Mooie auto, goeie service

Erg goed geholpen, mooie auto en goede service

Prettig gesprek, eerlijke mening gekregen.

Vriendelijke service!

- Auto was in het echt zoals de foto’s - Helder en open verhaal bij de auto - Er werd meegedacht met onze mogelijkheden - Zeer vriendelijke service, no-nonsense

Top bedrijf , super service

Zag een leuke auto op de site staan en besloot te gaan kijken. Alles klopte zoals beschreven in de advertentie. Wilde een nieuwe apk en een grote beurt. Alles werd binnen afgesproken termijn geregeld. Werd zelfs gebeld dat er een heel klein sterretje in de ruit zat die ik niet had gezien, of we daarom iets later wilden komen , om die dan ook gerepareerd te hebben. Fantastisch, super service en vriendelijke verkoper

Top service

Vandaag onze Peugeot 2008 opgehaald. Vanaf het eerste contact voor een proefrit tot de aflevering netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Dit bedrijf snapt hoe het werkt en ik zou iedereen aanraden hier een auto aan te schaffen. Bedankt Gert, we zijn heel blij met onze bak :-)

Zojuist polo gekocht, netjes en snel afgewikkeld. Top

Top service

REDN BEZOEK AANSCHAF GEBRUIKTE AUTO FIJN GEHOLPEN DOOR NICO TOP VERKOPER EEN TOP SERVICE

Snelle reactie, klantvriendelijk en top geregeld!

Daarnaast vragen zij realistische prijzen voor de auto’s. Lekker flesje bubbels meegekregen bij de Audi q2 van mijn vriend, erg leuk.

Van begin tot eind prima!

Met Fortis Automotive in contact gekomen via Autowereld. Helaas was het exemplaar net verkocht. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een paar dagen later een bericht dat ze een soortgelijk model hadden gevonden in Duitsland. Na wat vragen van mijn kant was ik snel enthousiast en stond de auto een paar weken later voor mijn deur. Top service!

Verrassend maar zeker TOP

Vrijdag onze ford focus gekocht, Tijdens ons gesprek waren we zeer verrast, hielpen ons erg goed, en waren zeer vriendelijk. Verrassend kregen we nog een nieuwe hoedenplank, hun reactie , 'wij leveren alleen mooie en complete auto's '. Dat is absoluut waar, ZEKER EEN AANRADER.

Vriendelijk, meedenkend en werkend

Mijn ervaring is zeer positief. Vriendelijke mensen (attent), eerlijk, denken met je mee, geven een betrouwbaar gevoel, flexibel in afspraken.

Super service en advies

Heb recent mijn 2e auto gekocht bij Fortis auto motive Super service, advies, meedenken van Nico en Gert Kortom, heel blij met mijn auto ☺️

Fortis team is top

Het Fortis team,bestaande uit met name Mitchell,die het hele traject van 1e contact tot aan aflevering van de mercedes A 180 zeer adequaat en plezierig heeft begeleid en de aflevering, zelf die met groot enthousiasme en detail deskundigheid inhoud is gegeven door Nico!! Al met al een mooie belevenis,die van het wat onpersoonlijke kopen van de website van Fortis een mooie oplevering hebben gemaakt!! Onze 1e rit naar huis was een bevestiging van de verwachtingen…. geweldige auto!! Onze dank Bernadette en Rob Maijer

Goede service en snelle afhandeling

Heel attent werd ik getipt voor een auto die net binnen was gekomen, dat heeft me over de streep getrokken om mijn huidige auto, ook bij Fortis gekocht, in te ruilen. De afhandeling was soepel, snel en prettig! Een positieve ervaring en met veel plezier rij ik in mijn nieuwe auto.

All very smooth

I have changed my old car with a newer ine, and they helped me a lot during the transmission, and had no problem with the car. Very happy with their service.

Goed geholpen en nog een prima prijs voor mn oude auto gekregen. De gekochte auto bevalt tot nu toe (2 weken sinds aankoop) nog goed en we hebben er zeker geen spijt van.

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk, informatief en klantgericht.

Netjes en goed geholpen.

Netjes en goed geholpen door een vriendelijke, vakkundige medewerker.

Vakkundig, warme en persoonlijke service

Na onze proefrit van vorige week, gisteren met veel plezier onze Kia picanto opgehaald bij Fortis Automotive in Nijkerk. Gert Liefting ontving ons beide keren aller hartelijkst, stond ons vakkundig en vriendelijk te woord en zorgde voor een efficiente afhandeling. Wij waren heel blij met de persoonlijke, warme, professionele service en raden Fortis Automotive van harte aan. We komen zeker terug bij dit fijne bedrijf voor het onderhoud van onze picanto.

Vriendelijke medewerkers en goede service

De medewerkers waren vriendelijk. Beantwoorde de vragen die er waren en gaven advies. Fijne service!

Bijzonder aangrnaam

Fijne auto. Goede ontvangst en begeleiding. Vriendelijk en warm. Echt in de watten gelegd.

Topservice!

Ik ruilde mijn C1'tje in voor een Ford Fiësta bij Fortis, en wat een topservice leverde Gert! Heel relaxed dat ik gewoon via WhatsApp vragen kon stellen, Gert reageerde supersnel en geen vraag was te gek. Op de ochtend dat ik mijn auto kwam halen stuurde hij me zelfs een sneak peek foto haha en ze maakten er echt een feestje van. Aanrader en superblij met mijn auto, thnx Gert!

Super service, deskundig, vriendelijk en kwaliteitsgericht

Mijn Volkswagen Polo heb ik bij Fortis Automotive gekocht en hier heb ik heel erg veel plezier van. Het onderhoud laat ik hier ook doen en ik word hier altijd, vlot, vriendelijk en deskundig geholpen door Gert en Simon. Kortom de perfecte plek om een auto aan te schaffen en ook het onderhoud te laten doen.

Prachtige Beetle gekocht, goede service

Na een telefonische afspraak werden we hartelijk ontvangen bij Fortis. De door ons uitgekozen VW Beetle Cabrio 50s uitvoering stond te blinken en na de proefrit waren we verkocht. Een nette auto die vervolgens keurig werd afgeleverd. Tot op heden een zeer goede ervaring met Fortis Automotive!

Prachtige auto

2 weken geleden langs geweest voor een mooie Peugeot 308 sw. Vriendelijk geholpen, goed advies gekregen en ruimte voor onderhandeling waardoor we op een goede prijs uit kwamen. De week erna konden we hem al ophalen en de kinderen mochten de auto onthullen, erg leuk! De auto hebben we nu bijna een week en hij bevalt super!

Wigstraat 22

8223EG Lelystad