Super blij mee

Super aardige man die veel geduld heeft, en die het uiterste uit me heeft gehaald in die korte tijd nadat ik overgestapt ben van een andere rijschool naar olaf.

Het was een positieve ervaring

Er is goed i gegaan op mijn van te voren aangeveven punten. De communicatie was prettig Ik voelde mij erg op mijn gemak.

Altijd op tijd

Gezellige ritten, goede uitleg en meedenkend.

top

Altijd fijne lessen !

Goede, duidelijke en leuke uitleg!

Ik ben vier keer gezakt bij een andere rijschool en begreep niet wat het probleem was. Naar deze rijschool gegaan en er werd mij verteld dat ik een stuk basis had gemist en 2 maanden later had ik mijn rijbewijs. Echt een aanrader

Top Rijschool

Ik ben ondanks corona tijd gewoon in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Fijne ervaring en goede uitleg!

Super! Alles heel duidelijk en rustig

Olaf is een zeer ervaren rijinstructeur en dat merk je aan alles. Duidelijke en simpele uitleg en trucjes. Je merkt echt dat hij op de persoon richt en het beste uit die gene wilt halen. Super blij met mijn rijbewijs met dank aan hem! Zeker aan te raden beste in omgeving!!

Aandachtig

Tijdens het rijden ligt alle aandacht bij jouzelf en jij als toekomstige bestuurder. Er wordt duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is en hoe dat bereikt gaat worden. Ook is het tijdens de lessen altijd gezellig.

Fijne rijles met een top instructeur!

Fijne rijles met de goeie uitleg op eigen tempo!

De lessen waren goed en leuk!

Een rijschool waar jij je fijn voelt

Ik had een slechte ervaring met Rijlessen en zag er dan ook erg tegenop om opnieuw te beginnen. Ik kwam bij autorijschool Olaf uit en heb er nooit spijt van gehad. Van fouten kun je leren en deze mag je ook zeker maken bij Olaf. Ik voel mij altijd erg op mijn gemak in de auto en ben rijlessen gewoon leuk gaan vinden!

Fantastische rijschool!

De instructeurs zijn allemaal heel vakbekwaam en geduldig. Ze stellen je op je gemak en de rijlessen zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast ook heel gezellig! Mijn examendatum kon met wat geluk drie maanden worden vervroegd, omdat het heel goed ging met mijn lessen. In één keer geslaagd mede dankzij de mensen van rijschool Olaf! Superbedankt!!

Een betere rijschool kan je niet wensen

Een betere rijschool kan je niet wensen

Meest betrouwbare rijschool

Mijn ervaring met deze rijschool is niet te beschrijven. Het heeft mij zo enorm geholpen met ervaring en voorbereiding op mijn examen!

Professioneel

Goede en kundige rijlessen. Nu hopelijk snel richting mijn rij examen!

Een van de beste rijscholen

Ik heb daarvoor ongeveer 40 lessen bij een andere rijschool gehad en ik voelde steeds dat ik niet vooruit kom en ik heb 5 examens gehad allemaal gezakt toen ben ik overgestapt naar Olaf en heb alleen maar 10 lessen gehad in die 10 lessen heel veel informatie gehoord die ik niet wist en dan ben ik in 1× geslaagd

Goede uitleg, hele goede instructeur

Neemt de tijd, is duidelijk, leert me veel

Top rijschool

Ze hebben mij het plezier in rijden terug gegeven. En het vertrouwen gegeven

Aardig en een fijne man om naar te luisteren tijdens de uitleg.

Olaf is een aardige man en fijn om naar te luisteren tijdens de uitleg die hij geeft.

Super fijn

Alles wordt goed uitgelegd en behandeld.

Perfect, top!

Super toffe, leuke, leerzame lessen bij olaf!!!!!

Ik ben in januari gestart met lessen en kan nu na een paar lessen al zelfstandig rijden. Olaf is echt een super fijne rij instructeur heb het super naar me zin tijdens het lessen!!

Uitstekend!

Zoveel geleerd. Olaf is top! Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.

hele fijne rijschool

ik vind Olaf een erg fijne rijschool. hij legt alles duidelijk uit hij word niet boos als je iets verkeerds doet.

Leerzaam en gezellig

Tijdens de lessen wordt er duidelijk uitgelegd wat je moet doen, en wat je niet moet doen. Er wordt veel geoefend, waardoor je het goed onder de knie hebt. Foutjes maken is niet erg, ik kon daarom ook rustig leren rijden. In de les werd er ook gekletst wat het gezellig maakte, en waardoor er een relaxte sfeer hing.

Zoutweide 23

3223MH Hellevoetsluis