goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle afhandeling (inafwachting van wat ze zelf van ergens vandaan moeten laten komen) verder klantvriendelijk kort samengevat een solide bedrijf dat weet waar het mee bezig is Gr Els Teelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ron, Els en al het overige personeel zijn correcte mensen die je goed behandelen. Afspraken worden nagekomen zodat je met een gerust hart het onderhoud je auto(s) aan hen kunt overlaten.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf waar (persoonlijke) SERVICE nog echt bestaat

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was weer eens tijd voor de jaarlijkse APK.\r\nIk had met Autobedrijf de Bruyn, afgesproken, om ook meteen maar een grote beurt te doen.\r\nOnze auto is een 5 dagen bij Autobedrijf de Bruyn geweest.\r\nOm dat ze onderdelen moesten bestelen waar ze bijna niet meer aan konden komen,\r\n(Om dat onze auto verouderd is) Maar het is toch allemaal gelukt. Onder tussen hadden wij een leenauto in gebruik van Autobedrijf de Bruyn.\r\n\r\nKortom wij zijn heel erg tevreden over Autobedrijf de Bruyn.\r\nEn zullen er zeker vaker komen. Als er wat met de Auto is. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het weekend storing aan mijn auto. Omdat ik hem dagelijks nodig heb voor woon-werk verkeer was het voor mij erg belangrijk dat hij snel gerepareerd werd. Autobedrijf de Bruyn heeft me enorm snel en goed geholpen terwijl ik weet dat ze genoeg werk hebben. De rekening viel ook nog reuze mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service altijd. Iedere keer word ik vriendelijk geholpen door de eigenaar. Deze keer kwam ik langs met een kapotte uitlaat en werd direct geholpen. Kosten worden dan nog beperkt gehouden ook door de garage.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontvangst, klant staat voorop en dat is goed te merken. Denkt mee met de klant. Goede indruk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriedelijke mensen.\r\nSnelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik word altijd zeer hartelijk ontvangen en Ron en zijn personeel staan direct klaar om wat dan ook aan mijn auto te verhelpen. Of ik nou mijn bumper aan gort heb gereden op mijn tuinhek of het is een simpel lampje vervangen. Het wordt direct en zo snel mogelijk gedaan. Over zo\'n lampje hoef ik niet eens te bellen, met langsrijden ben ik niet meer dan tien minuten kwijt. IDEAAL!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf eerste contact.vriendelijk en deskundig\r\nkwam voor second opinion ivm met catalisator problemen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en erg goed en vriendelijk personeel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf is een voorbeeldige organisatie qua deskundigheid,service en klantvriendelijkheid.De persoonlijke aandacht en uitermate goede prijs-kwaliteit maken dat dit bedrijf er tov de concurrentie ver bovenuit springt,vergelijkbaar met de service en vriendelijkheid die ik in Duitsland aantref!De kunst is dit hoge niveau te handhaven,hetgeen een bijzondere inspanning zal vergen.

Valeton 9 D

5301 LW Zaltbommel