Laden reviews...
141 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en professionele team. Er is duidelijke communicatie en open prijsinformatie. De service is consequent van hoge kwaliteit en betrouwbaar. Het geheel laat AVS Auto's zien als een vertrouwde partner voor onderhoud en reparaties.
uitstekend
6 April 2026
meneer/mevrouw
Oud Beyerland
Top bedrijf
6 April 2026
Juulke
Puttershoek
Toch optijd klaar zo voor de paasdagen
5 April 2026
Peter
Zuidland
Goede service en klantvriendelijk
5 April 2026
René lamme
Ridderkerk
Al meerdere reparaties hier laten uitvoeren. Vriendelijk mensen. Ook de monteurs die je te woord staan wanneer ze het e.e.a. proberen uit te leggen. Ze nemen de tijd voor je. Wat deze garage uitvoert doen ze goed. Ik ben alleen maar enthousiast. Ook de service voor het ophalen en terugbrengen van de auto is erg fijn.
4 April 2026
Thierry
Strijen
Hele goede garage. Nette prijzen en weten waar ze het over hebben. Denken altijd met je mee. Leuke mensen en goede koffie.
4 April 2026
Roland
Rotterdam
28 March 2026
Dick
Nieuw-Beijerland
Klantvriendelijk, vakkennis, snelle service, kreeg een leenfiets mee, weet waar je aan toe bent.
26 March 2026
R. den Boer
Oud-Beijerland
Bij AVS werken vakmensen die hoge kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Ik heb er mijn auto gekocht en rij graag uit Rotterdam om hem daar te laten onderhouden omdat ik weet dat ik er goede handen ben.
25 March 2026
Linda
Rotterdam
Snelle service. Vakkundig weten waar ze het over hebben
25 March 2026
Numansdorp
Duidelijke offerte, goede communicatie, werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken en kreeg zelfs de auto gewassen en gezogen terug.
23 March 2026
Rakesh
Spijkenisse
Afspraak volledig nagekomen, geen uitstel smoesjes, kortom zeer tevreden.
21 March 2026
L stevens
Heinenoord
Ik kwam bij dit bedrijf uit omdat de audi dealer absurde prijzen rekent voor het onderhoud en voor reparaties. AVS autos stelt de klant centraal.
11 March 2026
Nitesh
Hoogvliet
Vaklui, weten duidelijk waar ze het over hebben, duidelijke adviezen, denken met je mee. Bijzonder fijne garage
5 March 2026
Judith
Numansdorp
Een mooi bedrijf die ons het idee geven dat onze auto’s in goede handen is. Prettig en warm onthaal en goeie service verlenen. Dan mag service geld kosten.
4 March 2026
Piershil
Ik reed langs omdat er een lampje brandde in mijn auto. Ik werd gelijk geholpen en de monteur liet zien wat er aan de hand was. Erg fijn om te weten waar je voor betaalt! Leenfiets om mee naar huis te fietsen en later in de middag kon ik mijn auto weer ophalen. AVS bedankt voor de snelle en goede service! M'n auto rijdt weer als een zonnetje :-)
3 March 2026
mevrouw Anja
Oud-Beijerland
Afspraken worden netjes nagekomen, wordt naar tevredenheid geholpen
2 March 2026
Kees
Oud-Beijerland
Auto gebracht voor APK en een beurt,werd gebeld met de bevindingen, 2 uur later was hij klaar.
19 February 2026
mevrouw
Moordrecht
Heel meegaand en alles wordt goed verzorgd
18 February 2026
Raymond
Numansdorp
We laten al jaren onze auto door avs onderhouden. En dat naar onze tevredenheid.
7 February 2026
Jp
Oud beijerland
Mijn eerste keer bij deze garage, grote beurt laten doen voor mijn VW T Roc. Afspraak van tevoren gemaakt en de auto op tijd gebracht. Heel fijn dat ik meteen aan de beurt was en kon wachten totdat het weer gebeurd was. Garage en personeel maken een bijzonder professionele indruk! Volgende keer weer AVS !!!!
6 February 2026
Lourens
Puttershoek
Denken altijd mee, duidelijk over wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn. Prettige communicatie.
6 February 2026
Martine
Deskundig en klantgericht
5 February 2026
M
Nieuw Beijerland
Bij onverwachte pech wordt dit direct opgepakt en zo snel mogelijk opgelost.
5 February 2026
Oud-Beijerland
Wordt prima geholpen en vooraf duidelijk geinformeerd
4 February 2026
Gert
Strijen
Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland
Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde.
Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden.
AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek.
Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Donkervoortlaan 10
3261NE Oud-beijerland