perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben nu ongeveer 5 jaar klant bij AVS, heb het bedrijf zien groeien. De service is vanaf het begin erg fijn. Afspraken zijn goed geregeld en worden nagekomen. Andre probeert altijd goed te helpen en mee te denken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed contact en snelle service
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Andre is een ondernemer met veel passie en liefde voor zijn vak.\r\nlevert een goede prijs/kwaliteit verhouding.\r\nWat mij betreft mag hij door als ondernemer van het jaar.\r\n\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service; vriendelijk; meedenkend\r\nvoor een ieder te adviseren

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren banden wissel gedaan van winter naar zomer banden. Uitstekende ontvangst met koffie van goede kwaliteit. Werkzaamheden werden snel en correct uitgevoerd zoals afgesproken. Extra`s van Andre ruiten sproeier bijgevuld en olie peil na gezien en slangen langs gelopen.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto voor keuring naar AVS gebracht. Deze kwam helaas niet door de keuring heen, want de stuurkogels moesten worden vervangen. Na reparatie vonden we toch niet dat deze helemaal lekker reed, en bleek er nog meer aan de hand te zijn. Alles is naar volle tevredenheid gemaakt. Wij komen zeker terug voor de volgende keuring.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige garage met zeer snelle service en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. \r\nGoede communicatie mogelijkheden (telefoon, email) met snelle respons. Prima service. Prijs/kwaliteitsverhouding is in orde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige persoonlijke behandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als je belt kun je snel terecht en word er een uitstekende service geboden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de vakantietijd eigenlijk per ongeluk mee in aanraking gekomen. Direct goede service in een klantvriendelijke sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel, correct, deskundig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf NA EEN KOP EN STAART BOTSING KON IK DIRECT TERECHT NADAT MIJN AUTO VIA DE HULPDIENST WAS GEBRACHT EN KREEG METEEN EEN NIEUWE AUTO MEE ZODAT IK VERDER KON, VOORAL HET EVEN OP ADEM KOMEN EN VOLLE BEGRIP OMDAT IK ZO GESCHROKKEN WAS VERDIEND DIT BEDRIJF EEN WARME DOUCHE,GA ZO DOOR HELEMAAL BLIJ NU MIJN AUTO WEER VAKKUNDIG GEREPAREERD IS

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als het nodig is komen wij graag bij AVS. Altijd wordt er tijd vrijgemaakt voor een eerlijk en deskundig advies en staat de koffie/thee klaar. Betrouwbaar en betaalbaar. Super service!!!\r\n

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.