goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, snel en vakkundig geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf eerste indruk goed,goede uitleg,vriendelijke verkopers niet opdringerig,geven je de tijd om rond tekijken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede indruk gehad met dit bedrijf. Mooie occasions met reële prijzen. Correcte en vlotte afhandeling van zaken na aankoop van een mooie auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alle afspraken werden keurig nagekomen. Vriendelijke mensen, eerlijke prijzen. Stipte levering. Dik in orde!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat er eerst wat mis ging,hebben ze ons later goed geholpen.\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de tweede keer terug gekomen om een occasion te komen bezichtigen en weer waren er mooie auto,s aanwezig.\r\nHeb een jonge Ford Ka gekocht goeie afspraken gemaakt en ben weer keurig geholpen door athur ik was wederom weer tevreden .\r\nBij thuiskomst zag ik dat er nog kleine dingen niet goed waren aan de auto na dat ik gebeld had werdt er gelijk gevraagd of ik langs wilde komen en het werd door monteur Elvis vakkundig gemaakt.\r\nIk kan iedereen garage Kwinkelenberg aanbevelen.\r\nIk ben zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De klantvriendelijk heid is zeer te waarderen en ook geen gevoel dat je voor de gek word gehouden met van die \"gladde\"verkooppraatjes.\r\nEr was 1 mankementje aan de auto en dat werdt dezelfde week naar volle tevredenheid verholpen.\r\nEr werdt zelfs moeite gedaan om de onderhouds history bij de dealer op te vragen.\r\nAls mijn ervaring de mate van service bepaalt zit het helemaal goed bij Kwinkelenberg.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier een tweedehands auto gekocht. \'s middags zonder afspraak langsgegaan, auto bekeken en kon vrijwel meteen een proefrit maken.\r\nHet contact voor/tijdens aanschaf was goed en netjes, de aflevering van de auto is geheel volgens afspraken gegaan en de bougies zijn voor de zekerheid vervangen. Top dus. Achteraf zou nog contact met mij worden opgenomen over de nodige aanpassing in de auto. Na een kleine week echter nog geen contact gehad. Hopelijk komt dat een dezer dagen nog.\r\n\r\nWerknemers zijn vriendelijk, behulpzaam en denken oprecht mee. Geen enkel moment het idee gehad dat ik onder druk werd gezet om de betreffende auto te kopen.\r\n\r\nShowroom oogt netjes en heeft een relatief groot aanbod aan auto\'s.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig geholpen, ze hebben geduld met je, laten je rustig kijken voor een auto.We zijn tot nu toe erg blij met onze nieuwe auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en prettige ontvangst.\r\nSnel en correct handelen.\r\nGeen gezeur ze geven je wordt gewaardeerd als klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede prijs kwaliteit verhouding, \r\nprettig mensen!\r\nbetrouwbare uitstraling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen. Zeer goed berreikbaar via email en telefoon. Duidelijke afspraken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig en eerlijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb daar mijn toyota gekocht , \r\nBen door Athur goed en deskundig geholpen proefrit gemaakt daarna besloten om de auto te kopen ben zelf erg tevreden hoe ik ben geholpen en kan een ieder aanraden om daar zeker eens een bezoek te brengen aan de mooie en nette showroom voor een goeie bovag auto.\r\nIk hoop dan ook dat ik veel veilige en probleemloze km mag rijden.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf levert goede service! Distributieriem van de auto was qua kilometerstand en leeftijd nog niet aan vervanging toe maar had afgesproken dat ze de riem zouden nakijken voor aflevering. De riem was volgens de monteur niet heel best meer maar kon nog wel blijven zitten maar ze hebben hem toch vervangen! Je krijgt er dus kwaliteit en goede eerlijke service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, prettige bediening, goed inruilbod voor de auto gekregen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke behulpzame mannen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen hier zijn zeer positief. Een zeer nette showroom gevuld met zeer nette occasions. Het zakendoen met de verkoper was transparant, eerlijk en erg vriendelijk. Fijne medewerkers met verstand van zaken.

Sterrebaan 3

3542DJ Utrecht