Laden reviews...
50 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt herhaaldelijk dat het personeel vriendelijk is en de communicatie duidelijk. De professionaliteit en eerlijke begeleiding worden vaak genoemd, net als snelle service en nazorg. De algehele indruk is zeer positief, met vertrouwen en tevreden klanten als gevolg. Het bedrijf lijkt een betrouwbare keuze voor doorlopend auto-onderhoud.
Weer goede service ondervonden bij Esberg. Een vervelende schade door vallende takken top gerepareerd zonder dat er opnieuw gespoten hoefde te worden. Vakwerk!
18 June 2026
Wim
Rhoon
Het grootste geluk dat wij hadden na pech met onze Range Rover is dat we bij deze garage terecht zijn gekomen!
16 June 2026
Monique
ROTTERDAM
Bij een probleem met mijn Kia die onder garantie viel bij de Kia dealer hebben zij het volledige werk overgenomen, dus de discussie met Kia of het wel of garantie is het inplannen van de reparatie en daarbij heb ik ook nog een tijdelijke leenauto gekregen. Daarna krijg ik een belletje dat alles in orde was en kom m’n auto ophalen. Perfecte service doen wat ze beloven en meer dan dat….
13 June 2026
Jorg
Vlaardingen
Erg goed geholpen met een mooie auto Na dag 1 wat problemen met de bandenspanning sensoren, maar kon direct de dag erop langskomen en laten fixen. Nette service
13 June 2026
Niels
Hendrik-Ido-Ambacht
Goede en snelle afhandeling. Net bedrijf. Vriendelijk. Goede leen fiets gehad.
11 June 2026
Agnes
Rotterdam
Ik heb een Ford Kuga gekocht. Eerst even alleen kijken, toch gelijk even gaan proefrijden! Zo makkelijk en open en spontaan geholpen en duidelijk uitleg hoe Esberg te werk gaat. Auto was ook ruim een week eerder gereed en en bij het ophalen wordt alle tijd genomen om het papierwerk en de auto te laten zien en uit te leggen. Met een stevige handdruk en vele veilige kilometers gewenst naar huis. Alles keurig en netjes geregeld.
8 June 2026
Marcel Swarttouw
Spijkenisse
Ik heb er een Audi Q3 gekocht en ben er zeer tevreden over netjes geholpen door de verkopers en auto keurig afgeleverd zoals afgesproken was dus bij deze raad ik iedereen om daar te gaan kijken.
19 May 2026
Kees Ebben
Druten
Als ik weer een auto zou kopen stel ik mij erop in dat ze zakelijk zijn met geen/weinig ruimte. Het Hornbach principe.
6 May 2026
Leo
Sliedrecht
Bijna een jaar na de aankoop zijn we heel goed geholpen bij een storing aan de auto.
15 April 2026
San
Oud-Beijerland
Prima personeel en netjes mooie voorraad
13 April 2026
J de keizer
Rotterdam
Hele fijne goede garage waar ik graag m’n auto altijd aan toevertrouw.
30 March 2026
Boris
Barendrecht
Tijdens het oriënteren, werden we netjes te woord gestaan door Stefan. Niets was te veel en er werd veel moeite voor ons gedaan, ondanks dat hij wist dat we puur aan het oriënteren waren. De auto stond binnen en werd naar buiten gereden om alleen even de kleur goed te kunnen zien. Later teruggegaan voor een proefrit en de auto stond al netjes klaar. Na de proefrit wilden we de auto eigenlijk niet kopen (veel krassen op verschillenden plekken aan de binnenkant), maar Stefan heeft er echt alles aan gedaan om ons te overtuigen, maar niet op een opdringerige manier. Ze hebben de auto onderhanden genomen en voor oplevering hebben wij de auto nog even geïnspecteerd en alles was meer dan naar tevredenheid uitgevoerd. Wat een toppertje hebben ze daar als poetser! Tijdens de dag van aflevering werd er ruimschoots de tijd genomen en zijn wij daarna zeer tevreden onze eerste kilometers gaan rijden als eigenaar van de als nieuw lijkende auto. Stefan bedankt!!!
27 March 2026
Rosalie
Spijkenisse
Super in het meedenken. Echte vakmensen
14 March 2026
Ard
Rhoon
Ik ben super goed en snel geholpen! Ik raad iedereen deze garage aan! Top personeel en super vriendelijk!
11 March 2026
J
Spijkenisse
Hoevaak je ook langs komt om te kijken, waren altijd welkom. Eenmaal de juiste auto gezien, werden wij serieus en prettig geholpen met de aankoop van onze nieuwe auto. Ook de aflevering van de auto was uitstekend verzorgd.
24 February 2026
Marco
Brielle
Mijn knipperlicht ging opeens kapot. Een uur later kon ik terecht, ondanks de drukte in de garage. Een half uur later stond ik alweer buiten. Ik hoefde niks te betalen omdat ik vaste klant ben bij Vakgarage Esberg. De service en kundigheid die ik gewend ben. Top garage!
21 February 2026
Karin
Barendrecht
Keuring en beurt uitgevoerd, duidelijk omschreven wat er gedaan moest worden. Geen verrassingen.
16 February 2026
G.
Barendrecht
Een nette garage met vriendelijke medewerkers die verstand hebben van hun vak . Ik heb nu twee keer mijn auto voor onderhoud gebracht en ik ben alle twee de keren prima geholpen. Ook is een plus puntje dat je een fiets te leen kan krijgen .
10 February 2026
J paul
Rhoon
Fijne en betrouwbare garage met een klantvriendelijk team, fixt altijd elk probleem wegens de juiste en ruime kennis dat het team bezit.
10 February 2026
Koen
Rotterdam
Onlangs vlak voor een belangrijke zakentrip een klein defect aan onze auto gehad waardoor we er niet meer mee konden rijden. Gelukkig was Vakgarage Esberg bereid ons snel uit de brand te helpen met snelle reparatie waardoor we tijdig op weg konden. Wat een service.
31 January 2026
Armin
Goed en vriendelijk
22 January 2026
Ron
Rhoon
Tijdens apk goed geïnformeerd over kosten plaatje. Ook nadat er steekproef werd gedaan netjes en vakkundig geholpen.
18 January 2026
Jeroen
Rhoon
Fijn geholpen . Prima service . Personeel neemt de tijd .
18 December 2025
P
Rhoon
Very friendly and welcoming team. They took the time to show, explain and discuss options and we never felt pushed or rushed to make a decision. Also after purchase, they still had the time for us. They have a great selection of cars, was not easy to choose one. Beautiful and well taken care business. We are very happy with our car and trust Esberg will be there to support us when needed.
17 December 2025
Silvia
Noordwijk
Ronduit goed. Kan er veel woorden aan vuil maken maar ik kan iedereen aanraden om daar te gaan kijken en je te laten adviseren. Ze zijn realistisch bij inruil van jouw auto. Kortom topbedrijf.
16 December 2025
Olav