perfect, zeker aan te bevelen

Bij van de Crommenacker Automobielen een occasion gekocht. Terwijl ik op zoek was naar een specifieke auto had ik het genoegen om diverse autobedrijven te bezoeken maar ik kreeg vrijwel nergens een goed gevoel. Behalve bij van de Crommenacker kwam ik in een totaal ander bedrijf terecht, geen gelikte verkoop technieken, de monteurs waren bereikbaar en konden desgevraagd benaderd worden. Kortom het voelde goed dus daar een prima auto gekocht. Echter door het besneeuwde wegdek was tijdens de proefrit niet hoorbaar dat er een motorisch defect was. Twee dagen na de aankoop bemerkte ik het defect en direct contact opgenomen met van de Crommenacker. Vervolgens maak je iets mee wat je blij maakt. Alle defecte onderdelen zijn vervangen en de auto is perfect gerepareerd. Ik vond het enerzijdse best sneu omdat ik wist dat van de Crommenacker dit defect niet had kunnen voorzien. Toch hebben zij koste nog moeite gespaard om het zo goed mogelijk, zeg maar als nieuw, te repareren. Ik wil nogmaals alle medewerkers bedanken voor hun geweldige service en inzet. TOP BEDRIJF!! P/S ik mocht geen euro betalen, alle werkzaamheden vielen onder de garantie. Over gebak had men niets gezegd........

goede service, goed behandeld

Worden altijd snel en goed geholpen

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service en deskundigheid. Wij kochten eerder auto\'s bij merkdealers en dan heb je te maken met showroom verkopers. Bij Crommenacker spreek je de monteur zelf die eerlijk en met trots vertelt over de auto en zijn bedrijf. Voelt zeer vertrouwt. Wij hebben geen kennis van autotechniek en geen enkele twijfel gehad dat we een onbetrouwbare auto hebben gekocht. Bedankt en ook een dikke duim van onze garage in Emmen! Ook de nazorg was prima geregeld. TOP.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk en op een prettige manier zaken gedaan.

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

Altijd vriendelijk, behulpzaam en goed advies. Goede service en zeker geen onnodige kosten op de rekening. Breng er al jaren mijn auto voro onderhoud en APK heen.

goede service, goed behandeld

Goede service en vriendelijk personneel

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

eerste keer voor apk

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kwam even \"binnen gevallen\" met een kapotte accu, super snel en goed geholpen! Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Ton en Tim, bijzonder prettige, vakkundige en vriendelijke jongemannen die absoluut thuis zijn in hun vakgebied. Daarnaast ruimschoots de tijd voor je nemen, persoonlijke aandacht bieden en een hoog servicegehalte bezitten! Voor onderhoud of aanschaf van een andere/nieuwe auto absoluut aan te bevelen! TOP!

goede service, goed behandeld

Goed en vriendelijk. En niet te beroerd om je te helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring. No nonsense aanpak, goed advies en vriendelijk contact. Auto rijdt weer zoals het hoort.

Netjes. Vriendelijk. Kennis van zaken en eerlijk

goede service, goed behandeld

Via internet een auto gevonden bij Crommenacker en een afspraak gemaakt voor een proefrit. Super hartelijk ontvangen en totaal niet zo\'n garage bedrijf zoals je standaard verwacht. Prettige en eerlijke communicatie waarvan je merkt dat het gewoon klopt en betrouwbaar is! De auto gekocht en ik ben er super tevreden mee! Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

goede service, goed behandeld

Betrouwbaar, Persoonlijk en Transparant zijn de kernwaarden van dit bedrijf en dat maken zij volledig waar! Professioneel, vriendelijk, geen vraag is te veel. Erg tevreden!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Prettig, open en duidelijke communicatie. Je weet voorafgaand waar je aan toe bent. Geen lange wachttijden.

perfect, zeker aan te bevelen

In 1 woord super! Zeer leuke en goede communicatie via telefoon/whatss app. Daarna zeer leuke gesprekken gehad met beide jongen zijn goud eerlijk met betrekking tot de auto die ik wilde gaan kopen. Zo geef je met een goed gevoel je gespaarde centjes uit omdat je weet dat je geen miskoop doet of auto met rare mankementen..

perfect, zeker aan te bevelen

Binnen de garantieperiode van 3 maanden kregen we last van een happende koppeling bij koude motor. Omdat dit in de winter was hebben we dit in overleg met Crommenacker even aangezien. Mogelijk ging het bij warmer weer weg. Maar het bleef en Crommenacker heeft een half jaar na aankoop de koppeling vervangen. Tijdens de reparatie kreeg ik gratis vervangend vervoer. En ik woon 125 km van Nistelrode af. Top service.

goede service, goed behandeld

Uitstekend, deskundige info en reparaties wanneer nodig! Daarnaast een prim service!

Zeer goede service

Bedrijvenweg 11 B