Goede garage en prettige sfeer en klantvriendelijk

Goede service en uitleg,en leenauto .

Goede ervaring

Net jong autobedrijf met goede prijzen. Afspraak wordt nagekomen.

Transparant en meedenkend

Ben al zo’n beetje vanaf het begin klant bij dit bedrijf. Altijd zeer correct behandeld. Denken altijd vanuit de klant en duidelijke communicatie. Inmiddels gegroeid naar een volwaardig autobedrijf zonder deze insteek te verliezen!

Klant vriendelijk topper

Goed en eenvoudig bedrijf.

Hartelijk ontvangen, gewone mensen, alleen jammer dat de afhandeling aan de balie gebeurt.

Vriendelijk personeel. Reparatie is snel uitgevoerd.

Geweldige service

Auto gebracht, alles conform afspraak in orde gemaakt

Super snelle service

een telefoontje en direct geholpen.

Topgarage. Super service

Airco bijgevuld onder garantie, zonder poespas en direct!

Goed maar zakelijk

Auto gezien, mogen direct proefrijden. Met inruiler prijs bepaald. Niet te sprake gekomen over onderhoud beurt of garantie bepalingen. Graag nog trekhaak eronder gehad. Kan geen mooie prijs maken. Bij aflevering geen bos bloemen of een attentie. Zelfs geen sleutelhanger van het bedrijf. Dus puur zakelijk, geen warme uitstraling. Geen uitleg over de auto, niet ff meelopen bij vertrek.

nette zaak, professioneel en klantgericht

Positieve ervaring

Snelle deal en duidelijk

Na mijn vorige ervaring met Autoservice Haaksbergen een stuk beter. Verkoper was neutraal en aardig . Auto rijdt naar behoren en stond er netjes bij

Top service.

Vakwerk. Het personeel is altijd vriendelijk en oprecht. Handelingen die gedaan moeten worden, worden altijd vooraf doorgesproken. Dat geeft een transparantie die als klant zeer prettig is Ook wordt er meegedacht en op basis van de bevindingen een eerlijk advies gegeven .

Super!

Waarom heet het geen topautoservice Haaksbergen? Auto blijkbaar een dag te vroeg neer gezet maar al super snel werd ik gebeld dat de auto klaar was. Ik ben zeer tevreden! Groetjes, Charlot Bouwhuis

Professionals

Snel en adequaat contact. Aardige medewerker, klikte direct. Zoals tegenwoordig zoveel gebeurd wordt je geconfronteerd met jopi popi personen. Hier gelukkig niet. Chappo !!!!!!!!! Kan het bedrijf van harte aanbevelen.

Topservice

Zeer goed.

Snelle handel en geen poespas. Top.

Goede inruilprijs gekregen en mooie auto daar gekocht

Nieuw als klant. Goede eerste indruk.

Goed geholpen. Kom zeker weer terug

Fijne betrouwbare zaak!

Onlangs hier een nieuwe auto gekocht. Fijne zaak!

Vriendelijk, correct en zeer netjes geholpen!

Ik zou deze auto garage aanbevelen aan bekenden en familie!

Alles netjes uitgevoerd volgens afspraak

De werkzaamheden zijn netjes volgens afspraak uitgevoerd

Super goede service

Afgelopen zaterdag, 12 maart, heb ik een nieuwe auto aangeschaft. Alvorens ik deze gekocht heb mochten we de auto uitvoerig bekijken en ook een stuk rijden. Na de proefrit hebben we het papierwerk in orde gemaakt en kreeg ik een aanzienlijk bedrag terug voor mijn eigen auto. Tijdens het in orde maken van de papieren werd de aangeschafte wagen nogmaals gecontroleerd op de banden en vloeistoffen. De auto kon overigens direct mee.

Goede service en vriendelijke medewerkers!

Goede service!

De Greune 25