goede service, goed behandeld

Ik heb een hele leuke tijd gehad met de Autorijschool. Ik had voornamelijk les van Olaf. Elke les was een leuke les. De sfeer in de auto was gezellig en relaxed. Daarbij werd er altijd serieus les gegeven. Tips werden gegeven wanneer je iets beter kon doen en complimenten werden gegeven wanneer je iets goed deed. Kortom een super goede rijschool. Bedankt Olaf!

perfect, zeker aan te bevelen

Echt niks anders dan alles TOP!

goede service, goed behandeld

Hele fijne instructeurs die goed de tijd voor je nemen.

goede service, goed behandeld

Komen gemaakte afspraken goed na. Via Whatsapp word je op de hoogte gehouden van mogelijke last-minute verschuivingen als een andere leerling uitvalt. Er is een gevoel alsof er ook echt naar jouw kwaliteiten gekeken wordt en dat daarop lessen worden gedraaid.

goede service, goed behandeld

Fijne ervaring, rustige man, nooit te beroerd om dingen extra uit te leggen

Hartstikke goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Olaf. Vanaf mijn eerste rijles tot aan mijn eindexamen, heb ik altijd het gevoel gehad dat ik iedere dag weer iets leerde. De uitleg was altijd duidelijk en de manier van lesgeven was erg kalm en fijn. Ik heb hier dan ook snel, goed leren rijden en met 12 lessen mijn rijbewijs mogen halen.

goede service, goed behandeld

- Er word geluisterd naar je wensen. - Je word op je gemak gesteld als je nerveus bent of dingen niet lukken. - Er word gewerkt met een app waarin je kan zien hoe laat en wanneer je moet rijden. Dat is erg fijn. - Er word duidelijk uit gelegd waar nog aan gewerkt moet worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb vanaf de eerste keer dat ik de auto instapte een goed gevoel gehad bij Olaf. Hij gaf mij na de proefrijles een goed en eerlijk advies, in tegenstelling tot andere rijscholen. Het gaat er bij Olaf om dat jij goed leert auto rijden, en hierbij is zijn uitleg en onderwijs heel vriendelijk en duidelijk. Ik heb en rij Nog steeds met plezier met Olaf mee en kan dalijk binnen 12 lessen mijn praktijk examen beginnen!

perfect, zeker aan te bevelen

Altijd erg leuk in de auto. Je hebt op maat gemaakte uitleg en instructies. Er is altijd goede overleg wanneer je moet rijden en het contact is er fijn!

goede service, goed behandeld

Topinstructeur, legt ontzettend goed uit en de lessen zijn leuk.

perfect, zeker aan te bevelen

Erg vriendelijk en een uitstekende instructeur.

goede service, goed behandeld

Goede, leerzame en leuke lessen gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

Top ervaring, niks op aan te merken.

perfect, zeker aan te bevelen

Na een rotervaring met andere rijschool, zijn we super geholpen door de heren van rijschool Olaf!! Kundig , service gericht, rustig , goeie begeleiding! Zeker aan te bevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

Hele leuke rijschool met echt goede lessen. 2 aardige rijinstructeurs, die goed met je communiceren en heel fijn zijn in de omgang.

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben het zeer prettig ervaren. Zeer klantvriendelijk rijinstructeur die het hart op de juiste plek heeft. Zeer betrokken met zijn leerlingen. Weet precies hoe hij met ze moet omgaan. Altijd bereid voor een oplossing. Dus met 1 woord PERFECT!!!!!

Zoutweide 23

3223MH Hellevoetsluis