super !

We moesten bijna 2 uur rijden om hierheen te komen, maar dat was het zeker waard! Super aardige mensen, heel vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg gekregen. Alles werd rustig en eerlijk uitgelegd, geen verkooppraatjes maar oprechte service. Uiteindelijk met een goed gevoel auto gekocht en komende donderdag ophalen. Absoluut een aanrader!

Goede service en eerlijke prijs

Keurig!

Ik kwam om een auto te bekijken en kreeg hem meteen mee voor een proefrit. Dit was zo succesvol dat er verder onderhandeld ging worden. Goeie inruilprijs en duidelijke en eerlijke uitleg over alles. Kortom: zeer tevreden!!

Weer geweldig

Dit is een geweldige garage, al jaren lang zonder uitzondering wordt ik snel, correct en vriendelijk geholpen. Ik ga hier altijd graag naar toe.

Netjes ,betrouwbaar, eerlijk gesprek

Goede duidelijke eerlijke informatie. Vriendelijk personeel. Netjes geholpen. Wij hebben er een goed gevoel bij.

snelle diagnose van pobleem dat andere garage niet kreeg opgelost

Eerlijke voorlichting, snelle hulp toen het nodig was.

Erg tevreden met de service

Ik heb goede ervaringen met autoservice Haaksbergen. Laagdrempelig en goede prijs kwaliteitverhouding. Je ziet wel dat ook bij de garage het probleem speelt van krapte in personeel waardoor het soms wat langer duurt om een afspraak te hebben, maar dit overal een probleem.

Prettige, informele onderhandelingen. Nette aflevering en tijd voor uitleg

Prettige , informele onderhandelingen. Nette aflevering en nemen de tijd voor uitleg. Succes met jullie bedrijf.

Fijne en mooie snelle service

Vriendelijke eerlijke en informatieve service

Heb een jong gebruikte Lynk & co C01 gekocht. Ruime keuze in het assortiment. Zeer goede en vriendelijke service, acceptabele inruilprijs en de verkoper Arjan denkt goed met je mee. Goede communicatie en aflevering.

Snel en goed geholpen

Kleine beurt en APK is in een ochtend geklaard. Mooi vlot en niet duur.

Netjes volgens afspraak

Uitstekend!

We werden tot nog goed geholpen.

Verdere afhandeling moeten we nog afwachten maar we hebben er alsnog een zeer goed gevoel bij.

Prettig en snel geholpen

De apk zit er weer op. Mooi een jaar weer door. Noodzakelijke is uitgevoerd. Banden kunnen nog jaartje mee.

Prima geholpen

Prettig geholpen tijdens kijken naar auto.

Uitstekende service advies, echt een aanrader

Vriendelijk personeel, klantvriendelijk, genoeg keuze, meedenkend.

Zeer correct en alles naar wens

Zeer correct en naar wens

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Onlangs heb ik hier een auto gekocht en ik ben erg tevreden over het hele proces. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De verkoper nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en ik voelde me totaal niet onder druk gezet. De auto (een lynk € co 2023 werd netjes afgeleverd, zowel technisch als optisch in prima staat. Alles klopte met de advertentie, inclusief onderhoudshistorie en kilometerstand. Ook de proefrit en het papierwerk verliepen soepel en transparant. Binnen een paar dagen kon ik de auto ophalen. Tot nu toe rijdt hij heerlijk en zijn er geen verrassingen geweest. Kortom: een betrouwbare ervaring en ik zou deze verkoper zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een goede (tweedehands) auto!

Helder,duidelijk en zeer net bedrijf.

We hebben een behoorlijk eindje moeten rijden, maar daar hebben we totaal geen spijt van. We hebben een hele leuke auto gekocht en we zijn prima geholpen.

Goede en duidelijke service, geen verkooppraatjes, maar gewoon een gesprek over wensen en mogelijkheden. Voelde erg oprecht en vriendelijk. Ondanks dat het druk was met andere klanten maakten de werknemers tijd voor je. Aanrader!

Deskundig, niet opdringerig en wederzijds vertrouwen

Het is een bedrijf waar je als klant graag naar toe gaat. Ze zijn niet opdringerig en leggen alles goed uit.

Hier wordt je persoonlijk geholpen met naam

Klant gericht Prijs kwaliteit verhouding uitstekend

Heel goed en netjes geholpen.

Zeer blij met de auto, alles netjes geregeld en tot in de puntjes geregeld.

Zeer goed geholpen

Ze denken erg goed met je mee en willen ook wel dat kleine beetje extra voor je doen. Tijdens de koop van de auto vielen ons ineens drie kleine deukjes op aan de zijkant. Dit werd direct goed opgepakt en opgelost zonder extra kosten.

De Greune 25

7483PH Haaksbergen