Mijn ervaringen met jullie bedrijf zijn TOP

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Het valt mij op dat de garage altijd netjes is en ik vertrouw erop dat ook mijn auto netjes behandeld wordt en tegen een schappelijke prijs.

Super ervaring rijker!

Super snelle reactie, uitgebreide informatie en vriendelijk personeel! Vanaf het begin tot eind een super goed gevoel gehad en wat ben ik blij met mijn nieuwe auto!! Was zeker de moeite waard om vanuit Utrecht daarheen te gaan! Nogmaals hartstikke bedankt!

We werden vriendelijk behandeld en het personeel is aardig.

snelle vakkundige aktie

goede service snelle vakkundige reparatie

Klantvriendelijk

Heel fijn bedrijf, klantvriendelijk en personeel met kennis. Ze kennen ook hun klanten heel erg goed en denken mee.

tot nu toe netjes en correct behandeld

We zijn netjes ontvangen met een kopje koffie. Na een klein beetje onderhandelen zijn we er prima uitgekomen. Leuke zaak en leuke vlotte mensen.

Vriendelijk en betrouwbaar!

Zeer tevreden met de aankoop van onze skoda octavia Rs. Klantvriendelijk en kwamen alle punten na bij de aankoop van onze auto. Bedankt!

Professioneel, deskundig, en vriendelijk.

Na heel lang te hebben doorgereden in mijn auto, ben ik blij met deze erg positieve ervaring. Prachtige auto. Alle afspraken zijn ze nagekomen. Heel erg blij mee.

Professioneel bedrijf

Zeer fijn personeel die meedenken

Duidelijk, no nonsense

Auto gespot, afspraak gemaakt en koop binnen 1 uur afgehandeld. Vriendelijk ontvangst en aandacht voor elke klant.

Snelle reactie op mail, Vriendelijke ontvangst en heel prettige medewerkers. Mooi wagenpark en verzorgde werkplaats en kantoor. Nette inruilprijs voor onze auto gekregen. De koop was snel rond en we kunnen onze aankoop binnenkort ophalen.

Geweldig en spontane mensens

Auto stond keurig gewassen klaar voor de proefrit, vakkundig geholpen.

Supper

Wij zijn zeer netjes geholpen door Arjan Pauw. Keurig geholpen , en komen hun afspraken ook na. Kortom , autocentrum Haaksbergen , daar kun je rustig een auto kopen.

Uitstekende service

Klantvriendelijk, professioneel en alles volgens afspraak. Daarnaast word je netjes op de hoogte gehouden tijdens reparaties.

Uitstekende service!

Zeer prettige ervaring. Mijn auto was dermate kapot dat ik er niet meer mee mocht rijden, was te gevaarlijk. Mijn afspraak dude nog een paar dagen. Kreeg een leenauto mee voor 5 dagen! Auto perfect gemaakt!

Zeer goed geholpen

Netjes gebeld ook over de reparatie kosten en en goede afhandeling zeer tevreden

Niets op aan te merken

Snelle service, leenauto of fiets tot de beschikking, goede afhandeling in 1 woord zeer goed.

Komen altijd hun afspraak na!

Alles is zeer correct conform afspraak in orde gemaakt. Hoefde niet te betalen voor gemaakte uren omdat ze het probleem niet hebben kunnen oplossen. We hadden de afspraak gemaakt om een hele specifieke reparatie aan een Cayenne uit te voeren. Omdat dit uiteindelijk niet lukte hebben ze de gemaakte uren niet in rekening gebracht. Ben altijd zeer tevreden over de werkzaamheden. Zeer correct en duidelijk!

Altijd zeer goed geholpen

Je wordt hier altijd zeer goed en snel Geholpen, gewoon een top bedrijf!

Jong bedrijf met eerlijk verhaal.

Er staan veel jong gebruikte goed onderhouden auto’s, wat mij opviel erg weinig import auto’s dus bijna allemaal met NAP , gewoon top.

Super vakkundig en heel vriendelijk

Al jaren heel erg tevreden klant bij ASH. Staan je altijd vriendelijk te woord, denken met je mee en zijn heel erg vakkundig. Kortom top!

Geweldig maar dat is normaal

Altijd vriendelijk maar wel zakelijk en zo hoort het, nooit geen prijs waar je van schrikt, als men tijdens het keuren van uw auto iets tegenkomt word je netje,s gebeld ivm de prijs , ik heb zelf een nette fooi gedaan, kunnen ze vrijdag mooi een paar biertjes drinken met het team krijg je te horen is niet nodig maar word wel gewaardeerd super toch

Zeer correct behandeld en snel geholpen.

Snel en correct geholpen. Hebben gezorgd dat ik dezelfde dag mijn auto weer klaar had.

De Greune 25

7483PH Haaksbergen