Top!!!!
Vakmannen, goede service, zeer tevreden!
Zeer klant vriendelijk en een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.
Rustige en vriendelijke jongens. Meedenkend en verstand van zaken.
Zeer deskundig, klantvriendelijk en altijd een prettige sfeer!
Altijd goede service .
Goed gevoel voor service en zeer betrouwbaar. Afspraak is afspraak! Top bedrijf!
Keurig correct en vakmensen
Staan altijd voor je klaar
Stel enthousiaste jonge mensen met hart voor auto’s en ook voor de klanten! Niet opdringerig, eerlijk, goed advies en prettige behandeling. Mooi bedrijf en ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen, voor mij een verademing in mijn zoektocht naar een gebruikte auto waarin ik veel bullshit verkooppraatjes tegen kwam!
Hartstikken goed.
Goede ontvangst, presentatie en uitleg: kortom professioneel en deskundig.
Altijd snelle en zeer goede service! Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Een hele mooie auto gekocht bij dit bedrijf. Van eerste proefrit tot aflevering perfect geholpen. Goede, open sfeer, uitstekende service. Auto werd perfect en heel vlot afgeleverd. Komen zeker terug, ook voor het onderhoud. Zelf op zoek? Wij bevelen Crommenacker van harte aan!