Vakwerk

ervaring goed als gebruikelijk

alles volgens planning uitgevoerd, netjes op de hoogte gehouden

Duidelijk wat er gedaan word na een storing en houden je goed op de hoogte

Ik bracht mijn auto met een storing. Je word goed op de hoogte gehouden kwa planning en kosten. Top service.

Goede sevice, duidelijk communicatie

Erg fijne en duidelijke monteurs/baliemedewerkers. Geven goede uitleg wat er is gedaan aan de auto.

Vriendelijk geholpen

Ze wisten kundig te achterhalen wat er niet in orde was en snel verholpen. Vriendelijk te woord gestaan.

Top-Service altijd

Vertrouwen in goed vakmanschap

Accu pech, maandagochtend gebeld na de koffie, 10.30,- 1050 klaar !!!!

Sneller was niet mogelijk, geweldig !!!!

Begon goed, eindigde slecht

Eerst waren er wat mensen vriendelijk en ik werd goed behandeld, totdat er 1 begon te zeiken over het airbag lampje dat brande. Dat moet niet kunnen, je weet toch als je auto gekeurd moet worden dat dat inorde moet zijn. NEE tuurlijk niet. Vroeg hem of hij mij wat vriendelijker te woord kon staan, tot twee keer an toe. Helaas hij bleef drammen in 1 woord een onvriendelijke eikel!!!!! Ik kom zeker niet meer bij jullie om mijn auto te laten keuren.

Topzaak!

Ondanks de enkele reis van 230km kom ik regelmatig bij Andre en Aart. Het mooie pand is door ons afgebouwd, de koffie is perfect en inmiddels zijn er 3 auto’s gekocht door ons.

Klantvriendelijk en professioneel

Goed geholpen en duidelijk. Altijd goed tewoord gestaan.

Avs auto’s staan altijd voor mij klaar en doen hun best om me zo goed mogelijk te helpen.

Bij AVS auto’ staan ze altijd voor mij klaar en doen hun best om mij zo goed mogelijk te helpen. Top garage. Van harte aanbevolen.

Heel fijn

Heel erg behulpzaam en meedenkend. Stond met een lekke band paar straten verderop. Heel lief iemand meegelopen om band op te pompen, zodat we naar de garage konden waar ze er direct een prop in deden. Nogmaals dank.

Klantvriendelijk

Doen net iets extra voor de klant, vriendelijk personeel, denken mee.

Gewoon goed

Vriendelijk ontvangst, denken mee, goede planning en communicatie. Simpel weg een tevreden klant.

Uitstekend!

Erg goede service , vriendelijke vakkundige mensen .

Correcte en uitstekende service

We hebben voor een gezamenlijke klant een garantie geval opgelost.

Duidelijk en eerlijk

Duidelijk en eerlijk

Helemaal goed

Alles gaat altijd keurig volgens afspraak. Ben altijd kritisch en laat veel puntjes aan mijn auto herstellen ( die wil ik technisch in topconditie houden) AVS doet gewoon goed werk tegen een marktconforme prijs. Technisch is AVS ook zeer deskundig. Ik kom zeker weer terug bij AVS.

vakkundig en plezierige communicatie

vakkundig en plezierige communicatie

Werk uitgevoerd zoals afgesproken

En mede gedeeld wat er me te wachten staat op termijn wat betreft hert onderhoud van de auto

Fantastisch bedrijf

AVS is een vakkundig en betrouwbaarst proffesioneel bedrijf. Keurig personeel die weten waar ze het over hebben. Klantvriendelijk en meedenkend. Al met al een aanrader.

Zonder afspraak, twee koplampen vervangen, zodat we weer veilig kunnen rijden. Perfecte service

Rijd weer als zonnetje

Professioneel

Bij AVS zijn ze echt deskundig!

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.