perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hebben al 3e golf diesel van dit bedrijf, Altijd zeer netjes behandeld door de verkopers in de showroom, Prijs kwaliteit zeer goed, Als er toch problemen waren na aanschaf van de auto, loste men dat netjes op, Zeer goede service en klantvriendelijk.en personeel denkt met je mee.Je kunt bij dit bedrijf met een gerust hart een auto aanschaffen .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik begrijp/herken de beoordeling van Donnie niet!\r\n\r\nAfgelopen zaterdag ben ik mijn VW passat op gaan halen bij Klaas. Dit is mijn mijn 2de auto die ik bij hem/Jan van Veen Auto\'s heb gekocht. Mijn vorige een VW Golf Plus, was een prima auto. Ben altijd vriendelijk ontvangen, te woord gestaan, al mijn vragen worden keurig beantwoord en hij neemt alle tijd voor jeen geeft je de ruimte om een proefrit te maken en geeft je bedenktijd. Ik ben 2 keer voor reparatie in de garage geweest bij Gerrit, alles naar wens verlopen en men weet exact wat er aan de hand is als voor reparatie/vraag langs komt. Ook voor onderhoud het juiste adres, gewoon een nette prijs wat je mag verwachten van een dergelijke autoverkoop - onderhoudadres. Mijn complimenten!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kort geleden een golf 7 aangeschaft.\r\nZeer vriendelijk personeel, uitstekende service en een goede prijs/kwaliteit verhouding.\r\nKortom een aanrader voor aanschaf van een occasion.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een golf 6 gekocht in 2014, super service! Zakaria, Eindhoven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 3 maand geleden heeft mijn vrouw een auto gekocht bij Jan van Veen (had zelf geen tijd heb alleen telefonisch contact gehad)naar aanleiding van vele positieve reactie .na 5 weken bleek buitenspiegel verwarming kapot ff gebeld geen probleem kom ff langs is zo gerepareerd werd zeer vriendelijk ontvangen en inderdaad binnen 15 minuten klaar had koffie was nog niet eens op.vorige week hoorde ik een vreemd geluid bij de motor gebeld en wederom zeer vriendelijk geholpen afspraak gemaakt,vandaag naar garage geweest zeer vriendelijk ontvangen binnen enkele minuten was bekend wat er aan de hand was distrubutie riem maakt lawaai moet vervangen worden.wat schets mijn verbazing kan direkt gemaakt worden hoef ik niet nog eens ritje van 220 km temaken duurt wel ff dus kon een leen auto krijgen om ff zaltbommel in te gaan heb dit niet gedaan kon daar lekker warm zitten en genoeg koffie thee of soep gewacht tijdens luch pauze van de monteurs werd mij gevraagd of ik misschien een broodje van de cafetaria wilde of iets anders,kreeg een heerlijk broodje gezond aangeboden.al met al heb ik alleen maar lof voor dit bedrijf en personeel zal iedereen aanraden indien je een andere auto wil aanschaffen echt super bedankt Jan van Veen autos voor de geweldige snelle service jullie verdien een dikke 10.echt super en u heeft er een nieuwe klant bij.J.Jansema Valthe.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een mooie VW Polo gezien bij Jan van Veen, bouwjaar 2011 met relatief weinig kilometers op de teller. Na telefonisch een prijsindicatie te hebben gekregen voor de inruilauto, besloten om de lange reis (ruim 160 kilometer) naar Zuilichem te maken met het voornemen de Polo te kopen. Eenmaal aangekomen bleek de Polo niet te voldoen aan de verwachtingen, teveel opzichtige gebruikerschade. Balen, de reis voor niks gemaakt. Dat had de verkoper ook door. \" Geen probleem zei verkoper Klaas, zoek maar een ander uit, ik heb genoeg staan! \" Vervolgens zag ik een VW Polo staan uit 2012 met nog minder gereden kilometers, een mooie auto maar boven budget ! Na een proefrit ben ik de onderhandelingen gestart en het leek erop dat we het niet eens konden worden, het verschil was te groot. Uiteindelijk tóch een mooie prijs en deal kunnen maken en......gekocht ! Auto werd direct netjes en rijklaar afgeleverd. Wat niet beviel of niet naar wens was, werd zonder meer vervangen of nog even in orde gemaakt. No-nonsense, prima service en verkoop. ik ben zéér tevreden. \r\nBedankt Klaas!