Snel en goed
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.423 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en professionele team. Er is duidelijke communicatie en open prijsinformatie. De service is consequent van hoge kwaliteit en betrouwbaar. Het geheel laat AVS Auto's zien als een vertrouwde partner voor onderhoud en reparaties.
Een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf
3 May 2026
meneer Kleinjan
Oud Beijerland
hele goede service goede communicatie is de 5 sterren waard.
2 May 2026
Strijen
Al een aantal jaar kom ik bij AVS Auto's met mijn Audi RS6 en ondanks zijn leeftijd van 12 jaar, rijdt hij dankzij AVS Auto's nog als toen hij nieuw was.
1 May 2026
meneer
Schoonrewoerd
Goede en snelle service
25 April 2026
Oud Beijerland
Goede service verstand van zaken heldere prijzen duidelijke afspraken nuchtere mensen
24 April 2026
Het is heel goed
10 April 2026
Roy van kouwen
Strijen
Zoals elke keer weer worden afspraken netjes nagekomen, alles is bespreekbaar en is men open en transparant. De algehele beleving, van het maken van een afspraak tot het ophalen van de auto, is in mijn ogen top!
10 April 2026
Top bedrijf
6 April 2026
Juulke
Puttershoek
Toch optijd klaar zo voor de paasdagen
5 April 2026
Peter
Zuidland
Goede service en klantvriendelijk
5 April 2026
René lamme
Ridderkerk
Al meerdere reparaties hier laten uitvoeren. Vriendelijk mensen. Ook de monteurs die je te woord staan wanneer ze het e.e.a. proberen uit te leggen. Ze nemen de tijd voor je. Wat deze garage uitvoert doen ze goed. Ik ben alleen maar enthousiast. Ook de service voor het ophalen en terugbrengen van de auto is erg fijn.
4 April 2026
Thierry
Strijen
Hele goede garage. Nette prijzen en weten waar ze het over hebben. Denken altijd met je mee. Leuke mensen en goede koffie.
4 April 2026
Roland
Rotterdam
28 March 2026
Dick
Nieuw-Beijerland
Klantvriendelijk, vakkennis, snelle service, kreeg een leenfiets mee, weet waar je aan toe bent.
26 March 2026
R. den Boer
Oud-Beijerland
Bij AVS werken vakmensen die hoge kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Ik heb er mijn auto gekocht en rij graag uit Rotterdam om hem daar te laten onderhouden omdat ik weet dat ik er goede handen ben.
25 March 2026
Linda
Rotterdam
Snelle service. Vakkundig weten waar ze het over hebben
25 March 2026
meneer
Numansdorp
Duidelijke offerte, goede communicatie, werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken en kreeg zelfs de auto gewassen en gezogen terug.
23 March 2026
Rakesh
Spijkenisse
Afspraak volledig nagekomen, geen uitstel smoesjes, kortom zeer tevreden.
21 March 2026
L stevens
Heinenoord
Ik kwam bij dit bedrijf uit omdat de audi dealer absurde prijzen rekent voor het onderhoud en voor reparaties. AVS autos stelt de klant centraal.
11 March 2026
Nitesh
Hoogvliet
Vaklui, weten duidelijk waar ze het over hebben, duidelijke adviezen, denken met je mee. Bijzonder fijne garage
5 March 2026
Judith
Numansdorp
Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland
Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde.
Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden.
AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek.
Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Donkervoortlaan 10
3261NE Oud-beijerland