goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service. Vriendelijke behandeling. Denkt mee met de klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch bedrijf met geweldige service en heel belangrijk ook nog eens een heel schappelijk uur tarief. het personeel is heel vriendelijk als als je een eigen zaak hebt zoals ik is het heel fijn dat je altijd van ze op aan kunt. kortom dit bedrijf is een groot voorbeeld voor de auto branche

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en betaalbare service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ontvangst duidelijke uitleg goed advies, niet dwingend

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede service en snelle afhandeling van de beurt die de auto nodig had, alsmede het advies omtrent het bluetooth apparaatje van een oude nokia.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk, snelle service, al jarenlang trouwe klant!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik word beleeft en persoonlijk behandeld. Ze nemen echt de tijd voor je vragen en geven je antwoorden waarmee je iets kan (mogelijkheden/tijd/geld)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf betrouwbaar staan altijd voor je klaar zeer goede service klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen,zeer betrouwbaar en prima sevice.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service altijd welkom en sluiten pas als de klus geklaard is.\r\nVeel garages gehad maar bij deze blijf ik.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eindelijk weer het gevoel gekregen dat de klant welkom is. Bij merkdealers krijg je meer het gevoel dat je blij mag zijn dat ze je als klant accepteren. Vriendelijk, efficient, vakkundig en heel veel mogelijk. Bijna jammer dat mijn eigen auto nog onder de fabrieksgarantie valt.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik jacob beveelt Autobedrijf de Bruyn aan.28-03-2014\r\n\r\nAl jarenlang ons vaste adres voor reparatie en onderhoud! Een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan! Kortom; het autobedrijf van het jaar!!! ron en els ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf nadat een ander mijn auto had verkloot zorgde ron weer voor dat mijn auto tip top in orde was ,zelfs nog goedkoper als die de gene die hem verprutst had bedankt ron (els)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen. We komen zeker terug.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reparatie van mijn auto en de goede adviezen die je hier krijgt. Service staat erg hoog in het vaandel bij Ron en Els. Ik kom erg graag bij hen, de koffie is ook erg lekker tijdens het wachten.\r\nAls het langer duurt krijg je gewoon een fiets mee of ze halen en brengen de auto zelfs bij je op.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede kennis binnen het bedrijf, erg goede prijs kwaliteit verhouding. Service staat er hoog in het vaandel bij Ron en Els

Valeton 9 D

5301 LW Zaltbommel