Ik ben erg tevreden en indien er nood aan de man (oftewel de auto is) staan ze ook meteen voor je klaar.
snelle goede service!
Erg klantvriendelijk en goede service.
Snelle en erg betrouwbare service.
Super. Hoe er met klanten wordt omgegaan is echt uniek: je wordt gebeld wanneer er bekend is wat er aan de auto moet gebeuren en wat dit gaat kosten, denken mee aan een goede oplossing en vooral: ze verkopen geen onzin! Als het anders of beter kan, dan is er altijd een mogelijkheid.
Zeer gemotiveerde mensen die weten wat ze doen en zeer service gericht zijn. En ze houden zich aan de opgegeven prijsafspraak.
Klantvriendelijk, duidelijke communicatie, professioneel, goede uitleg.
Alleen maar positief!
Goede service. Denken altijd met je mee. Nemen de tijd voor je.
Goed,correct goede service, prijs kwaliteit ,super
altijd ZEER positief. Snelle service.
Het is een klantvriendelijk bedrijf. Ze nemen ook echt de tijd en de aandacht voor iemand.
De beste garage ooit gehad! Een echte aanrader. Zelfs voor een spoed reparatie, zoals ons afgelopen zomer is overkomen, een dag voordat we op vakantie wilden gaan werden we onmiddellijk geholpen. s\'Morgens diagnose gesteld, onderdeel besteld, geleverd per koerier, s\'middags gerepareerd! In de namiddag auto opgehaald. De volgende dag naar Oostenrijk. Nog voorbeelden genoeg. Kortom Top klasse!
Bijzonder klant vriendelijk er wordt goed met de klant mee gedacht om de kosten zo laag mogelijk te houden en toch een uitstekende service te verlenen
De Greune 25
7483PH Haaksbergen