Top bedrijf met zeer goede service en ook heldere communicatie over het aanpakken van een reparatie.
Deskundig en zeer klantvriendelijk
Goede service, mocht als leenauto zelfs de auto van een van de eigenaren gebruiken, wel jammer dat het geen Porsche was
Vakkundig, servicegericht en vriendelijk.
Vriendelijk en deskundig personeel. Bij vragen/onduidelijkheiden kun je altijd bij ze terrecht. Ze geven je daar het gevoel dat je eerlijk behandeld wordt.
Goed. Ze doen alles in overleg. Geen onnodige dingen.
Prima bedrijf, overleggen altijd voordat ze iets vervangen. Zeer klantvriendelijk, vooraf de prijs bepaalt voor apk en grote beurt en deze ook betaald. Helemaal top.
Snelle afhandeling, prima communicatie
Service en transparantie staan hoog in het vaandel. Duidelijke uitleg, no nonsens bedrijf, vakkundige mensen, zeer nette zaak.
bij aankomst troffen wij een goed verzorgd pand aan met een buitenterrein dat netjes omheind en afgesloten was. Dit bedrijf werkt maandag en woensdag savonds op afspraak, wat natuurlijk ideaal is voor werkende mensen. de eigenaren/personeel zijn ook zeer vriendelijk en hebben goede service verleend. kortom, dit bedrijf is gewoon tiptop in orde en ik zou iedereen zeker aan raden om hier een auto te kopen.
eerlijke ongedwongen manier van zaken doen!
Super bedrijf met energieke medewerkers.
De Greune 25
7483PH Haaksbergen