Een bedrijf waar ouderwetse service nog bestaat

Eerlijk bedrijf, denkt mee met de klant.

Fijne ervaring goed geholpen en nieuwe vaste klant erbij!

Goede ervaring snelle service Duidelijk en denken met je mee. Vriendelijk personeel. En kon een fiets meenemen terug naar huis. Helemaal top!

Vriendelijk en goede service

Prima ervaring, vlotte en nette afhandeling van koop auto. Alles naar tevredenheid

Jong en dynamisch

Goed ontvangen , niet opdringerig. Alle tijd om rustig te kijken . Super klantvriendelijk !!

Vriendelijk

Bij binnenkomst meteen een goede indruk. Rustig en vriendelijk personeel die goed op de hoogte is. Al met al hebben we een mooie auto gekocht.

Alles keurig geregeld volgens afspraak.

Apk en onderhoudsbeurt zoals ze zelf denken. Prima. Niet alles vervangen want dat was de vorige keer reeds gedaan/vervangen. Dus geen onzin vervangingen. Top garage. Dure vervangingen keurig geïnformeerd per telefoon

Zoals altijd goede snelle service

Zoals altijd goede snelle service

Uitstekende service

Wederom weer een zeer prettige aankoop van een auto met Autoservice Haaksberegen, Dennis en Joey hebben veel kennis, zijn betrouwbaar en hebben een persoonlijke aanpak. Ze hebben ons uitstekend geholpen. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat Dennis in goed overleg het juiste advies geeft. Met als uitkomst een zeer betrouwbare auto voor de komende tijd.

Goed geholpen

Fijn bedrijf

Heel goed.

Alles ging goed. Verbazing over het feit dat medewerkers ons nog zo goed kenden, ook de vroegere auto. Verkoop ging goed, alles prettig afgehandeld. Als allerlaatste: We hadden het idee dat jullie niet zoveel hadden met al die corona maatregelen. Groot gelijk! We ergeren ons al maanden aan al dat gedoe: handen wassen, anderhalve meter, mondkapjes. Zwaar overdreven, het stelt niet zoveel voor, weinig anders dan griep.

top

Ik heb een gebruikte BMW gekocht bij Autoservice Haaksbergen. De eerste kennismaking was heel goed. Mooi schoon bedrijf. Leuke ontvangst (Anne) Vriendelijk personeel (Dennis). Vervolgens een goed eerlijk en robuust gesprek met Joey. Helemaal goed. Later een proefrit. Mooie, fijne auto! Deal gemaakt. Mijn eigen auto verkocht en op het station Amersfoort de deal met Autoservice Haaksbergen telefonisch rond gemaakt. Hoe grappig is dat! Vandaag de auto opgehaald. Toch nog even snel nieuwe batterijen in de sleutel gedaan. Bij Autoservice Haaksbergen is service gewoon een manier van leven. Ik ben blij. Vooral om te constateren dat er nog altijd bedrijven zijn die begrijpen wat een klant écht wil. Groot compliment!

Netjes en vanaf begin goed gevoel bij deze garage

Zag de auto staan en mocht meteen een proefrit maken. Deden niet moeilijk Redelijk tot goede inruil gehad voor mijn oude auto. Draaien er niet omheen. Had een goed gevoel bij de mensen

Vakkundig en klantvriendelijk

Druk,jong en dynamisch bedrijf

Prima service tegen acceptabele prijs.

Snel uitbrengen van een offerte die erg duidelijk is. Ook de kosten zijn in relatie tot offertes van andere garages aan de lage kant. Verder maakt het bedrijf een erg betrouwbare en professionele indruk.

Topervaring

- heel klantvriendelijk - denken met je mee - gastvrij Dit was mijn eerste ervaring met autoservice Haaksbergen maar ben met een goed gevoel weer weggegaan.

Klantvriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam.

Goed geholpen door mensen met verstand van zaken.

Toppers, niets is hier onmogelijk, SERVICE en COULANCE in hoofdletters!

Auto Audi A3 hier gekocht, wat een geweldig autobedrijf! Had dit autobedrijf eerder moeten tegenkomen. Sympathieke medewerkers met verstand van zaken die luisteren en iedere uitdaging aangaan. Compleet bedrijf, van aankoop tot volledig onderhoud volgens autofabrikant voorschriften. Alle nieuwste professionele apparatuur aanwezig. Defekten en/of problemen worden als vanzelfsprekend opgelost, waarbij men verder gaat dan noodzakelijk. Duidelijk, transparant, flexibel, en concurrerend. De klant staat hier echt op de 1e plaats. Never change this winning team!

Prettige service en dienstverlening

Goed, vlot en correct geholpen bij de aanschaf van een auto. Aangezien wij wat verder weg wonen hadden we geen baat bij de standaard aflever pakketten op het gebied van service en onderhoud. Men heeft daar toch een stukje maatwerk in kunnen bieden

Storing uitlaatgas verholpen voor nu. Aandachtspuntjes en advies gekregen om op korte termijn dingetjes te vervangen.

We zijn erg leuk geholpen met onze nieuwe auto.

Ontzettend goed!

Het was een vlotte samenwerking.

Vriendelijk personeel. Vlotte samenwerking. Mooie auto"s. Fijne prijzen.

Net bedrijf

Vertrouwd, eerlijk, open, net bedrijf

Goede service, k had alleen een bos bloemen verwacht toen ik m’n nieuwe auto kocht...

Professionele behandeling als koper van gebruikte auto.

Als oud personenwagendealer werd de behandeling bij aankoop van een gebruikte auto als zeer goed ervaren. Ook de aflevering verliep zo als het hoort. Veel lof voor alle medewerkers van autoservice Haaksbergen.

Betrouwbaar en goede prijs

Met dit aanbod hoef ik niet te onderhandelen . Had een goed bod en goed advies. Was meteen akkoord. Prettige verkoper

De Greune 25

7483PH Haaksbergen