Echt een super bedrijf

Keurig netjes ontvangen mocht eerst zelf naar de auto kijken en kon daar alle tijd voor nemen ,daarna proefrit ook alle tijd voor , mijn vrouw hoorde eenrammeltje daar werd direct serieus naar gekeken ook over de inruil wordt eerlijk gedaan katten de auto niet af en geven goede prijs . Voor de rest goede info over de eventuele garantie niets wordt je opgedrongen kortom een heel fijn bedrijf met zeer vriendelijke medewerkers zeker een aanrader om daar een auto te kopen

Eerlijk zaken doen!

Een erg prettige ervaring met dit bedrijf, ik kom hier zeker nog eens terug!

Zeer goede service!

Snel en fijn geholpen!

Goed geholpen door Arjan! Zeer klantvriendelijk

Uitstekend! Ga zo door!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Vriendelijke ontvangst een snelle en duidelijke afhandeling en een goede service en erg vriendelijke en behulpzaam personeel.

Vakkundig en vriendelijk

Duidelijke omschrijving van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden met prijsafspraak. Geen verrassingen tijdens onderhoud of achteraf. Iedereen die ik tegenkom bij Autoservice Haaksbergen groet en is vriendelijk.

Uitstekend, snelle service!

Auto zondags niet rijdend neergezet. Wilde niet meer starten. Maandag ochtend gebeld om te laten weten dat hij er stond. Ze gaven aan dat het erg druk is en ze gaan kijken wanneer ze tijd hadden voor de diagnose. Woensdags word ik gebeld dat ze weten wat er kapot is en in overleg hebben ze het nieuwe onderdeel besteld. Donderdag middag krijg ik telefoon dat de auto opgehaald kan worden! Verwachtte dat mijn auto een lange tijd weg zou zijn, maar binnen een paar dagen al rijdend terug! Top service. Dankjewel!

Giede service

Houdt zich aan de afspraken,duidelijke communicatie. Zeer tevreden

Netjes komen afspraken na en bellen altijd

Is een zeer netjes en vriendelijk bedrijf. Ze informeren altijd als er iets is en wat de kosten zijn voordat het gemaakt wordt. De reparaties zijn ook altijd goed.

Heb gebeld omdat de accu kapot was, kon gelijk komen! Kopje koffie, en ik kon weer verder! Super service!

No nonsense, transparant en eerlijk!

Vorige week konden wij onze fantastische Seat Teracco ophalen. Na supergoed geholpen te zijn en een mooie deal op onze inruil auto zijn wij zeer content met Autoservice Haaksbergen! Open, eerlijk en komen alle afspraken na! Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Zoals altijd goede service

Gelijk goed geholpen met het wisselen van de koplamp. Vriendelijke mensen en zeer behulpzaam

Altijd goed geholpen en snel klaar.

Fijn autobedrijf. Uitstekend geholpen door Arjsn.

Uitstekend.

Top service, zeer klant vriendelijk en uitstekende eerlijke adviezen

Mijn beste garage ooit. Zeer vriendelijk personeel. Ze geven eerlijke adviezen. In geval van een hoge nood reparatie, wat ons was overkomen ontstaan 1 dag voor vertrek naar vakantie bestemming werden we onmiddellijk geholpen. De dag erna gewoon op vakantie. Top gewoon

Prima service, goede prijs- kwaliteit verhouding. Aanrader!!!

Is super goed bedrijf, overleggen altijd eerst na diagnose. Komen altijd de afspraken na. Gewoonweg TOP

Super professioneel en correct

Vandaag onze BMW X2 opgehaald alles correct en professioneel afgeleverd ook op de inruil van onze auto kregen we een zeer nette inruil waarde oja en ze hebben extreem lekkere koffie (ook belangrijk) hahaha.

Prima geregeld!!

Goed meegedacht, alle punten opgelost

Prettig ontvangst, vakkundige mensen

Mijn ervaring betrouwbaar, goede service netjes te woord gestaan.

Klamt vriendelijk.

Altijd klant vriendelijk. En behulp zaam.

Goede en vriendelijke service.

Via Marktplaats het eerste contact gehad en daarna telefonisch uitstekend geholpen. Prima en realistisch inruilvoorstel ontvangen en bij de overdracht van de auto ook snel en vriendelijk geholpen.

Service gericht

Snelle en vakkundige afhandeling. Eerlijke communicatie

Probleem netjes opgelost

Goede en fijne garage, klantgericht, Aanrader!

Ik heb bij deze garage een Qashqai gekocht. Mijn ervaringen zijn louter positief. Zeer klantvriendelijk en meedenkend.

Deskundig en gericht op de klant. Prima ervaring.

De Greune 25

7483PH Haaksbergen