Laag drempelige service bij kopen,testen auto

Prima ervaring. Proefritten verschillende auto's geen probleem. Geen opdringerige verkopers.

Een bedrijf waar je vriendelijk en goed wordt geholpen

Je wordt altijd zo gauw mogelijk geholpen!

Topservice

Gewoon uitgevoerd wat is afgesproken. En me ook nog even thuisgebracht na aflevering auto.

Helemaal geweldig!

Heel klantvriendelijk, denken met je mee en hebben altijd goede oplossingen. Ben zeer tevreden en heel goed geholpen!

Jong professioneel dynamisch bedrijf

Een mooi jong team met de juiste drijfveer.

Prettige en klantvriendelijke ervaring

Net een auto ingeruild en een andere gekocht, ondanks de drukke zaterdagmiddag toch even tijd voor ons en snel een offerte gestuurd. Vervolg was een proefrit en aankoop. Eerder nieuwe banden gekocht, netjes geholpen, geeft vertrouwen.

Super bedrijf!

Auto gekocht, eerlijke prijs en top Verkoper! Joey verkoper en tevens eigenaar is een aardige man met verstand van zaken! kortom, een aanrader!

Zeer goed.

Zeer vriendelijk! Komen zeer betrouwbaar over.

Meer dan uitstekend

Donderdag 15 Januari gebeld met serieuze problemen met de auto. Vrijdag 16 Januari kon ik al terecht om uit te lezen. Zaterdag 17 Januari kon de auto al tussendoor gemaakt worden. Je voelt je bij hun ook gewoon door iedereen serieus genomen. Schoon en netjes. Kortom echt een top bedrijf. Bedankt allemaal voor het zo snel fiksen van de auto.

Prima geholpen en fijn personeel

Ben zeer tevreden met de service Werd vlot geholpen en goed van advies voorzien.

Altijd goede service

Denken mee en zijn zeer begaan met de klant.

Professioneel bedrijf.

Duidelijke communicatie over reparaties en de kosten daarvan vooraf. Professioneel bedrijf.

Super service

Correcte medewerkers.

Transparant, duidelijk en eerlijk

Wij hebben een auto bij hun gekocht. Alles wat je vroeg over de auto en de informatie van hun zijde hebben wij als zeer prettig en correct ervaren. Zeer klantgericht en vriendelijk.

Snel en goed geholpen

Via de mail aanvraag gedaan voor de proefrit van een auto. Na snelle reactie terug en de datum en tijdstip gepland stond de auto al klaar bij aankomst. Na de proefrit zijn wij goed geholpen bij de vragen die wij hadden en tot een overeenstemming gekomen. Kortom netjes en goed geholpen.

Zeer goed.

Op een goede en vakkundig manier geholpen door de verkoper.

Ik ben prima ontvangen en de auto is heel goed afgeleverd

Heel mooi bedrijf en een hele goede service

Super.

Vakkundig, duidelijk, vriendelijk, behulpzaam, afspraak is afspraak, nemen de tijd voor je, fijne mensen.

Top service

Zeer goed geholpen door Arjan. Ik kwam voor een nieuwe auto. Mocht diverse proefritten maken. Goede uitleg over alles gekregen en een goed, schappelijk bedrag voor mij oude auto gekregen als inruilwaarde.

Top service!

Ik schrijf niet vaak een review, maar omdat deze garage mij meermaals uitzonderlijk goed heeft behandeld, laat ik even dit berichtje achter. Bedankt!

Vanaf de start van hun bedrijf aan de Spoorstraat al klant, en altijd bijzonder tevreden, goede service en eerlijke prijs, kortom een vakbedrijf!

Enorm goede service, mooi bedrijf

Ik werd netjes te woord gestaan en naderhand ook drie keer gebeld. Kortom zeer tevreden

Jonge auto’s tegen scherpe prijzen

Een twee uur durende rit naar Haaksbergen maar de moeite waard. Een bedrijf met jonge auto’s tegen scherpe prijzen. Na een prettige ontvangst en goed gesprek met Arjan een proefrit gemaakt met de Suzuki en de auto gekocht. Auto wordt schoongemaakt, lakbeschadigingen worden bijgewerkt ( ben benieuwd naar het resultaat ), vloeistoffen worden gecontroleerd en 20 liter benzine wordt getankt. Na een week mag ik de auto ophalen. Ben blij met de service en de aankoop.

Geweldig!

Heel goed geholpen door Joey, we konden meteen een proefrit maken. Eerlijke prijs en snelle afhandeling!

Geen poespas. Gewoon duidelijk en eerlijk!

Wij waren op zoek naar een ander auto en naar 1,5 uur rijden kwamen we bij AutoService Haaksbergen uit. Verkoper Dennis heeft ons fijn geholpen en wij hebben een prachtige VW T- roc uit 2024 gekocht. Ik zeg een echte aanrader AutoService Haaksbergen!

De Greune 25

7483PH Haaksbergen