Heel erg goed
goede rij-instructeur, flexibel in tijden, staat altijd klaar als er een probleem is !
Ik vind de rijlessen bij Olaf super fijn, hij is een hele aardige man voel me op me gemak en heb veel kunnen leren!
Ontzettend vriendelijk en goede lesmanier. Rustige instructeur en altijd meegaand. Je gaat zelfverzekerd je examen in!
Ik voel me altijd zeer op mijn gemak in de auto ondanks de spanningen met rijden, vanaf les 1. Er word goed geluisterd, goed les gegeven en heb er elke keer zin in. Ik ben zeer tevreden met deze rijschool en beide heren die de lessen geven. Probleempuntjes worden goed aangepakt en verheug me elke keer op de volgende les. Mijn complimenten. Mvg, V.Rosbergen.
Een erg leuke, leerzame en gezellige rijschool. De lessen waren altijd leerzaam en duidelijk. In een korte tijd heb ik ontzettend veel geleerd en goed zelfvertrouwen op de weg gekregen. Daar ben ik rijschool Olaf dankbaar voor.
Zeer positief. Zowel mijn dochter heeft hier gelest en haar rijbewijs gehaald. Zij heeft het nog over Olaf. Mijn zoon komt ook elke keer met positieve reacties thuis.
Goede rij-instructeur. Leuke lessen en in 1 keer geslaagd!
Heel prettig! Fijne instructeur die alle tijd neemt om je te begeleiden. Hij is ook heel eerlijk als het niet goed gaat, maar kan dit op een goede opbouwende manier overbrengen. Als het goed gaat zegt hij dat ook! Kort samengevat, heel goed!
Top ervaring goeie duidelijke lessen blijft kalm en rustig en zo iemand heb ik in ieder geval nodig om te leren
Persoonlijk, uitstekend
ik ben volledig tevreden met dit bedrijf, Er heerst altijd een goeie, positieve sfeer en er wordt op een persoonlijke manier gehandeld. Op de toewijding en communicatie valt niks aan te merken. De uitleg is erg duidelijk, en wanneer je iets niet begrijpt zal dit erg deskundig worden uitgelegd.
heel rustig en geduldige instructeur.
Fijne lessen je word zeer goed behalndeld en het is prettig lessen
Een goed en betrouwbare rijschool. Sympathieke, zeer geduldige en in mijn ogen, deskundige rij instructeur met gevoel voor humor! Persoonlijk voel ik mij zeer op mijn gemak en heb na elke les het gevoel dat ik weer écht verder ben gekomen tot mijn doel! Ik was, vanwege mijn leeftijd (52) bang dat het moeilijk zou worden om mijn rijbewijs te halen, maar dankzij Olaf en zijn manier van lesgeven heb ik zelfvertrouwen gekregen en weet nu ook dat dit geen verspilde moeite is!
Prettig rij instructeur met een fijne sfeer om te leren rijden.
Hele leuke rijschool met een mix van humor en ervaring wat een prettig en rustgevend gevoel geeft en altijd positiviteit uit voor de leerlingen.
De rijinstructeurs zijn professioneel, betrokken en hebben alle geduld. Ik vind het relaxed en voel me echt op me gemak bij deze rijschool. In een paar lessen zie je jezelf vooruitgaan. Ook rijden ze door een groot gebied zodat je niet alleen maar hetzelfde stukje rijdt.
3 dingen die ik vooraf nooit had verwacht; -Dat ik ooit zou gaan lessen in- en rond Rotterdam, -Dat ik in één keer zou slagen, -Dat ik er zo\'n grote lol in zou hebben. In de hectiek van deze stad zocht ik een rijschool die mij zo goed mogelijk en rustgevend mogelijk kon leren lessen. Daarbij wou ik elke rijschool vermijden die lokkertjes en andere onzin gebruikten. Olaf was precies de rijschool die ik zocht; duidelijk, rechtdoorzee, en een deskundigheid waar je bang van word. Of juist niet. Ik lieg niet als ik zeg dat sommige lessen met Olaf of Henry (mede instructeur) eerder aanvoelde alsof ik een goede vriend ergens heen zat te brengen dan dat ik aan het lessen was, en dat is in de meest positieve zin. Wat hebben wij met regelmaat gelachen of leuke gesprekken gehad. En door alle gezelligheid heen nog altijd dezelfde deskundigheid en professionaliteit behouden. Toen ik begon met lessen leek het rijbewijs nog zo ver weg, maar de tijd is werkelijk voorbij gevlogen. Nu zit er een roze pasje in mijn portemonnee die ik waarschijnlijk voorlopig nooit gehad had, als ik voor een andere rijschool had gekozen. Ik had geen betere kunnen wensen.