Prettig bedrijf en perfecte service

Snelle service, meedenkend en heerlijke koffie ;-)

Perfect, zoal altijd.

Het team van ACB denkt met je mee, is niet te beroerd om iets extra te doen, en werkt zorgvuldig. Daarnaast zijn ze vriendelijk, en behulpzaam. Menig garagebedrijf kan daar een puntje aan zuigen.

Geweldig.

Goede service, staan altijd voor je klaar! Gewoon een top bedrijf. Raad deze zekers aan iedereen aan....

Dit autobedrijf levert zeer goede service...

Dit autobedrijf levert zeer goede service...

Ben dik tevreden over jullie service!

Als ik bel kan ik altijd terecht en wordt op een prettige manier benaderd en geholpen. Ben echt heel tevreden over jullie bedrijf!

Ik heb de indruk dat ik weer veilig wat kilometers kan maken.

Ondanks het feit dat Roel aan het groeien in zijn rol is verwachtingen management naar mijn idee niet zijn sterkste punt. Het lijkt of hij juist vanuit zijn klantgerichte intentie toezegging wil doen die op de grens liggen van wat hij waar kan maken. Het probleem is dat dit in de realiteit vaak stuit op een teleurstelling bij de klant omdat hij net niet uitkomt met z’n belofte. Mijn tip is: wees zo duidelijk mogelijk aan de voorkant. En pas better safe than sorry toe in het schetsen van verwachtingen. Met plezier neem ik hem een uurtje apart om hem dit te leren en terug te geven.

Uitermate prettige omgang

Elke keer als ik op bezoek kom wordt ik als welkome gast ontvangen. Ondanks dat ik alleen kom kijken.

Prima!

Alles in overleg, ook als ercomplicaties zijn worden deze van tevoren besproken inclusief hoger uitvallende kosten. Zo worden er geen verkeerde verwachtingen geschept.

Top bedrijf.

Goede en klantvriendelijke garage!

Goede garage en vriendelijke behandeling.

Flexibel, snel, betrouwbaar en geen fratsen

Altijd een top service! Denken mee met de klant en zullen je niet onnodig op kosten jagen. Fijne en betrouwbare mensen die altijd voor je klaarstaan.

Uitstekend en klantvriendelijk

Vlotte reactie na melding lege accu Uitstekende vervangende auto Vriendelijk en correct te woord gestaan Aanvaardbaar prijspeil

Flexibel en meedenkend

Flexibel qua planning, vooraf goed geinformeerd en de werkzaamheden waren op tijd klaar.

Goed vakmanschap die service gericht met heldere en duidelijk communicatie wordt uitgevoerd

prima ervaringen in de afgelopen jaren

Transparant, klantvriendelijk

Transparant over de uit te voeren werkzaamheden & kosten, klantvriendelijk en goede koffie :)

Ervaren en deskundig

Goed en kundig onderhoud en advies voor een bijhorende prijs

Vriendelijk en duidelijk

Op een vriendelijk manier en informatief werd de informatie gegeven. Ik werd goed op de hoogte gehouden ook van de financiën.

Gewoon weer prima

Bellen, afspraak maken, je wordt netjes opgebeld bij bijzonderheden en het wordt voor een prima prijs gemaakt.

Waardevol

Mijn ervaring met Ferry(ACB) is immer gut. Fijne man, eerlijk en recht doorsnee. Geen fantasierekeningen, duidelijk in het overleg plegen betreffende onkosten. Goede Koffie, mooie nette occasions, geen rommel 👍

Zeer netjes en goed geholpen!

Ik kon ter plaatse weer wachten tot de auto klaar was. Je wordt altijd duidelijk geïnformeerd wat er gedaan moet worden.

Altijd goed

Altijd vriendelijk, word er netjes geholpen

Zeer goede service

Ben snel en goed geholpen

Leuke autodealer met gezellige personeel

Topper 👍

top service

Vriendelijk, hulpvaardig en snel

Je wordt er vriendelijk en deskundig geholpen

Heldere adviezen en prijsopgave. Men houdt zich prima aangemaakte afspraken. Geeft een heel betrouwbaar gevoel.

Veilingweg 8

5301 km Zaltbommel