Geen stress, wel succes bij OLAF!

Hele fijne rijschool! Olaf is heel rustig en super geduldig. Je krijgt hier echt vertrouwen. Zeker een aanrader!

Leuke en leerzame lessen.

Je leert alles rustig stap voor stap en je voelt je veilig tijdens de rijlessen.

Mijn rijlessen waren altijd ontspannen en de uitleg was duidelijk en behulpzaam.

Olaf heeft mij altijd geholpen met de dingen waar ik tegenaan liep. Dit werd altijd goed en rustig uitgelegd. Ik ben erg blij met zijn hulp, want zonder had ik met met moeite mijn rijbewijs gehaald.

Positieve lessen en fijne feedback

Het waren altijd hele fijne lessen. Een gezellig babbeltje, vrolijke sfeer en positieve feedback zorgde altijd voor een geslaagde les. Ook de communicatie was erg fijn en duidelijk. Als je nog een rijschool zoekt waar je op je gemak en je eigen tempo wilt leren rijden is Olaf zeker een aanrader!

Motiverend en geduldig

Erg prettige sfeer in de auto. Kreeg genoeg tijd om aan dingen te wennen en krijgt veel ruimte om jezelf te verbeteren.

Vriendelijke en professionele begeleiding naar je rijbewijs

Olaf heeft me op een hele prettige manier auto leren rijden.

Fijne rijschool

Onze dochter heeft in kleine 3/4 jaar haar rijbewijs gehaald. Alles overzichtelijk en goed geregeld. Bedankt Olaf

Vriendelijke rustige instructeur

Olaf is een goede instructeur die rustig uitleg geeft en zich aanpast aan de leerling. Met veel plezier les bij hem gehad en het roze pasje gehaald!

Helemaal toppie

Goeie lessen rustige manier in 1 keer geslaagd

Goede en leuke lessen

Veel geleerd en goede hulp

Geweldige ervaring door de goede instructies en lessen.

Door de goede uitleg en beleefdheid heb ik een goede ervaring met de rijschool en daardoor heb ik ook mijn rijbewijs gehaald

Het was een top ervaring

Ik heb heel veel aan Olaf gehad hij heeft een goeie manier van les geven, heeft veel geduld en hij heeft me goed geholpen om me zelfvertrouwen te houden

Op eigen tempo

Hij geeft rijles op eigen tempo

Prima gedegen en ervaren rijschool

Op rustige en bekwame wijze werd ik naar het examen geleid wat ik in 1x behaalde. Mijn broer heeft dezelfde ervaring en resultaat behaald. Gewoon old school goed, degelijk en met tempo richting het examen. Ervaren, gekwalificeerde instructeurs die je echt alle skills goed leren

Goede rijschool

Fijne lessen. Instructeur is rustig en gezellig om mee te kletsen en kan goed informatie en feedback geven.

Olaf is een uitstekende rij instructeur

Olaf weet je goed op je gemak te stellen tijdens het autorijden, dit komt vooral door de rust die hij overbrengt. Een fijne rij instructeur met veel geduld, duidelijkheid en fijne communicatie.

Super service

Heel mee werkend en altijd beleefd

Geweldige rijschool!!

2 lieve instructeurs die je goed begeleiden tijdens het halen van je rijbewijs.

Fijne ervaring!

Ik vond het een fijne rijschool, goede communicatie en er wordt altijd een plekje voor je vrij gemaakt. Je voelt je altijd op je gemak tijdens de les

Goede instructeurs

Fijne uitleg, goede vorderingen

De rijlessen zijn leerzaam en nooit saai!

Tijdens de rijlessen wordt er veel gekletst, maar de leermogelijkheden zijn ook altijd aanwezig. Je mag altijd een vraag stellen en er wordt op een duidelijke en heldere manier les te geven.

Rustige Instructeur met duidelijke uitleg

Het is gezellig bij Olaf in de auto. Met het autorijles boek erbij, duidelijke uitleg over de auto en het rijden.

Leuk en gezellig en goede uitleg

Goed naar me zin gehad je leert veel, je word op je gemaak gesteld

Fantastisch!!!

Als je niet gaat lessen bij Olaf ben je gek!!! Super aardige mannen en als iemand het je leren kan dan zijn zij het wel!!!

Een goede rijschool

Ik word hier goed geholpen krijg uitleg die makkelijk te begrijpen is en daardoor begrijp ik het snel

Zoutweide 23

3223MH Hellevoetsluis