Deskundig, niet opdringerig en wederzijds vertrouwen

Het is een bedrijf waar je als klant graag naar toe gaat. Ze zijn niet opdringerig en leggen alles goed uit.

Hier wordt je persoonlijk geholpen met naam

Klant gericht Prijs kwaliteit verhouding uitstekend

Heel goed en netjes geholpen.

Zeer blij met de auto, alles netjes geregeld en tot in de puntjes geregeld.

Zeer goed geholpen

Ze denken erg goed met je mee en willen ook wel dat kleine beetje extra voor je doen. Tijdens de koop van de auto vielen ons ineens drie kleine deukjes op aan de zijkant. Dit werd direct goed opgepakt en opgelost zonder extra kosten.

Super goed gevoel met mijn aankoop LYNK&CO.

Ben speciaal vanuit Hoogeveen met mijn Audi Cabrio van 2008 naar Auto Service Haaksbergen gereden. Ik heb een lange rit van 45 minuten gemaakt In het model LYNK&CO , Bouwjaar 6-12-2022. Was helemaal bezeten van deze auto met veel INS & OUTS! We hebben een goede deal kunnen maken en deze Auto ga ik zaterdag de 14e Juni ophalen en mijn audi inruilen! Heb er heel veel zin in! Anton

Uitstekende service

Nemen ruimschoots de tijd en denken goed mee.

Vriendelijk en behulpzaam en goed advies

Bij het ontbreken van een sleutel is gezocht naar een oplossing. Goed advies bij de keuze van het afleveringspakket. De tijd voor het plaatsen van een trekhaak duurde wel erg lang

Netjes behandeling

Netjes geholpen.

We zijn wezen kijken voor andere auto. We zijn keurig geholpen, met informatie . Niet opdringerig.

Vriendelijk en verstand van zaken.

Onlangs heb ik een auto gekocht en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De medewerkers namen de tijd om mijn wensen te bespreken en gaven eerlijk en deskundig advies, zonder opdringerig te zijn. Ik heb alle vertrouwen in deze garage en zou ze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en goede service.

Informatievoorziening was goed, maar leenauto drama

De leenauto was te vies om aan te pakken en ook geen ruitenwisservloeistof om ramen schoon te krijgen.

fijn bedrijf wat de tijd voor je neemt en al je vragen beantwoord

Veel uitleg over Lynk&Co gekregen en prima deal kunnen sluiten.

Vriendelijke medewerkers en professionele uitstraling.

Vriendelijke medewerkers en professionele uitstraling.

Supernette auto met hele goede service

We zijn helemaal afgereisd naar Haaksbergen voor een occasion. Onze ervaringen op de tweedehands automarkt waren niet altijd positief. Het was de moeite meer dan waard! De auto is supernetjes en over de service niks dan goeds. Transparant, prettige communicatie en een goede inruilprijs voor onze auto. Ik raad Autoservice Haaksbergen absoluut aan.

Goeie service, duidelijke communicatie en de auto was snel weer klaar

altijd prima geregeld

wordt altijd prima geholpen daar

Correct, netjes en vriendelijk

Werken netjes en komen afspraken na. Wordt altijd goed overlegd en voeren werkzaamheden netjes uit.

Goede ontvangst, prettig personeel, goed geholpen.

Goede ontvangst, prettig personeel.

Men doet wat afgesproken is.

Uitstekend en punktueel personeel. Men werkt netjes en kundig vlgs afspraak.

Ondanks drukte prima en snel geholpen

Auto gekocht. Snel en accuraat geholpen.

Fijne garage

Eerlijke verkopers.

Goede auto en snelle goede deal

Realistische goede deal. Snel kunnen handelen en duidelijke afspraken. Na een stroef begin, zeer prettige afronding.

Prettig contact, eerlijke antwoorden.

Er heerst een ongedwongen sfeer waar niet de “ras-auto-verkoper” met mooie praatjes je probeert te overtuigen van deze “ buitenkans”. Gewoon een eerlijk verhaal bij een auto. En waar mogelijk worden zaken verholpen/aangepas/gerepareerd. Al met al een prima adres voor occasions.

Gezellige mensen, doen veel moeite

Langs geweest voor Lynk & Co. Keurig te woord gestaan en soepele proefrit. Auto gekocht en snel ophalen.

Uitstekend geholpen

Het was enorm druk, maar ze namen alle tijd.

De Greune 25

7483PH Haaksbergen