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een gebruikte Volkswagen aangeschaft. Correct geholpen, er werd direct een proefrit aangeboden, daarna ben ik overgegaan tot onderhandeling en koop. Gekozen om zonder garantie maar met nieuwe APK te kopen. Bij afhalen is de auto netjes afgeleverd met nieuwe matten en deukje verwijderd volgens afspraak.\r\n\r\nEnige minpuntje is dat de auto afgeleverd is met versleten remblokken, deze heb ik een week na aankoop direct moeten vervangen. Gezien ik gekozen heb voor geen garantie mag dit Jan van Veen niet aangerekend worden, maar het was erg netjes geweest als dit minstens op het keuringsrapport als adviespunt werd aangemerkt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb op 20-11-2015 een VW Polo gekocht, we konden met diverse auto\'s proef rijden, geen druk van verkoper Klaas om een auto te kopen. We konden er rustig de tijd voor nemen na de onderhandeling om mijn oude Ford in te ruilen zijn wij tot een overeenkomst gekomen. De service was zo goed dat wij de Polo direct mee konden nemen er werden nog wat punten nagelopen en nadat de auto gewassen was kon hij mee. Mijn zoon die met mij mee was heeft begin van dit jaar daar een auto gekocht en zijn navigatie werd nog even gratis geüpdatet met nieuwe software. Conclusie dit is een fijn bedrijf om een auto te kopen zij zijn echt servicegericht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens de zoektocht naar twee auto\'s voor ons bedrijf via Google terecht gekomen bij Jan van Veen auto\'s. De plaatjes zagen er prima uit maar dat wil in het echt nog wel eens tegenvallen. In dit geval overtrof de werkelijkheid de plaatjes. Alles zag er tiptop uit, mooi schoon en de voertuigen netjes tentoongesteld. We zijn prima geholpen door Klaas en na wat proef rijden en bedenktijd twee voertuigen aangeschaft. De auto\'s zagen er bij aflevering prima uit en alle afspraken zijn ook nagekomen. Kortom grote klasse.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volkswagen polo gekocht zeer tevreden mee je word ook netjes geholpen!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Allereerst telefonisch contact opgenomen met Henk van Jan van veen. Hij heeft mij heel goed geholpen met de keuze van de best passende auto. uiteindelijk ben ik langsgekomen om de auto te kunnen zien. toen heb ik daarbij uitgebreide uitleg gekregen over de auto. ook heb ik bij de auto aanschaf een nieuwe APK Gekregen. het personeel was heel klant vriendelijk en de service was top ! De auto is ook in top staat en wat ik vooral belangrijk vind is betrouwbaarheid. En dat is bij jan van veen zeker aanwezig ! Top bedrijf !\r\nI

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op internet viel mijn oog op een audi a3 Sportback,\r\n\r\nben er heen gegaan ben erg goed geholpen kwa verkoop ook een proefritje was geen enkel probleem, dat was voor mij de doorslag, \r\nkortom super bedrijf met leuke werknemers \r\n\r\nbedankt mvg kees hartog (amsterdam)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nu bijna een maand mijn polo die ik gekocht heb bij Jan van Veen. Na een week de auto gekocht te hebben en een aantal flinke regenbuien verder was mijn gehele hemeldak nat. Jan van Veen gebeld en kon aantal dagen daarna gelijk langskomen. Rubbers werden gekit hemeldak gereinigd en ik kreeg nog een spuitbus mee.(zij konden dit probleem overigens niet van te voren weten) Enkele dagen daarna toch weer lekkage. Jan van Veen maakte loste dit correct op door de gehele rubbers aan de achterkant te vervangen, en de hemel helemaal te reinigen. Het probleem is dus helemaal opgelost. Je kan pas na een jaar zeggen of je een goede aankoop hebt gedaan maar tot nu toe voelt het erg goed. Jan van Veen bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In juli 2015 een golf variant gekocht bij Cor net zoals de vorige keer een toen een passat.