auto voorzien van een trekhaak
Het eigenlijk heel simpel: als je doet wat je naam al zegt, dan ben je goed bezig. De service was namelijk uitstekend. Goede communicatie en je krijgt als klant het idee dat je serieus wordt genomen en dat je een auto koopt die goed is onderhouden en die betrouwbaar is!
Via een merkdealer in contact gekomen met Dennis. Erg prettig en eerlijk gesprek met elkaar gehad en een geweldig mooie A4 Quattro aangekocht. Auto wordt afgeleverd binnen 1,5 week.
We hebben onze vorige auto ingeruild voor een andere. We zijn daarbij prima geholpen. De mensen van Autoservice Haaksbergen zijn vriendelijk, accuraat en geven een zeer betrouwbaar gevoel. De hele afhandeling verliep snel en goed. Een prima bedrijf.
Super netjes en correct geholpen.
Super service! Altijd bereid om te helpen zelfs als de klant zelf een fout heeft gemaakt...
Goede ervaring, betrouwbaar en eerlijk.
Goede service, erg klantvriendelijk.
2 keer een auto gekocht zonder problemen, goed in onderhoud en service uitstekend
Deskundigheid en goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle service indien noodzakelijk. Prettig om zaken mee te doen.
De Greune 25
7483PH Haaksbergen