Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Mijn ervaring met Kwinkelenberg is erg goed en ben naar tevredenheid geholpen.\r\nHet begon met een zoektocht naar een Jaguar XF die ik bij Kwinkelenberg zag staan. Ik had hierop gereageerd via email en werd een dag later keurig netjes teruggebeld door Marcel.\r\nWe hebben gesproken over de inruil van mijn huidige auto maar kwamen er niet helemaal uit met het toe te betalen bedrag, maar zouden contact houden.\r\nEnkele dagen later werd ik gewezen op een raar geluid uit mijn motor (BMW) toen ik dit na liet kijken bij mijn vaste garage gingen zij uit van kapotte verstuivers.\r\nIk heb gebeld met Kwinkelenberg en kreeg Arthur aan de lijn, ik legde hem de situatie uit dat ik van de evt. koop afzag omdat mijn auto niet goed was en dat er evt. grote kosten aan zaten te komen. Hij kwam met het voorstel om mijn auto te bekijken en bij evt. koop het probleem over te nemen (voor een iets hoger toe te betalen bedrag). Ik ben daarna naar Utrecht gereden en Arthur heeft in mijn BMW gereden en hij zou terugkomen op een evt. deal. Tegelijkertijd heb ik naar de Jaguar XF gekeken, helaas kon ik er niet in testrijden (eind van de dag, auto stond in de showroom) maar wel de motor starten en rondom in detail bekeken. \r\nEnkele dagen later was ik voor zaken in Spanje en toen belde Arthur dat hij wel een deal wilde maken en het probleem voor X bedrag wilden overnemen.. ik vroeg hem of hij de auto wilde vasthouden totdat ik terugwas van mijn reis (3 dagen).\r\nHij informeerde mij dat ze geen auto\'s reserveerden, dus ik werd hier voor het blok gezet.. dus kopen of niet, aangezien ik de auto nog niet gereden had wist ik dus niet echt wat ik kocht.\r\nMaar Arthur begreep dat en zei dat hij achter de auto stond en 3 maanden volledige garantie op de auto gaf.\r\nZo gezegd zo gedaan, ik heb de auto gekocht en heb een goed gevoel bij Kwinkelenberg! \r\nBuiten mijn situatie om kan ik zeggen dat ik veel garages heb gezien (ik werk in de branche) en dit bedrijf is netjes, de mensen nemen de tijd voor je om met je te praten en ze pushen je niet in het kopen van een auto. Mijn vrouw die ook mee was toen ik de auto ophaalde merkte op dat de mensen niet met telefoons lopen (mobieltjes) en maar 50% bezig zijn met de klant. \r\ndus TOP geholpen en een goed gevoel aan overgehouden, ik zou er zo een andere auto weer kopen.