\r\nWe reden lekker in Oostenrijk toen er een lampje ging branden naar de VW garage gereden daar de storing hersteld. We hadden 3 maanden jan van veen garantie. Meteen vergoed door de jan van veen garage. Een en al lof voor deze garage en vooral Cor voor zijn vriendelijk benadering groeten Tom en Lisette uit dongen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een week geleden de nieuwe 2e hands Audi A3 gekocht.\r\nIk mocht zelfs met de in total 3 auto\'s een proefrit maken.\r\nUiteindelijk geode service en bij de levering van de auto zijn de alle afspraken nakegomen.\r\ngoed geholpen door verkoper arie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een gebruikte polo 1.2 TDI Blue Motion gekocht. Een 10 is nog te weinig. Eerder deze week gebeld, omdat ik interesse had in een Polo en aangezien we niet in de buurt wonen gevraagd of de auto gereserveerd kon worden dit was geen probleem. Vandaag aangekomen de auto bekeken en overgegaan tot de koop. \r\n\r\nHierbij hebben wij een gratis kleine beurt gekregen. De remmen bleken niet helemaal in orde. Zonder problemen werden er nieuwe remschijven en remblokken gemonteerd! En dit alles op de dag van aankoop! Aan het einde van de middag zeer tevreden in onze Polo terug naar Winschoten gereden. Wat kan ik hierover verder zeggen. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. Nogmaals bedankt Klaas!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nou ik ben heel er benieuwd mijn eerste auto bij hun gekocht .\r\nAs zaterdag kan ik hem ophalen mijn eerste indruk telefonische was zeer tevreden .\r\nDaarna vervolgens gaan kijken en uitgelegd wat ik zocht vriendelijke verkopers mijn ervaringen met de auto zal ik later nog gaan beschrijven. \r\nWe werden netjes ontvangen door verkoper Klaas en zijn tot koop gegaan .

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf N uit Weert.\r\n\r\nVakmensen, kwaliteit en een top service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanschaf van mijn auto waren er toch nog een aantal kleine probleempjes (wiellager en dashboardverlichting defect, onjuiste montage van een rubber dat voor windruis zorgde) maar alles zonder enige probleem zeer netjes opgelost. \r\nNooit geen gemopper maar altijd \"kom maar even langs\" en \"we gaan er voor zorgen dat u met een goed gevoel een auto heeft gekocht\".\r\n\r\nZelf ben ik altijd zeer kritisch als het aankomt op dealers, zeker ver weg (voor mij meer dan een uur rijden) maar ben zeer tevreden over prijs/kwaliteit/service en niet te vergeten de grote klantgerichtheid. \r\nIedereen die op zoek is naar een betaalbare auto en betrouwbare dealer zou ik Jan van Veen aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals ik al wist, prima mensen prima service\r\nUniek bedrijf met aandacht voor de klant

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf keurig bedrijf fijne verkopers skoda octavia gekocht bij inruil lagen op onze ford focus bijna nieuwe banden toen we de auto ophaalden zaten op de skoda ook 4 zo goed als nieuwe banden prima gedaan mensen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens de onderhandeling bij de koop van een andere auto voor mijn dochter heb ik geprobeerd nog € 250,- van de prijs af te krijgen.\r\nJan van Veen was van mening dat hij de deal scherp aanbood en helaas niets meer van de prijs af kon doen.\r\nToen we de auto op kwamen halen bleek dat zonder dit vooraf besproken te hebben de auto voorzien was van rondom nieuwe remblokken, voor nieuwe remschijven, de distributieriem was vervangen, er zaten 4 nieuwe banden op en de auto was apk gekeurd. Hiermee was de € 250,- met gemak 3 keer terug verdiend.\r\nKortom een prima service met en TOP aflevering.\r\n\r\n\r\n

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om