Beste Anita, Allereerst super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een mooie review te schrijven over ons bedrijf! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe E-Niro. We kopen hem graag weer in over een paar jaar. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Michiel, Bedankt voor de 10! Wordt enorm gewaardeerd. Heel veel plezier met de mooie Skoda. Weet zeker dat deze goed gaat bevallen! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Bedankt voor de positieve review! Wij zijn er super blij mee. Veel plezier met de rode EcoSport!
Beste Rosan, Heel veel plezier met jullie mooie Hyundai. Bedankt voor de mooie woorden. Daar worden we erg blij van. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Paul, Fijn dat de elektrische Ioniq goed bevalt. De Laguna die jullie hebben ingeruild heeft een nieuwe liefde gevonden in Slowakije dus wellicht komen jullie hem op vakantie nog eens tegen! Veel plezier met de mooie Ioniq! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Goedemorgen meneer Leydecker, Allereerst bedankt voor uw positieve review! Problemen na aflevering zijn natuurlijk nooit leuk maar we zijn blij dat we het op deze manier hebben kunnen oplossen. Bedankt voor uw vertrouwen en uw geduld. Als u in de buurt bent van Nijkerk kom gerust aan voor een bakkie koffie! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Sander, Bedankt voor je positieve review! Wij wensen jullie nieuwe medewerkster heel veel plezier met haar nieuwe wagen. Op naar de volgende zou ik zeggen. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Jantine, Bedankt voor je 9! Wordt enorm gewaardeerd. Heel veel plezier met je eerste auto. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Niels, Bedankt voor jullie positieve review. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe Renault Clio. Is toch iets comfortabeler rijden dan elke dag met de camper. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Mariano, Bedankt voor je positieve feedback. Ging inderdaad gelukkig heel erg snel. We hopen dat je heel veel plezier gaat beleven van de mooie Peugeot! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Judith, Fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe Beetle! Was een leuk gesprek en blij dat we een goede deal hebben gesloten! We wensen je heel veel plezier met de Beetle. Hopelijk kan je hier ook weer 13 jaar mee vooruit! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Bert, Bedankt voor je positieve review! We wensen jullie veel veilige kilometers met de mooie Skoda Fabia! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Reina, Bedankt voor je positieve feedback heel leuk om te lezen. Je rijdt er heel stoer bij met je nieuwe Fiat 500! We wensen je dan ook heel veel plezierige kilometers. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Robert, Fijn dat jullie blij zijn! Jullie hebben ook echt een hele mooie goed onderhouden Honda gekocht. Daar gaan jullie nog veel plezier aan beleven weet ik zeker. De inruil Honda staat op het moment al op de boot en krijgt een nieuw leven in Bonaire! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Inge, Bedankt voor uw lieve review. Was een gezellige en bijzondere ontmoeting met u. Ik ben heel erg blij dat ik u de mooie Up! heb mogen verkopen. Een top occasion waar u zeker weten jaren mee vooruit kan! Ik wens u heel veel veilige kilometers met de nieuwe Up! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Beste Harry, Bedankt voor je positieve review! Heel veel plezier met de mooie Hyundai Kona. En geniet van uw aanstaande welverdiende pensioen! Hopelijk veel mooie ritje met de Kona en de fietsendrager achterop. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting