Filters

10

Hele fijne rijschool en instructeur!

Hele fijne rijschool en instructeur! Ik werd altijd gerust gesteld en kreeg meer zelfvertrouwen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige ervaring, waar veel tijd voor je wordt genomen!

Sinds vorig jaar maart begonnen met motorrijlessen volgen bij Peter, midden in de corona periode. Begonnen met een fijne proefles, waarna ik daarna eigenlijk al een vertrouwd gevoel had. Zelf had ik soms last van de effecten (mentaal) door corona, maar Peter heeft daar altijd mij ook goed bij geholpen. Nu, na 1 jaar motorrijlessen volgen, toch in 1x mijn motorrijbewijs behaald. Hierbij het gevoel gekregen dat ik helemaal niks te kort ben gekomen, om dit goed te kunnen afronden. Ik zou het zeker aanbevelen aan ieder om bij Peter te lessen! Peter, Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne rijschool en zeer goede ervaring

Goede rijlessen En zeer Betrouwbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Een veilige en deskundige tijd.

Ik heb het altijd als een goede, veilige en leerzame les ervaren. Met deskundig en leerzaam advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal geweldig!

Peter is als instructeur echt geweldig! Weet je op je gemak te stellen, geeft hele goede feedback, geeft je zelfvertrouwen, is goudeerlijk, maar ook gewoon een hele toffe vent! De lessen waren zeer leerzaam, voortgang werd heel goed bijgehouden en alles op het tempo waar jij je zelf het prettigst bij voelde. Daarnaast ook veel gelachen en een ontspannen sfeer. Dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd en ga ik met zelfvertrouwen de weg op! Echt een aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Peter geeft veel persoonlijke aandacht en kijkt altijd naar wie je bent en wat je nodigt hebt. Alles gaat op jouw tempo en zorgt ervoor dat je op je gemak bent. Naast dat ontvang je veel kennis en feedback van hem waardoor je goed weet hoe je ervoor staat en waarop je kan verbeteren. Al met al een top rijschool en rijinstructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne lessen van een heel ervaren rijinstructeur.

Mijn lessen waren erg fijn en ik heb altijd op mijn gemak in de de auto kunnen zitten. De interactie met de rijinstructeur was altijd goed en over app was er snel reactie. Ik heb het goed kunnen afsluiten door in één keer te slagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Top rijschool. De rij-instructeur is altijd duidelijk, heel vriendelijk en geeft heel fijn les. Uiteindelijk in 1 keer geslaagd!! Helemaal top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een super rijschool

Een super rijschool met een fijne rijinstructrice, heel goed met faalangst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne rijschool!

Ze nemen echt de tijd voor je.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijne en duidelijke lessen gehad!

Alles werd duidelijk en fijn uitgelegd waardoor ik alles goed oppikte! Zeker een aanrader om hier te lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte voorbereiding op het rijexamen

Terwijl ik niet mijn beste rit reed alsnog geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool!

Peter stelt je goed op je gemak in de auto en alle uitleg is altijd super duidelijk en rustig. De rijlessen waren altijd gezellig en op mijn tempo.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool!

Prettige rijopleiding ervaren waarbij er vanuit de instructeur veel geduld, kennis, betrouwbaarheid en motivatie kwam! Focus tijdens de rijles ligt volledig bij de leerling en je kan erop vertrouwen dat je goed wordt voorbereid voor je examen. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne en professionele begeleiding

Peter verstaat zijn vak goed. Hij stelt je op je gemak en laat iedereen in zijn eigen waarde. Topper!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellig, leerzaam en snel geslaagd.

Ik heb me erg op mij gemak gevoeld tijdens het lessen. Ik had er gevoel voor dus gingen de lessen ook in mijn tempo.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Zowel mijn motor als auto examen gedaan bij Peter, super deskundige begeleiding. Ik kan iedereen aanraden om bij Peter je rijbewijs te halen

 • Aanbevelen? Ja
10

Top !!!

Een woord: Top ! ik kan mijn geen betere rijschool voorstellen. Mensen met echte ervaring en uitstekend in het voorbereiden van je praktijkexamen.

 • Aanbevelen? Ja
10

De juiste persoonlijke begeleiding!

Peter is een hele aardige en gezellige man die goed kan lesgeven! Hij past de les aan op de leerling. Ook kan er af en toe een lolletje tussendoor en dat maakt het leuk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Enorm leerzame en duidelijke rijlessen

Peter geeft veel persoonlijke aandacht en neemt de tijd voor je. Ik heb veel geleerd en kan met een gerust hart de weg op!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed georganiseerde rijschool, met geduld en ervaring

Hele goede ervaring op deze rijschool gehad , met name het geduld wat ze hebben om je te helpen , en de expertise die je toch wel ziet. Nogmaals rijschool die ik aanraadt om een goede basis te leggen voor je latere rij uren.

 • Aanbevelen? Ja
8

ze blijft positief als er iets niet goed gaat!

mijn ervaring met peter brugge rijschool is: je moet iemand vertrouwen en dat heb ik zeker gedaan en dan gaat het vanzelf goed! zo kan je meer leren van iemand en wil je er ook echt voor gaan. ze geven alleen aandacht aan jou tijdens het rijden waar je heel erg fijn bij gaat voelen. heel erg bedankt voor het behalen van met rijbewijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb fijne, leerzame en vriendelijke lessen gehad.

Mijn ervaring was erg positief bij verkeersschool Peter Brugge. Ik heb goede lessen gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Geeft uitstekend les, altijd positief. Neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en is bovendien altijd ruim op tijd aanwezig! Echt geïnteresseerd in jou als leerling. Simpelweg een hele fijne instructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend leuke en vooral leerzame tijd gehad!

Samen met Nicole heb ik mijn rijbewijs gehaald en daar ben ik d'r erg dankbaar voor. Zij kwam eerst bij ons thuis op bezoek om vervolgens de proefles in te plannen. Er was weinig tot geen wachttijd en kon gelijk aan de slag. Er was elke week een of meerde plekjes voor mij! Aan het begin van elke les besproken we wat we gaan doen en aan het einde kruiste we aan wat we gedaan hebben en hoe dat ging. Zo merkte ik niet alleen dat het steeds beter ging, maar ik zag het ook op het formulier. Het was ontzetten fijn om bij Nicole in de auto te zitten. Ze heeft mij met veel zelfverzekerdheid aan een rijbewijs geholpen!

 • Aanbevelen? Ja

Over Verkeersschool Peter Brugge

Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid! Auto en Motor rijles , Privé-les 60min , Faalangst begeleiding , Bovag , Rijtesten , Opfriscursus , Kwaliteit , Deskundig , Gedreven instructeurs , Altijd dezelfde instructeur , Altijd dezelfde lesauto , Gebruik van leskaarten , Duidelijke afspraken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd