Ook voor oldtimers expertise

Voor onze 34 jaar oude Porsche 944 turbo ook het juiste adres, zo door de APK met de aandacht voor de door mij genoemde punten. Ook is de stuurbekrachtiging defect was geen afkeur punt maar wil het gerepareerd hebben, ze denken mee dus wordt revisie in plaats van vervanging, dus met 2 weken weer terug

Perfecte service

Kennis van zaken Altijd overleg Persoonlijke aandacht Service gericht Goede prijs/kwaliteit

Nette zaak en kennis van zaken.

Gewerkt volgens afspraken in overleg met mijn wensen. Ik heb genoeg ervaring door 36 jaar werkzaam geweest te zijn in diverse functies in motorfiets- zowel als autobedrijven om in één oogopslag te zien dat hier netjes en bovenal met vakkennis gewerkt wordt. Ik ben er nu 2 keer geweest en kom zeker terug.

Fantastisch!

Fantastisch!

Zoals altijd was de alles uitstekend.

Alles is lekker laagdrempelig, dit moeten jullie vooral zo houden!! Er was wederom prima contact mogelijk voor overleg. We zijn weer uitstekend geholpen en zeer tevreden.

Prima gasten, prima service!

Onlangs de Audi 40 TDI hier laten voorzien van chiptuning. Prima, en direct merkbaar, resultaat.

Ik heb mijn auto na lang zoeken eindelijk een hele goede garage gevonden. Ik heb mijn auto langs verschillende garage's gebracht voor een probleem met tikkende geluid bij het motorblok vandaan. Ik ben langs een aantal garages geweest voor een diagnose. Allen gaven een verschillende diagnose die achteraf gezien allemaal leugens waren. In Rotterdam heb ik helaas een garage uitgezocht die mijn probleem moesten verhelpen. Deze garage heeft een onderdeel vervangen bij een door hun verkeerde gestelde diagnose. Het probleem werd niet verholpen en ik kreeg hierdoor een nieuwe probleem erbij. Uiteindelijk ben ik bij AVS auto's terechtgekomen. Ik ben door Aart heel goed geholpen. Zij hebben het prutswerk van de clowns van Garage Willem in Rotterdam-Overschie hersteld. Het echte probleem was mijn nokkenasversteller die vervangen moest worden. Die is heel goed gedaan.

Goed, snel en goedkope service

Afspraak maken, binnen een week terecht. Doen alleen wat nodig is, en wat je van ze vraag tegen een scherpe prijs. Geen poespas.

Mijn aanbeveling

Ik kom al geruime tijd bij AVS. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een TOPbedrijf vind.

foutloos

verliep allemaal weer soepeltjes.

hele goede en vakkundige garage

goede ervaringen bij deze garage

Prettig, snel en goef

goede service als altijd

klantvriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar

Vriendelijke & goede service

Avs auto's is zeer vriendelijke naar klanten geeft ook goede service. laaste keer had ik een apk bij het bedrijf een monteur kwam mij halen om te laten zien. wat best noodzakelijk moest vervangen ivm de budget dan houden ze er rekening mee. Ook als je bij AVS Auto's je eerste auto komt uitzoeken word echt naar je wensen gekeken en budget !! super blij met deze gerage !!

Duidelijke afspraken, snel klaar

Een grote beurt gedaan, en na 2,5 uur waren ze helemaal klaar. Ze hebben ook de matten gestofzuigd, mooie service

Op afspraak lekker snel geholpen. Goede service

Uitstekend geholpen.

Super service

Vriendelijke mensen en vakbekwaam. Auto is hier in zeer goeie handen.

Hele goede service!

Goed en vakkundig geholpen.

Prima service en aardige mensen

Weer heel fijn geholpen

Elke keer weer tevreden

Opnieuw fijn dat ik snel terecht kon voor reparatie en dit weer vakkundig is uitgevoerd.

Super!

Een prachtige auto geïmporteerd en top geregeld door AVS! Zeer tevreden!

Prima!

Goede service, nette prijs en goede kwaliteit

Top Bedrijf!!!

Ik had een golf 5 gezien bij AVS Auto's! Toen heb ik contact gelegd. Dat voelde al meteen heel erg vertrouwd!! Heb een afspraak gemaakt om langs te gaan. Toen ik bij de garage aan kwam, op zaterdag om 16:00. Stond daar de mooie golf 5 klaar. De golf was in super staat! Wat de baas van het bedrijf al door de telefoon aan gaf. Heb toen een test rondje gemaakt, het voelde gewoon als een nieuwe auto. De baas ging uit zich zelf voelen of de airco werkte die werd niet koud. Ik mocht gelijk naar binnen rijden. Toen heeft de baas airco leeg gehaald en opnieuw bijgevuld. En hij keek de auto goed naar. En legde alles heel duidelijk uit. Hoe de auto functioneert. Heb nog nooit zo iets mee gemaakt. Dus ik had auto gekocht. Super blij. Toen wauw ik weg rijden starten de auto niet meer. Liep ik naar binnen. De baas ging gelijk kijken. Toen ging hij naar binnen en haalde een nieuwe accu en zetten hem erin. Nogmaals super bedankt voor top service en kwaliteit. Ik ben er super gelukkig mee! Gr,Justin

Goed xxx

Goed xxx

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.