Zeer positief, eerlijk, behulpzaam, klantvriendelijk.
Super klantvriendelijk, super snel en super goed!
Prettig en betrouwbaar bedrijf met een prima service
Prima ervaring
Klein bedrijf met grote service en klantvriendelijkheid
Ik hoef maar te bellen en er wordt zsm een afspraak gemaakt, en krijg altijd uitgebreid informatie en antwoord op mijn vragen!
Klantvriendelijk, hulpvaardig,luisteren goed, snel van begrip en actie. Chapeau!
prettig
1ste keer bij dit bedrijf, prima en snel geholpen. goede service.
Jong en dynamisch bedrijf dat alles aanpakt, en waar de klant nog koning is.
Geweldige service, snelle afspraak. Ik heb helaas slechte ervaringen met garages die net zoveel saboteren als repareren, hopelijk is dat hier niet het geval, tot zover is het ik elk geval de beste waar ik ooit geweest ben!
Goed en duidelijk
Vriendelijk geholpen, duidelijk overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Jammer vond ik wel dat ik na EUR 565 te hebben afgerekend een auto terugkreeg die niet even door de wasstraat was gehaald... Hiermee kan je net het extra verschil maken!
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ze denken mee en bij uitgebreid onderhoud leveren ze je auto ook nog schoongemaakt op.
Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf en niets dan lof. De eigenaar komt zijn afspraken na en is ook een erg aardige man. Had op het moment dat we kwamen het erg druk (en warm) maar nam de tijd en deed ons een prima inruilvoorstel. Ga er zeker eens langs als je een auto naar je zin ziet staan!
Super fijn! Heel klantvriendelijk!!
Veilingweg 8
5301 km Zaltbommel