Ik zit er pas een half jaar bij maar het is een vriendelijk bedrijf en helpen je goed als er schade is leggen ze ook precies uit wat er aan de hand is
prettig in contact, vriendelijk meedenkend, service
Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van Crommenacker Automobielen
Vriendelijk werkt snel en correct. Denkt met de klant mee voor een goede oplossing en is zeer betrouwbaar. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!!
Vaste garage. Zeer tevreden!Superservice!!!
Heel goede service en betrouwbare afspraken en reparaties.
Super service, vriendelijk, vakkundig
Zeer positieve ervaringen ! Bij vraag reden van bezoek. Kunnen we alles bevestigen.
Ton is een vriendelijke, enthousiaste kerel met passie voor zijn werk. Ook de andere medewerkers van Crommenacker Automobielen zijn altijd vriendelijk, meedenkend en flexibel. Het bedrijf is netjes, er wordt effectief gewerkt en er heerst een goede sfeer.
Een persoonlijke benadering is in ieder geval een zeer goede insteek.
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Mensgericht. Je wordt er behandeld als mens en niet als nummer. Heldere uitleg bij oorzaken van storingen, de uit te voeren reparaties en onderhoud.
heb auto in onderhoud, geen klachten ,prima service
Goed en netjes, luisteren naar wat er is met je auto, testen dat ook, maken wat nodig is maar geen dingen die overbodig zijn.
Goed onderhoud aan de auto. Goede hulp bij aanschaf van een auto.
Kwam voor defecte voorlamp. Andere lamp ook meteen vervangen. Kosten: gratis! Superservice.