Goed geholpen door aardige werknemers.

Ook tot een goede aankoopprijs gekomen. Fijne autodealer.

Prima garage Hart voor de klant

Afspraak is afspraak en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Snelle en prettige service

Ze denken mee, geven advies en handelen vragen/mankementen gelijk af.

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en goede service!

De mensen binnen het team van Autoservice Haaksbergen zijn altijd zeer vriendelijk. Ze denken goed met je mee. Afspraak is afspraak. Je wordt er correct en kundig behandeld en de prijs/kwaliteit verhouding is super goed. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.

topper

Bellen, betalen, wegrijden

Omdat Rotterdam en Haaksbergen niet naast elkaar liggen waren jullie bereidwillig om de auto tijdelijk te reserveren. Zaterdags alles netjes afgehandeld! Mvg Peter

Top garage.

Fijne garage. Alles gebeurt in overleg.

Met de klant meedenkend bedrijf.

Professionele service klant gericht

Krijg altijd een prima advies reparaties worden keurig op tijd afgewikkeld, als er zich iets onverwachts voordoet wordt ik altijd gebeld om te overleggen wat te doen. Prima service. Ook de receptie en de monteurs zijn altijd vriendelijk en klant gericht.

Lekker gewerkt

Auto schokt niet meer na vervangen bougies

Goede service!

Erg goed geholpen.

Vriendelijk personeel

Er was wat mis met de auto en dit werd direct opgelost waardoor we een uur later de proefrit konden maken. (I.v.m. Dat we uit Assen komen)

Prima!!!

Geen poespas. Gewoon dat wat moet gebeuren doen ze. Vriendelijk te woord gestaan. Hielden me telefonisch op de hoogte van wat er gedaan moest worden voor mijn APK.

Goede service en advies!

Goede service en advies!

Zeer goede en snelle service

M’n schokbreker was kapot, binnen 3 dagen gerepareerd voor de afgesproken prijs. Helemaal top

Super service voor een hele scherpe prijs

Super service voor een hele scherpe prijs

Goede en betrouwbare service

Klant vriendelijke service en komen hun woord na.

De klant komt op de eerste plaats

Service is goed, afspraken worden altijd nagekomen personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, wij zijn heel tevreden over deze garage!

Goede service, bekwaam, eerlijk en alles altijd in goed overleg en betrouwbaar

Goede service en betrouwbaar

Wij hebben onlangs een auto gekocht bij Autoservice Haaksbergen. Een zeer betrouwbaar en servicegericht bedrijf.

Vriendelijke,Professionele service!

Vriendelijke en duidelijke afspraken welke van tevoren medegedeeld worden, dus geen verrassingen achteraf.

Tot nu toe zijn wij heel tevreden over de garage. Zijn goed geholpen bij aankoop van onze nieuwe auto. Zaterdag kunnen we hem ophalen.

Prima service, snel geholpen en alles netjes afgehandeld!

Ik heb een prima auto gekocht waarbij ik goed be geholpen. Ik heb twee maal een proefrit kunnen maken en goed kunnen nadenken over de aankoop, uit eindelijk besloten om over te gaan tot het kopen van de auto. Ik kon binnen drie dagen de auto helemaal spik- en span ophalen. Tijdens het wachten wordt er netjes koffie/thee aangeboden, vooral fijn wanneer het wat drukker is en je even moet wachten.

Snel betrouwbaar en ervaren

Geen poespas. Lekker gewoon

Voelden ons direct op gemak. Goedemorgen benadering van klanten

De Greune 25

7483PH Haaksbergen