Laden reviews...
151 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en professionele team. Er is duidelijke communicatie en open prijsinformatie. De service is consequent van hoge kwaliteit en betrouwbaar. Het geheel laat AVS Auto's zien als een vertrouwde partner voor onderhoud en reparaties.
Eem bedrijf waar de klant voorop staat en eerlijkheid vanzelfsprekend is. Geen smoesjes en spullen aansmeren maar gewoon eerlijkheid en de klant laten kiezen. Na 1x geweest ben ik verkocht en heb ik een perfect DSG spoel/vul bedrijf gevonden.
25 June 2026
Menno
BRIELLE
Goed geholpen en goede service!
24 June 2026
Gert Gerrits
Strijen
Al jaren een zeer tevreden klant. Alles wordt gecommuniceerd dus geen verrassingen.
21 June 2026
Ernst
Komen hun afspraken na
20 June 2026
Kees
Strijen
Ik kreeg snel een afspraak voor een apk keuring!
19 June 2026
Siebe
Beveelt niet aan
17 June 2026
HERWIN SCHOUWINK
Heinenoord
Al 19 jaar mijn garage. Heb zelf geen verstand van auto's, maar heb een redelijk ontwikkeld onderbuik gevoel voor recht en krom. Deze jongens zijn kundig en betrouwbaar. En denken oprecht in het belang van de klant. Aanrader!
6 June 2026
Robert Haddon
Vierpolders
Als klant wordt je behandeld alsof je een koning bent
5 June 2026
Raymond
Numansdorp
Vriendelijke en kundige mensen. Goede service.
4 June 2026
Dick
Goede service, betrouwbaar
3 June 2026
meneer
Oud-Beijerland
had lakschade dit is heel mooi hersteld dus tevreden klant 5 sterren zeker waard.
1 June 2026
janny
strijen
Netjes geholpen vriendelijk kopje koffie en prijs super okay
30 May 2026
Orastie romenie
Prima garage Vakkundig nette garage En vriendelijk personeel
28 May 2026
Peter
Mijnsheerenland
Zoals altijd: Vriendelijk,duidelijk en snel !
20 May 2026
mevrouw jenny
Oud-Beyerland
altijd goeie service als je wat heb kan je altijd terecht.
17 May 2026
edgar
mijnsheerenland
Voor mijn rsq3 sportback afspraak gemaakt voor walnutblasten en controleren +reinigen injectoren. Na die controle bleek 1 defect te zijn. Netjes gebeld erover en met de keuze wat ik wil doen. 1 vervangen of meteen alle 5. Voor de laatste gegaan want goed moet ook goed zijn. Ondanks de auto 4 dagen kwijt was ivm het weekend de leenwagen zonder extra kosten mogen gebruiken. Maandag middag einde van de dag auto klaar en volgende ochtend opgehaald, gezien de files en tijd. Was geen enkel probleem. Zeker een aanrader en klantvriendelijk.
13 May 2026
Anthony
Dordrecht
Staan altijd direct voor je klaar om te helpen. Goede service en advies.
3 May 2026
meneer A. van der Ree
Oud-Beijerland
Een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf
3 May 2026
meneer Kleinjan
Oud Beijerland
hele goede service goede communicatie is de 5 sterren waard.
2 May 2026
Strijen
Al een aantal jaar kom ik bij AVS Auto's met mijn Audi RS6 en ondanks zijn leeftijd van 12 jaar, rijdt hij dankzij AVS Auto's nog als toen hij nieuw was.
1 May 2026
meneer
Schoonrewoerd
Goede en snelle service
25 April 2026
Oud Beijerland
Goede service verstand van zaken heldere prijzen duidelijke afspraken nuchtere mensen
24 April 2026
18 April 2026
Jan
Sommelsdijk
Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland
Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde.
Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden.
AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek.
Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Donkervoortlaan 10
3261NE Oud-beijerland