goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn auto kon plotseling niet meer schakelen. Ik was bang dat de koppeling van mijn Volvo V40 uit 1998 kapot zou zijn en dat het een dure reparatie zou gaan worden. Ik belde autobedrijf De Bruyn en kon direct langskomen. Ron de Bruyn is een uitstekende monteur die tot mijn grote opluchting direct aangaf dat de kosten beperkt waren omdat alleen de hulpkoppeling kapot was. Even onderdeel bestellen en de auto was de dag erop al weer gerepareerd. Dankzij de supersnelle en vriendelijke service gaan mijn man en ik nu voortaan naar autobedrijf de Bruyn. Dank jullie wel en ga zo door. Mvg Dorien Werps

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf Laagdrempelig, met goede kwaliteit en service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds januari 3 x geweest bij autobedrijf De Bruyn met 2 auto\'s; je wordt er vriendelijk geholpen; werken op afspraak is prettig; vriendelijke service, scherpe prijzen dus was wil je nog meer???\r\nOh ja, misschien nog wel het belangrijkst: de reparaties worden vakkundig verricht en da\'s zeker heel belangrijk!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen jaren hebben wij helaas niet altijd even veel geluk gehad met onze auto\'s. Als niet bepaald technisch onderlegd iemand probeerde ik altijd heel erg geïnteresseerd te kijken als we een nieuwe auto aankochten en de verkoper vol goede bedoelingen de motorkap open trok. \r\n\r\nMet zo\'n technisch inzicht is het erg belangrijk een goed, maar zeker een betrouwbare monteur bij een betrouwbare garage te kennen en Ron de Bruijn heeft laten zien meedenkend en betrouwbaar te zijn. \r\n\r\nRon en zijn vrouw Els zijn zoals ze afgelopen jaar hebben laten zien oprechte mensen die gewoon een eerlijke boterham willen verdienen. \r\n\r\nRekening houdend met af en toe een beperkt budget, met de mogelijkheden en onmogelijkheden van een vervoersprobleem. Als Ron een belofte doet komt hij deze na. \r\n\r\nWij zijn erg blij deze garage ontdekt te hebben. \r\n\r\nJos & Karin kramer\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen jaren hebben wij helaas niet altijd even veel geluk gehad met onze auto\'s. Als niet bepaald technisch onderlegd iemand probeerde ik altijd heel erg geïnteresseerd te kijken als we een nieuwe auto aankochten en de verkoper vol goede bedoelingen de motorkap open trok. \r\n\r\nMet zo\'n technisch inzicht is het erg belangrijk een goed, maar zeker een betrouwbare monteur bij een betrouwbare garage te kennen en Ron de Bruijn heeft laten zien meedenkend en betrouwbaar te zijn. \r\n\r\nRon en zijn vrouw Els zijn zoals ze afgelopen jaar hebben laten zien oprechte mensen die gewoon een eerlijke boterham willen verdienen. \r\n\r\nRekening houdend met af en toe een beperkt budget, met de mogelijkheden en onmogelijkheden van een vervoersprobleem. Als Ron een belofte doet komt hij deze na. \r\n\r\nWij zijn erg blij deze garage ontdekt te hebben. \r\nJos & Karin kramer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, snel geholpen met lekke band

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel ervaring met Opel. Je kunt gewoon meekijken als je wilt. Monteur maakt foto`s om later bepaalde uitleg te geven van een reparatie. Schept veel vertrouwen. Toegangkelijke dienstverlening. Top service komt ook `s avonds de auto ophalen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eindelijk een garagebedrijf waar ik niet het gevoel heb dat ik besodemieterd wordt. En de service dat mijn auto thuis opgehaald wordt en weer thuis gebracht vind ik helemaal top. Autobedrijf de Bruyn zet ik daarom graag in het zonnetje.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, vriendelijk, behulpzaam

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jarenlang ons vaste adres voor reparatie en onderhoud! Een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan! Kortom; het autobedrijf van het jaar!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn auto stuurde ineens heel zwaar, dus belde ik \'autodokter Ron\'. Toen ook nog een alarmlichtje ging knipperen adviseerde hij de auto te laten staan. Hij heeft hem zelf opgehaald en een paar dagen later gerepareerd en wel voor de deur afgeleverd. Dit soort dingen is normaal altijd een enorme rompslomp, Autobedrijf De Bruyn zorgt ervoor dat het een zorg minder is.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben voor het eerst bij dit bedrijf geweest en daar heb ik totaal geen spijt van, ben uiterst correct behandeld ben thuis gebracht en weer opgehaald omdat mijn auto daar in de garage was.dat is niet overal meer, we hebben familie leden die ook bij dit garage bedrijf komen, ook zij zijn zeer tevreden BLIJF ZO DOORGAAN dan komen wij zeker bij jullie terug m.v.g Riekie

Valeton 9 D

5301 LW Zaltbommel