perfect, zeker aan te bevelen

mijn ervaring met Olaf autorijschool is vooral de rust die er van uit gaat. Omdat ik erg bang was (door eerdere ervaring)en niet meer durfde ben ik op aanraden van andere hier gaan rijden. Het is voor mij zelfs een stukje therapie om de angst los te laten. Ik durf nu te zeggen dat ik door ga. Het is een betrouwbare en goede autorijschool, waar ik mezelf kan zijn en waar ik mag zeggen wat ik voel. Ook met ingrijpen gaat het heel relext zonder oordeel, en mag ik fouten maken. Ik mag het op mijn tempo doen maar er wordt wel stukje bij beetje bijgerekt om weer verder te komen. Heel veel inzicht in de mens en zijn problematiek waardoor de juiste snaren worden geraakt. kortom heerlijk om hier les te krijgen.

Prettig

goede service, goed behandeld

Zeer prettige ervaringen met dit bedrijf

Zoutweide 23

3223MH Hellevoetsluis