Op een zeer prettige manier door Marcel geholpen

We hebben bij Kwinkelenberg een auto gekocht naar volle tevredenheid.. Vanwege de nette benadering en ongedwongen sfeer voelden we ons zeer op gemak. De auto werd in keurige staat afgeleverd.

Klantgerichtte en profesionele service

Van aankomst bij de garage tot aan het wegrijden met onze nieuwe auto professioneeel geholpen, goede service en eerlijk advies. Raad deze garage zeker aan

Aardig personeel en komt beloften na!

Kort na aanschaf van mijn Honda CR-Z bij Kwinkelenberg begaf de airco het. Gelukkig had ik 3 maanden garantie bij aanschaf en werd alles zonder gedoe gratis gerepareerd. Top personeel en goede service, een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooie Skoda Octavia gekocht bij Marcel. Auto was bij aankomst precies zoals verteld, geen rariteiten of andere onverwachte zaken. Onderhandelingen over inruil duidelijk en prima. Afspraken worden netjes nagekomen.\r\nKortom top geregeld!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedankt voor deze mooie aankoop en aangename afhandeling!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig en goed geholpen bij het kopen van een auto. Tevens erg behulpzaam! Omdat er eigenlijk meteen getankt zou moeten worden en ik niet bekend ben in Utrecht werd er zelfs door een medewerker naar het tankstation gereden om te tanken. Ook voor vragen over de auto en het koppelen van een mobiel met het display van de auto werd de tijd genomen. Super!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goedendag, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.\r\nAudi A4 automaat daar gekocht met 3 maanden garantie, na 2 maanden problemen met de versnellingsbak, hebben ze de bak helemaal netjes laten reviseren onder garantie.\r\nKreeg ook na een week toen de auto nog niet klaar was netjes een leen auto mee.\r\nSuper nette mensen daar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke verkopers en goede service!!! Erg tevreden...heb er al 2 auto\'s gekocht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net een honda insight gekocht bij Marcel zeer klantvriendelijk en goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne gesprekken in aanloop naar de koop Vam de auto

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede indruk met deskundig en prettig personeel. Niet opdringerig en weten waar ze het over hebben. Auto prima afgeleverd volgens afspraak.\r\nVlot en snel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb zaken gedaan met Jos en dat is prima en prettig verlopen! Het zijn vriendelijke niet opdringerige verkopers. Beveel dit bedrijf zeker aan. Hebben mooi gevarieerd aanbod. Door klein probleempje de auto een dag later afgeleverd, als compensatie geleverd met volle tank! Dat is service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en vriendelijke sfeer en afhandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op zoek naar een leuke Mercedes, via een advertentie zijn we Kwinkelenberg Automotive tegen gekomen. We zijn vriendelijk opgevangen en goed geholpen. Auto stond nog in de showroom , die is klaar gezet voor ons .Een uitgebreide proefrit gemaakt, alle vragen over de auto met aandacht zorgvuldig en vooral zonder haast uitgebreid werd beantwoordt. Na een goed gesprek met Marcel auto gekocht 4 weken terug. We kwamen wat dingen tegen, waarna we gebeld hebben of ze het willen herstellen. Marcel heeft het gelijk voor ons geregeld, zonder discussie. Vandaag nogmaals teruggeweest voor wat extra werk. Alle afspraken netjes nagekomen. Bij dit bedrijf bent u en voelt u zich echt een klant,  Mocht ik in de toekomst nog op zoek gaan naar een andere auto, zal dit bedrijf zeker bij mij niet uit beeld zijn. Dankjewel Marcel en de collega\'s voor de goede zorgen. Vriendelijke groeten uit Haarlem.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vandaag mijn Mini Cooper opgehaald. Ik ben zeer tevreden over de service van Marcel Scherpenzeel. Hij is klantgericht, behulpzaam en neemt de tijd voor de klant. Ondanks dat het druk werd, toen ik de eerste x kwam kijken voelde ik me gehoord en serieus genomen. Marcel is goed bereikbaar en reageert zsm als er vragen zijn en weet waar hij het over heeft. Hij is echt een aanwinst voor het bedrijf. Top !\r\n\r\nTip: Bij mijn vorige aankoop Mini kreeg ik een restaurant bon en bloemen. (hou niet eens van bloemen) Maar vrouwen zijn wel gevoelig voor een kleine attentie. Ik beveel iedereen Kwinkelenberg Automotive aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een occasion gekocht bij Kwinkelenberg. Goed geholpen en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik kon direct een proefrit maken ondanks dat de auto nog midden in de showroom stond. Ik kan dit bedrijf aanbevelen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring. Goede service, klantvriendelijk en ze nemen de tijd voor je.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet een auto van mijn keuze gevonden. Eerst telefonisch een zeer prettig gesprek met medewerker Jos van Eerden . Afspraak voor proefrit. Na de proefrit twijfels gekregen,omdat de firma nog zo\'n zelfde model in de showroom had staan. Uiteindelijk na wat loven en bieden voor deze gekozen.\r\nAlles bijelkaar een zeer prettige firma om zaken mee te doen. Bij aflevering een klein probleem met de auto (zij-spiegel beschadigd), maar dit werd meteen heel snel ter plaatse verholpen.Tot nu toe zeer fijne auto en Jos bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en deskundig geholpen bij de aanschaf van een mooie Opel Zafira Tourer.\r\nBen hier zeer tevreden mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens onze zoektocht naar een Lexus IS250 bij Marcel binnengelopen. Op dat moment had hij geen Lexus IS250 staan maar al snel belde hij dat hij een mooi exemplaar had gevonden.\r\n\r\nDirect foto\'s ontvangen toen hij binnen was en na een goede deal te hebben gemaakt de Lexus gekocht.\r\n\r\nKlasse Marcel, aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijke, vakkundige medewerkers. In mijn geval was een directe proefrit geen probleem. Na aankoop nog teruggeweest voor probleem met een raam, ook over deze service niets dan lof.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke medewerkers, behulpzaam en makkelijk met testrijden etc.

Sterrebaan 3

3542DJ Utrecht