Goede service en vriendelijke medewerkers!

Goede service!

Autoservice Haaksbergen is simpelweg een prima en bovenal betrouwbaar bedrijf!

Net bedrijf en heel klantvriendelijk

Zaterdag's geweest voor een nieuwe accu. Die was niet voorradig, ze hebben meteen 1 besteld. En s'Maandags er al in gezet. Vriendelijk peroneel, goede sfeer.

100 punten!

snel schakelen, klantgericht, probleem snel verholpen.

Leuk garagebedrijf. Zeer aardig en adequaat.

Kon direct een proefrit maken. Moest als zekerheid wel mijn moeder bij de garage achterlaten ivm de proefrit. Logisch natuurlijk. Arjan Pauw, aardige mede-eigenaar. Goede afspraken gemaakt inclusief Bovag garantie. Autoservice Haaksbergen voelt vertrouwd aan. Ook vele prima referenties op internet trouwens

perfecte service; betrouwbaar bedrijf.

ze hadden alles bijzonder goed en snel geregeld; goede communicatie

Wat een fijne garage

Mooie occasion Golf plus gekocht, prima prijs en auto in topconditie. Verkoper denkt mee en maakt mooie deal, houdt auto maanden voor mij vast. Een verademing, openheid, eerlijkheid vertrouwen garantie ... oprechte mensen met passie vvoor auto's. en aandacht vvor klant. Een absolute aanrader!

Nette ontvangstruimte, mooi overzichtelijk. Een bedrijf waar zo te zien keurig gewerkt wordt.

Wij zijn prima ontvangen en keurig geholpen. We hebben een andere auto bij dit bedrijf gekocht. We hopen dat we geen beroep op de garantie hoeven te doen. De ontvangstruimte ziet er prima uit. Het is er schoon en wat we van de werkplaats konden zien, zag ook dat er prima uit. Wij hebben met vertrouwen een andere auto bij dit bedrijf gekocht.

Het was mogelijk op zeer korte termijn een afspraak te plannen. Prima reparatie uitgevoerd.

Heel net en betrouwbaar bedrijf

Altijd correct behandeld. Zeer betrouwbare autogarage. Nooit het gevoel dat ik te veel betaal na reparatie.

Vriendelijk welkom.

We zijn vriendelijk en vakkundig geholpen.

Goed ,netjes nemen de tijd

Auto stond klaar om te bekijken en om proefrit te maken . Namen rustig de tijd om te onderhandelen.. Goede inruilprijs en afspraken gemaakt.

Altijd goede service

Netjes en goed!

Goed en fair gesprek

Bleek veel vertrouwen in de koper kreeg de auto mee hoefde niets te laten zien of te tekenen. Duidelijke onderhandeling en faire prijs.

Snelle en accurate service

Snelle en accurate service

Perfecte service zoals gewend.

Geen opmerkingen. Goed team.

Goed geholpen en meegedacht

Heel erg vriendelijk en gastvrij. Wordt echt mee gedacht met de klant.

Net bedrijf, top ontvangst !!

Eerlijke prijzen, zowel inruil als aankoop. Ondanks de zaterdagdrukte nemen ze de tijd voor de klant. De service moet nog blijken, maar het gevoel is in ieder geval goed.

Goed geholpen

Vriendelijke mensen. Geen gedoe en eerlijk

Zeer nette, correcte en serieuze mannen. Aanrader!

Ik kwam langs voor een oriënterende bezichtiging op een andere auto. De heren hebben me direct aangeboden een rondje te rijden met de auto en kwamen met een zeer correct inruilbod op mijn (moeilijke) auto. Definitief een aanrader.

Zeer nette, correcte en serieuze mannen. Aanrader!

Prettig bedrijf

Fijn geholpen en goede afspraken gemaakt,

Kwaliteit en service staan in de top 2

Mijn vaste garage als het gaat om APK, kleine en grote beurt, reparaties inruil en verkoop. Altijd overleg over kosten en benodigde reparaties. Nooit een fout in de facturen.

Top service tegen betaalbare prijs

Gewoon afspraak maken, zeggen wat er moet gebeuren, ze bellen altijd om te overleggen wat je wilt qua reparatie of zaken die er aan zitten te komen; jij beslist en ze bellen weer als de auto klaar is. Leenauto of fiets wat jou het beste uitkomt. Eerlijke garage zonder poespas.

De Greune 25

7483PH Haaksbergen