn geholpen, mocht rustig met mijn vader even de auto bekijken. Super service!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super netjes en zeer vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf auto gekocht voor export naar Duitsland.\r\ngeen problemen gehad om de auto toe te laten in Dld.\r\nalle afspraken nagekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 2012 hebben wij een tweedehands Mercedes A klasse bij Fortis Automotive gekocht en na enkele maanden ging er iets stuk. Reparatiekosten ongeveer € 250,- !!! Wij belden Jeen Jonker en omdat wij toen niet in de buurt woonden konden wij het op zijn kosten bij een garage bij ons in de buurt laten repareren. Dit vonden wij een fantastische service / garantie en daarom gingen wij als eerste weer naar Fortis Automotive om een \"nieuwe\" tweedehands auto te kopen. Wederom zeer prettig geholpen en een mooie auto gekocht tegen een messcherpe prijs. Dit weet ik omdat ik zelf het hele internet heb afgezocht en niets (vergelijkbaar) goedkopers kon vinden).

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net bedrijf, klant vriendelijk. Wij zijn uiterst tevreden met onze aankoop....

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke vriendelijke mensen \r\nTop bedrijf met een zeer goede service \r\nMensen die voor je klaar staan \r\nAl met al top bedrijf
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, duidelijk, persoonlijk. Fijne mensen om zaken mee te doen
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Leuk geholpen en afspraken nagekomen. Heel blij met mijn auto. Fortis Automotive is een echte aanrader.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier een 2e hands auto gekocht met bovaggarantie. Bij gebreken aan de auto was mijn meewerkend om de probleempjes onder de garantie op te lossen en als het ze niet lukte vergoedde ze de kosten voor een specialist/dealer. Betrouwbare partij. Goede auto gekocht ook.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aantal maanden geleden een Mini Cooper gekocht voor mijn vriendin.Wagen in goede staat echter bleek er een tandwiel ketting spelling te hebben waardoor er een aantal storingen ontstonden. Goed opgemerkt door de monteur en kosten nog moeite zijn bespaard om de wagen volledig netjes op te leveren. Dit heeft ons een hoop leed bespaard als hier niet genoeg aandacht aan was gegeven. hartelijk dank daarvoor. Een bedrijf om in de toekomst zeker weer terug te gaan !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via e-mail had ik een afsprak gemaakt bij Fortis Automotive voor een proefrit. Eenmaal aangekomen trof ik Sander, die mij gelijk een bakje koffie aanbod. Beetje rond gelopen en ik zag meteen de auto die ik wilde testen. Daarna hadden we allebei naar mijn oude auto gekeken voor eventueel een inruil. Nadat ik de Hyundai i40 mogen rijden wist ik gelijk dat ik hem zou halen. Auto kreeg een beurt en garantie, waardoor ik nog meer vertrouwen had bij Fortis Automotive, ze leveren goede service en bovendien ziet de zaak het van binnen echt schoon uit. Top bedrijf en vriendelijk mensen, beetje jammer dat ik en Sander mening verschil hadden over \'\' voetbal \'\' clubs maar ik was helemaal blij mee met me nieuwe auto! Bedankt!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige en eerlijke behandeling. Goede service voor aflevering en ook een monteur kunnen vragen naar zijn visie op de auto waar we een eerlijk en prettig antwoord kregen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Naar tevredenheid geholpen door Sander.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedankt Simon, voor het repareren van mijn airco goed gedaan de airco werkt perfect. Top dat je met me meedacht en dat je woensdagavond wilde overwerken om het op tijd te maken. Echt een top bedrijf
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen, goed geïnformeerd, vlot in contact. Bedrijf ziet er netjes uit, fraaie occasions.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige service en dit bedrijf is zeker aan derden aan te bevelen.\r\nOok wij hebben van een vriend dit adres gekregen en hebben daar absoluut geen spijt van.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van Verkoper Sander van der Berg een BMW 320i gekocht.\r\nZeer deskundig en een plezierig contact.\r\nEen prima bedrijf om een auto te kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op een correcte manier geholpen. \r\nAfspraken zijn netjes na gekomen.

Watergoorweg 90 92

3861 MA Nijkerk