goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Arthur een jonge bmw 5 serie gekocht. Keurig geholpen, auto is netjes afgeleverd. Daarna wat kleine en een wat ingewikkelder probleem maar alles is keurig en vakkundig opgelost. Afspraken allemaal nagekomen en een prima open en eerlijke communicatie. Met recht een fijn bedrijf! Aan te bevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden over de service en het nakomen van afspraken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen open en duidelijk in een gemoedelijke sfeer,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige ervaring met dit bedrijf! \r\nMarcel Scherpenzeel heeft me echt supergoed geholpen! \r\nPrachtige 330I gekocht, goede inruil gekregen voor mijn oude auto, en aflevering helemaal zoals afgesproken! Zou hier zeker weer een auto kopen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Kwinkelenberg is goed we werden goed ontvangen en de service is uitstekend.\r\nIk zal dit bedrijf ook bij mijn familie en vrienden aan prijzen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen klantvriendelijk, geen opdringerigheid, top\r\nDankzij Kwinkelenberg heb ik een mooie auto die ik wilde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al maandenlang was ik op zoek naar een jonge Citroen DS3, maar de kleur en het exacte type, daar zijn er niet zoveel van in Nederland. Mijn zoektocht ging door heel Nederland en ik heb nogal wat garages van binnen gezien. Via internet viel mijn oog op Kwinkelenberg in Utrecht. Helaas kende ik de garage niet en wantrouwend als ik ben benaderde ik de garage en de verkoper, de heer Scherpenzeel. \"Mijn\" auto stond inderdaad in de showroom. Met Marcel Scherpenzeel kwam ik snel tot een keurige prijsafspraak op een prettige manier. Voor mijn inruilauto kreeg ik een leuke prijs en ook de DS3 had een redelijke prijs. Een klein weekje later stond de auto klaar. Een paar nieuwe banden en een beurt had de auto nog gehad. Nu, een maand later en 2000 km verder kan ik alleen maar stellen dat ik een prima auto heb gekocht. Er valt niets op aan te merken. Ik zou iedereen dan ook garage Kwinkelenberg aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top geholpen! En goede nazorg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service en heel klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is erg prettig.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Oke, geen opdringende verkoper.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service verleend door Marcel, waarvoor dank! Afspraken zijn netjes nagekomen en de gekochte auto voldoet volledig aan mijn wensen. Ook de gemaakte afspraken bij het rijklaar maken zijn nagekomen. Al met al een hele goede ervaring met Kwinkelenberg Automotive!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service ! Snelle reactie en altijd klantgericht denken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en klantgerichte benadering. \r\n\r\nKomt afspraken na.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele enthousiaste mensen met een mooi en uitgebreid wagenpark. Vriendelijk ontvangst. Een bedrijf dat afspraken nakomt !
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf om zaken mee te doen, niet opdringerig, en geeft ook een goede inruilprijs.\r\nKortom, een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig bedrijf, vriendelijke en kundige mensen met verstand van zaken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je word fijn geholpen, er word je niets aangepraat.\r\nLekker gewoon en relaxt, een garage naar mijn hart.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Sterrebaan 3