Wij zijn hier uitstekend geholpen ,vriendelijk personeel een dikke duim omhoog
Duidelijk geholpen en overdracht auto was ook naar wens. waardeer tevens dat de verkoper de 2e keer mee reed om het 1 ene ander uit te leggen. Tot nu toe is de auto naar wens.
Ik ben ontzettend fijn geholpen met de aankoop van mijn auto.
Afgelopen week een Opel Insignia gekocht. Ondanks dat we om 16:40 uur op zaterdag nog langs kwamen (problemen onderweg) was Marcel bereid om langer te blijven en ons een proefrit te laten maken. Gisteren de auto opgehaald en alles netjes volgens afspraak. Nu hopen op veel fijne en veilige kilometers!!
We hebben bij Kwinkelenberg een auto gekocht naar volle tevredenheid.. Vanwege de nette benadering en ongedwongen sfeer voelden we ons zeer op gemak. De auto werd in keurige staat afgeleverd.
Van aankomst bij de garage tot aan het wegrijden met onze nieuwe auto professioneeel geholpen, goede service en eerlijk advies. Raad deze garage zeker aan
Kort na aanschaf van mijn Honda CR-Z bij Kwinkelenberg begaf de airco het. Gelukkig had ik 3 maanden garantie bij aanschaf en werd alles zonder gedoe gratis gerepareerd. Top personeel en goede service, een aanrader!