Zeer klantvriendelijk en fijn om zaken mee te doen.
Aandachtig ontvangst, duidelijke uitleg en bij het ophalen van de auto ook weer een helder verhaal. Prettig dat er meegedacht wordt over mogelijkheden en dat dit niet push-erig gedaan wordt.
Prima bedrijf. Vriendelijke mensen
Erg vriendelijk en behulpzaam, kennis van zaken en servicegericht. Ik rij graag een uurtje om persoonlijk en goed geholpen te worden.
Niets dan lof over deze garage. Ik rijd er graag een eind voor. Het idee dat je een deskundige, betrouwbare garage hebt is veel meer waard dan de moeite die ik er in moet stoppen om er te komen. Het lollige is ook om te zien met hoeveel plezier men daar werkt! Daarnaast is het altijd gezellig. Aardige, kundige mensen!
Goed gevoel overgehouden bij de aankoop van een auto. Deze was 10 jaar oud, in bijzonder goede conditie en voor de mijns inziens goede aankoopprijs werd er ook nog een grote beurt, nieuwe APK en een reparatie van de cruise control en het plasmascherm uitgevoerd.Met de toevoeging, ontstaan er nog klachten, kom maar terug en wij lossen ze op. Maar dat is tot nu toe gelukkig niet nodig gebleken.
Vriendelijk
wederom prima geholpen, dit keer met een lekke band die snel gerepareerd moest worden. ik woon dichtbij en zodoende krijg ik ook vaak \"service aan huis\". ze zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
prima, goede service!!
Goed en snel geholpen . Goeie service.
Heel vriendelijk, net en schoon bedrijf!
Aankoop auto in oktober 2014. Onderhoud auto 2015 en reparatie hagelschade oktober 2015
zeer positief, vriendelijk en goede service. Precies de redenen waarom ik hier een auto heb gekocht en hier in onderhoud heb.
Fantastische service. Er wordt altijd meegedacht en tot de juiste oplossing gekomen Nieuw emailadres: [email protected]
Prima (zoals altijd)
Goede service!
Deskundig en eerlijk bedrijf met zeer goede service en vriendelijke medewerkers!
uitstekend
Veilingweg 8