Goede service snel geholpen, zeer vriendelijk vakkundig.

Fantastisch

Heel correct en netjes ontvangen. Serieus genomen als klant. Geven je alle tijd en ruimte om beslissing te nemen. Wij zijn ontvangen door Nick. Heel kundig, goede uitleg en heerlijk rustig.

Duidelijk en fijne afspraken

Skoda SuperB gekocht met open en transparante uitleg over de auto

Goede inruil, meedenkend !!!

Zeer goed geholpen, snelle en duidelijke communicatie.

Heel goede ervaring.

Word goed geholpen nette mensen .als er iets vervangen moet worden aan de auto word ik netjes gebeld .als zo zestien jaar ik ben heel tevreden.

Prima en vlot contact

Prettige behandeling en prima werk en service

Altijd vertrouwde goede service

Vriendelijk en uitstekende service

Snelle en goede service!

We konden vlot terecht en de auto was snel klaar. We kunnen nu met een gerust hart op vakantie.

Top geholpen en een prima auto gekocht!

We werden zeer goed en vlot geholpen door een behulpzame verkoper die over zijn tijd voor nam. De auto waarvoor we kwamen voldeed precies aan de beschrijving en foto's en we kregen een goede inruil terug voor onze oude auto. Kort om : Het was een zeer aangename ervaring en we komen hier zeker terug voor een volgende auto.

Netjes geholpen

Ik werd netjes geholpen met een kop koffie en een ranja voor mijn zoontje Na een kort gesprek alles klaar gemaakt duidelijk en nette service na de vakantie de vito ophalen

Uitstekende garage!

Altijd tevreden over de service, ze geven altijd eerlijk en goed advies. En wat wij zelf heel fijn vinden aan deze garage, is dat het zo gemoedelijk is! Vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar met de juiste hulp. En een plus punt, ze hebben prachtige auto’s staan! Voor ieders wat wils.

Uitstekende service!

Zeer tevreden over de service! Er werd echt geluisterd naar mijn wensen en alles is netjes geregeld. Fijn contact en betrouwbaar autobedrijf. Aanrader!

Goed, behalve de poetsbeurt

De auto is niet netjes afgeleverd. Vieze vlekken op de bestuurdersstoel. Kleine krasjes op de portieren. Niet goed uitgepoetst. Randen van de kofferbak nog erg vuil. En een verkeerd instructieboekje. In een verkeerde taal Verder kunnen we er nog niet veel van zeggen, omdat we de Opel nog maar kort hebben. Groet van de familie Urbaan.

super !

We moesten bijna 2 uur rijden om hierheen te komen, maar dat was het zeker waard! Super aardige mensen, heel vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg gekregen. Alles werd rustig en eerlijk uitgelegd, geen verkooppraatjes maar oprechte service. Uiteindelijk met een goed gevoel auto gekocht en komende donderdag ophalen. Absoluut een aanrader!

Goede service en eerlijke prijs

Keurig!

Ik kwam om een auto te bekijken en kreeg hem meteen mee voor een proefrit. Dit was zo succesvol dat er verder onderhandeld ging worden. Goeie inruilprijs en duidelijke en eerlijke uitleg over alles. Kortom: zeer tevreden!!

Weer geweldig

Dit is een geweldige garage, al jaren lang zonder uitzondering wordt ik snel, correct en vriendelijk geholpen. Ik ga hier altijd graag naar toe.

Netjes ,betrouwbaar, eerlijk gesprek

Goede duidelijke eerlijke informatie. Vriendelijk personeel. Netjes geholpen. Wij hebben er een goed gevoel bij.

snelle diagnose van pobleem dat andere garage niet kreeg opgelost

Eerlijke voorlichting, snelle hulp toen het nodig was.

Erg tevreden met de service

Ik heb goede ervaringen met autoservice Haaksbergen. Laagdrempelig en goede prijs kwaliteitverhouding. Je ziet wel dat ook bij de garage het probleem speelt van krapte in personeel waardoor het soms wat langer duurt om een afspraak te hebben, maar dit overal een probleem.

Prettige, informele onderhandelingen. Nette aflevering en tijd voor uitleg

Prettige , informele onderhandelingen. Nette aflevering en nemen de tijd voor uitleg. Succes met jullie bedrijf.

Fijne en mooie snelle service

Vriendelijke eerlijke en informatieve service

Heb een jong gebruikte Lynk & co C01 gekocht. Ruime keuze in het assortiment. Zeer goede en vriendelijke service, acceptabele inruilprijs en de verkoper Arjan denkt goed met je mee. Goede communicatie en aflevering.

Snel en goed geholpen

Kleine beurt en APK is in een ochtend geklaard. Mooi vlot en niet duur.

De Greune 25

7483PH Haaksbergen