goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartelijk en gastvrij ontvangen door dit autobedrijf. Daarnaast ook verschillende malen telefonisch contact gehad waarin er met ons proactief werd meegedacht. Aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service en prettige manier van benaderen/werkwijze.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig , en fijn bedrijf . vriendelijk .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pracht van een Honda Cr-v gekocht. Hadden er meer gezien maar deze bleek zo smetteloos! Zeer prettig geholpen door een enthousiaste verkoper. Zijn snel tot een prijs gekomen en de auto is tiptop afgeleverd. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf auto koppen?\r\nMakkelijk\r\nDuidelijke afspraken\r\nZe doen wat ze beloven\r\nProbleempje met de auto?\r\nGeen probleem wij maken het meneer.\r\nBeste verkoper(Marcel Scherpenzeel)\r\nDaar ga ik weer een auto kopen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede voorlichting alleen bij aflevering kapotte ruitenwisserblad , hier kom ik op terug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede klantcontact, prettige omgang

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Kwinkelenberg Automotive was heel goed, een redelijk prijs voor de nieuwe auto en een heel goed inruil prijs voor de ouwe. Geen gedoe, alles snel en makkelijk geregeld en altijd met een glimlach en een kopje thee.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief, dat heeft er ook mee te maken. Dat de auto die ik zocht dit bedrijf had en mijn smaak was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en goede service.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor zover ik kan beoordelen zijn we prima geholpen. Fijn. Goede sfeer in het bedrijf. Vooral doordat er geen typische nare autoverkopersfeer hangt, maar het juist heel menselijk overkomt.\r\nIk heb de auto net, dus tijd zal uitwijzen hoe het verder gaat als er onverwachts iets nodig zou zijn.\r\n\r\nHoe zou deze evaluatie trouwens in 30 seconden kunnen?

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en gezellige service. Werd fijn geholpen en heb een geweldige auto gekocht voor een goede prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie cabrio Peugeot 307CC bij deze garage gekocht .Men komt goed de gemaakte afspraken na goede service en vriendelijke mensen .Paar kleine problemen keurig afgehandeld via de werkplaats erg deskundig personeel

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas teveel betaald en binnen een week twee grote reparaties gehad die ik deels zelf moest betalen. Dit bedrijf lijkt niet op de hoogte van de wettelijke plicht als expert de gebreken aan de auto te melden (zoals te lezen op de anwb site). Ik ben wel vriendelijk geholpen maar houdt er een vervelend gevoel aan over (en een lege portomonee).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst vriendelijk en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De niet opdringerige houding van verkopers, ze geven je ruimschoots de tijd om er over na te denken samen met je partner. Deze mensen komen eerlijk en betrouwbaar over. En ook de uitgebreide proefrit die we konden maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte afhandeling van de aankoop van de auto. Klantvriendelijke verkopers. Nemen alle tijd voor de klant.\r\nChef werkplaats van het bedrijf zijn wij zeer over te spreken is ook zeer klantvriendelijk en bereid indien mogelijk meteen een defect op te lossen.\r\nPrima bedrijf. Aanbevelingswaardig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de ochtend gebeld en kon er in de middag direct terecht. Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk personeel. Binnen een uur de computer uitgelezen en het probleem opgelost. Top service!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige evaring met Klinkenberg. Snelle reactie en antwoord op mails. Telefonisce contacten waren goed. \r\nHet ophalen van de auto ging super vlot. Zeer tevreden van eerste contact tot aflevering.

Sterrebaan 3

3542DJ Utrecht