goede service, goed behandeld

Een fijne rij instructeur, die mij het vertrouwen heeft gegeven, dat ik het kan. Mijn ervaring is dat Olaf zich aanpast aan de leerling. Iedereen heeft weer een andere benadering nodig. Tijdens de lessen vond ik fijn, dat er niet alleen puur werd gekeken naar het autorijden. Olaf is ook echt geïnteresseerd is wie er naast hem zit. Juist vanwege die interesse, kun je ook beter afstemmen op wat iemand op dat moment nodig heeft om verder te komen. Ongemerkt ben ik steeds meer gaan kunnen. De examens verliepen voor mij niet altijd even soepel. Wat ik als heel fijn heb ervaren, is dat Olaf achter je blijft staan en je blijft motiveren om je doel te behalen. Ook al zag ik het op een gegeven moment niet meer zitten. Uiteindelijk is het me gelukt. Wat ben ik blij en trots, dat ik nu in het bezit ben mijn rijbewijs en mijn angsten heb overwonnen. Bedankt Olaf voor de fijne lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijne ervaring opgedaan bij Olaf. Hij blijft altijd kalm en brengt je alles bij wat je moet weten en doen. Toppie rijschool die ik iedereen aanraad.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede rijschool , en doen wat je van ze verwacht . Voel mij daar erg op mijn gemak .

goede service, goed behandeld

Super rijschool. Vriendelijk en deskundig. Leuke instructeurs en ben goed voorbereid op het examen.

goede service, goed behandeld

Ik rij hier nu zo\'n 3 maanden en kan alleen maar zeggen dat het een top rijschool is met aardige, sociale instructeurs en een hele relaxte en fijne manier van leren autorijden.

Heel erg goed

goede service, goed behandeld

goede rij-instructeur, flexibel in tijden, staat altijd klaar als er een probleem is !

goede service, goed behandeld

Ik vind de rijlessen bij Olaf super fijn, hij is een hele aardige man voel me op me gemak en heb veel kunnen leren!

goede service, goed behandeld

Ontzettend vriendelijk en goede lesmanier. Rustige instructeur en altijd meegaand. Je gaat zelfverzekerd je examen in!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik voel me altijd zeer op mijn gemak in de auto ondanks de spanningen met rijden, vanaf les 1. Er word goed geluisterd, goed les gegeven en heb er elke keer zin in. Ik ben zeer tevreden met deze rijschool en beide heren die de lessen geven. Probleempuntjes worden goed aangepakt en verheug me elke keer op de volgende les. Mijn complimenten. Mvg, V.Rosbergen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Een erg leuke, leerzame en gezellige rijschool. De lessen waren altijd leerzaam en duidelijk. In een korte tijd heb ik ontzettend veel geleerd en goed zelfvertrouwen op de weg gekregen. Daar ben ik rijschool Olaf dankbaar voor.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positief. Zowel mijn dochter heeft hier gelest en haar rijbewijs gehaald. Zij heeft het nog over Olaf. Mijn zoon komt ook elke keer met positieve reacties thuis.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede rij-instructeur. Leuke lessen en in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

Heel prettig! Fijne instructeur die alle tijd neemt om je te begeleiden. Hij is ook heel eerlijk als het niet goed gaat, maar kan dit op een goede opbouwende manier overbrengen. Als het goed gaat zegt hij dat ook! Kort samengevat, heel goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Top ervaring goeie duidelijke lessen blijft kalm en rustig en zo iemand heb ik in ieder geval nodig om te leren

Persoonlijk, uitstekend

perfect, zeker aan te bevelen

ik ben volledig tevreden met dit bedrijf, Er heerst altijd een goeie, positieve sfeer en er wordt op een persoonlijke manier gehandeld. Op de toewijding en communicatie valt niks aan te merken. De uitleg is erg duidelijk, en wanneer je iets niet begrijpt zal dit erg deskundig worden uitgelegd.

perfect, zeker aan te bevelen

heel rustig en geduldige instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne lessen je word zeer goed behalndeld en het is prettig lessen

perfect, zeker aan te bevelen

Een goed en betrouwbare rijschool. Sympathieke, zeer geduldige en in mijn ogen, deskundige rij instructeur met gevoel voor humor! Persoonlijk voel ik mij zeer op mijn gemak en heb na elke les het gevoel dat ik weer écht verder ben gekomen tot mijn doel! Ik was, vanwege mijn leeftijd (52) bang dat het moeilijk zou worden om mijn rijbewijs te halen, maar dankzij Olaf en zijn manier van lesgeven heb ik zelfvertrouwen gekregen en weet nu ook dat dit geen verspilde moeite is!

Zoutweide 23

3223MH Hellevoetsluis