Transparant en vakkundig!

Snelle service, met een duidelijk verhaal! En vergeet vooral niet om een lekker bakje koffie te pakken.

Kanjers!

Online boeken voor APK & extra onderhoud. Goede communicatie. Snelle & fijne service. Én... mooie gepoetst afgeleverd!!

Top snelle service

snelle service

vriendelijke en deskundige uitleg .

kom hier weer terug voor de volgende onderhoudsbeurt.

Helemaal top

Goed en vriendelijk contact. Zeker een aanrader

Zeer vakkundige garage

Mijn auto werd zeer grondig nagelopen en alles werd duidelijk uitgelegd.

Snel goed geregeld werkelijk iets apart

Dezelfde dag nog snel apk gekeurd top mannen

Nieuwe accu

Nieuwe accu in de auto laten zetten, kon er zelfs opwachten.

Keinschalige garage met competent personeel

Vriendelijk en deskundig personeel. Goed en tijdig overleg over de noodzakelijke reparaties. Helaas geen gratis vervangende auto bij beurten

Vriendelijk en duidelijke afspraken

Goed geholpen door vriendelijk personeel welke goed communiceren en snel geholpen

Uitstekende experts in hun vakgebied.

Ik heb er alleen maar goede ervaringen mee gehad.

Fijne garage en team waar je goed geholpen wordt

Denken mee met je, werken mee aan een oplossing in mijn geval. Goede service en fijn contact altijd!

Vriendelijk, meedenkende medewerkers

Naast vriendelijk, meedenkende medewerkers, nemen ze de tijd voor je. Reparaties worden goed uitgevoerd.

professioneel, vriendelijk, goede service

een zeer goed bedrijf en erg klantvriendelijk

Een fijne en snelle service

Ik kwam binnen werd gelijk geholpen, en verder was alles fijn en duidelijk gepland verder is het werk ook snel en netjes gedaan.

Fijne en servicegerichte garage.

Persoonlijke aandacht. Prettig en kundig personeel. De garage ziet er altijd netjes uit. Ik ben zeer tevreden en ik beveel deze garage van harte aan.

Ingrijpende reparatie werd snel en met begrip uitgevoerd!

Goede monteur, gouden handjes....maar niet goedkoop

Met de monteur gesproken...bij deze garage kan dat nog gewoon....en vertelde enthousiast over de staat van de auto en de reparatie.

Goede communicatie over uit te voeren werkzaamheden

- auto ruim een dag kwijt voor kleine beurt is wat lang? Is er een service voor thuisbrengen klant bij afleveren auto. Leenfiets?

Word altijd goed geholpen

Een goede ervaring

Een mooi bedrijf met goede medewerkers.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Mijn auto startte moeizaam en er was een tikkend geluid afkomstig vanuit het interieur. Roel heeft ons verhaal aangehoord en was een luisterend oor en erg behulpzaam. Hij dacht meteen met je mee in oplossingen en nam de tijd. Hij was erg klantvriendelijk. Het probleem is verholpen, wat erg fijn is. Kortom een garage die echt de tijd voor je neemt en oplossingsgericht en erg klantvriendelijk is, echt een aanrader. Zo vindt je tegenwoordig niet veel garages meer.

Fair price, good quality

Friendly fast with fair price and good quality

Snelle service , vriendelijk en betrouwbare eerlijke communicatie.

^ zie bovenstaande maar dan met meer tekst hier.

Persoonlijke en complete service

Alles wordt altijd goed geregeld. Snelle en persoonlijke service. Goede prijs en kwaliteit.

Veilingweg 8

5301 km Zaltbommel