vriendelijk en altijd klaar om je te helpen.
prima.
Mijn vaste garage en dat is naar volle tevredenheid
Prima dealer, met super service. Auto thuis ophalen, je thuis afzetten, niets is te gek.
banden wissel zomer winter en auto voor keuring plus onderhoud.
Prima service goed contact
Zeer snelle en erg fijne service
Snelle correcte service.
uitstekende ervaring met di bedrijf
Goeg
Gastvrij, nemen de tijd en moeite om alles goed uit te leggen. Wij wonen zelf twee uurtjes rijden van het Autocentrum maar het gevoel was meteen vertrouwelijk. Zeker een Autocentrum om aan iedereen aan te raden.
goed en meewerkend/denkend!
Het fijne van jullie bedrijf is de persoonlijke benadering en niet alsof ik nummer ben waar veel geld aan verdient moet worden. TOP! :)
Snelle actie en reactie! Auto prima gemaakt!
Goede service. Vriendelijke medewerkers.
Bandenwissel
Vriendelijk en flexibel. Ze zijn altijd op zoek naar een passende oplossing voor je vragen en autoproblemen.
Klantvriendelijk en servicegericht bedrijf !!
vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd voor uitleg en doen werkzaamheden altijd in overleg zodat je niet voor verrassingen komt te staan
Veilingweg 8
5301 km Zaltbommel