Laden reviews...
79 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk personeel, snelle service en heldere uitleg. Veel beoordelingen noemen betrouwbare reparaties en duidelijke kosteninformatie. De algehele stemming is zeer positief, met herhaalde meldingen van tevreden klanten. De ervaring bij herhaalde bezoeken lijkt consistent bevredigend.
22 June 2026
Frans
Zaltbommel
ik heb een oldtimer Volvo. Geen betere monteur daarvoor als Jan! Ik ben blij dat hij mijn auto weer in orde heeft gemaakt. Telkens goed overleg over de werkzaamheden en de kosten. Complimenten naar het team en vooral Jan en Roel.
21 June 2026
Fer
Vriendelijke ontvangst goede service
19 June 2026
Anita
Bruchem
Alles goed uitgelegd en uitgevoerd
12 June 2026
Anne Gerbrand Hup
Kerkwijk
Goeie service
11 June 2026
Jeroen
Rossum Gld
Na problemen met mijn bus door een andere partij. Hebben de mannen mij echt heel tol geholpen. Kwaliteit!
8 June 2026
Merijn
Den Bosch
Afspraak gemaakt en snel geholpen met het onderbouwen van de trekhaak
3 June 2026
Robert
Rossum
Prima service en goed overleg over reparaties
2 June 2026
Steef
Jansen
Het is eigenlijk niet gauw te veel gevraagd.
9 May 2026
Mick
Zaltbommel
Vriendelijk, snelle service en een fijne bandenwissel!
19 April 2026
Marga
Vriendelijk en heldere uitleg
17 April 2026
Ronald
Rosmalen
Ik vind jullie heel klantvriendelijk. Goede service. Het onderhoud van mijn auto vertrouw ik jullie toe, heb zelf geen enkele technische kennis van auto's.
16 April 2026
Fimke vd Wal
Zie boven
11 April 2026
Eddie
Vlisssingen
Zeer zeker kom ik terug.
8 April 2026
Eduard Herman Geurds
Zaltbommel
zoals afgesproken, werkzaamheden verricht, compleet tevreden
7 April 2026
Paul
zaltbommel
Bij de keuring van mijn auto kwamen gebreken aan het licht. De noodzakelijke reparaties en de kosten daarvan werden door ACB helder en duidelijk overlegd. Daarbinnen was duidelijk sprake van met elkaar meedenken. De reparaties waren direct bij het wegrijden al goed voelbaar. Al met al 5 welverdiende sterren.
3 April 2026
Leks
ZALTBOMMEL
Alles netjes gegaan
3 April 2026
Henry
Zaltbommel
Auto gebracht voor APK en een beurt; ik werd keurig op tijd en uitgebreid geinformeerd over de werkzaamheden en de kosten. Werkzaamheden snel en kundig uitgevoerd.
29 March 2026
Suzanne
Zaltbommel
Duidelijke afspraken en zeer klant vriendelijk
28 March 2026
Dennis
Lisse
Vriendelijk en goed geholpen en duidelijk over de reparatie, Remblokken en schijven vervangen, diagnose goed uitgelegd en hoeveel kilometer ik er nog mee kon rijden en de reparatie kosten, ondanks de drukte in de werkplaats toch binnen 2 dagen gerepareerd, zeer tevreden over deze garage.
28 March 2026
Gerard
Kerkwijk
Fijne garage, vakkundig, meedenkend en betrokken management en personeel, goede communicatie met klant.
26 March 2026
Greet
Hurwenen
Duidelijke afspraken. Vakkundig personeel. Heerlijke koffie. Leuke deal gemaakt. Uitstekende service
16 March 2026
Freek
Urk
Snelle service, met een duidelijk verhaal! En vergeet vooral niet om een lekker bakje koffie te pakken.
10 March 2026
Renske
Beesd
Online boeken voor APK & extra onderhoud. Goede communicatie. Snelle & fijne service. Én... mooie gepoetst afgeleverd!!
9 March 2026
Wanda