goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs mijn golf5 ingeruild voor een golf7 bij verkoper Klaas. Heel prettig bedrijf met veel aanbod en vakkundig en vriendelijk personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf.\r\nGoed contact met de verkopers.\r\nOok het personeel van de werkplaats en werkplaatschef zijn erg service gericht. Al is het nog zo druk, voor de vaste klant wordt meegedacht en gekeken naar een storing.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik koop sinds jaren mijn auto bij Jan van Veen, fair in prijs, altijd goede autos en vooral top klantenservice!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al 3 auto\'s gekocht bij dit top bedrijf en uitstekende service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisterochtend mijn nieuwe aankoop opgehaald. Bij aankomt stond hij klaar in de werkplaats. \r\nEn eerlijk is eerlijk, hij stond erbij als een nieuwe in een showroom! Ze hebben goed werk geleverd, en dat mag ook zeker vermeld worden. Bij de afgesproken grote beurt hebben ze ook de waterpomp en tevens de kopling vervangen. Super dus. Mooi bedrijf, ik zal er waarschijlijk in de toekomst wel vaker een auto kopen...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een top bedrijf. Alles klopt gewoon en ze zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb net een vw polo gekocht en ik ben heel goed geholpen door Klaas hij heeft me alles duidelijk uitgelegt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week Golf gekocht 1.6 tdi highline. Keurig behandeld, ongevraagd twee deukjes er uit gehaald. Snelle vlotte afhandeling. Een puntje: de auto was bij aflevering niet echt schoon, ik had dat voor dit geld wel verwacht! Verder goed tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service, erg klantvriendelijk. Hele ongedwongen en relaxte mensen. Wat ook erg fijn was is de eerlijke verkoopstijl. Cor heeft mij op een hele fijne manier geholpen. Gewoon echt oprecht meekijken naar wat de beste optie is voor mij. Ben super blij met mijn nieuwe polotje!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit voorjaar hebben wij hier een Audi A3 gekocht. De auto had een wit leren bekleding. Nadat wij 2 keer \'s avonds zijn wezen kijken, hebben we de auto gekocht. Overdag bleek echter dat er al aardige zichtbare spijkerbroek sporen op de bekleding zat. Nadat ik contact had gehad met de desbetreffende verkoper, konden wij gewoon een ander interieur kiezen. Dit werd zonder problemen overgezet vanuit een andere auto!\r\nEcht een top service. Onze volgende auto wordt zeker weer hier gekocht!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hierbij een dikke pluim voor Jan van Veen Auto\'s!. Betrokkenheid en klantvriendelijkeid houden hier niet op na aankoop van de auto. Een zeer prettige ervaring mee gehad onlangs toen ik kapot heb gestaan. Ik zeg......perfecte service!!!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1.klantvriendelijk 2.Service uitermate goed ! 3.Zij staan er voor jou en ook zij willen dat wij kopers met een goed gevoel wegrijden !\r\n\r\nik heb hier vandaag mijn tweede auto gekocht en werd ook weer netjes behandeld, er werd zelfs een spoed van gemaakt i.v.m. dat zij met zomervakantie gaan en ik de auto al snel nodig heb.\r\n\r\nik vond het weer super en ben goed gevoel weggereden,\r\nje ziet het nog maar weinig dat dit soort autobedrijven nog bestaan ! kunnen velen een voorbeeld aan nemen!\r\n\r\nbedankt ! Jan van veen auto\'s ( Bert jr)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom geslaagd bij Jan van Veen auto\'s,mijn Passat uit 2008 ingeruild voor een Touran uit 2011. Met Cor weer prima zaken kunnen doen,en de Touran is volgens afspraak netjes afgeleverd. Wij hopen er net zoveel rijplezier van te hebben als de Passat.\r\nMannen allen bedankt weer!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom weer top geholpen bij jan van veen. mijn oude passat 2007 ingeruild voor een nieuwer model 2011.\r\nook nu weer keurig geholpen. en netjes volgens afspraak alles gedaan.\r\nhoop net zoveel plezier te hebben van mijn nieuwe auto.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag een golf gekocht.\r\nKlantvriendelijk, geduldig, gastvrij en eerlijk. \r\nBert junior het was een gezellige aankoop voor ons.\r\nTop!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf pas auto gekocht bij jan Veen denk voor ik de auto ga ophalen en betalen even kijken naar het kenteken op autoverleden.nl\r\ndaar stond keurig wat er met deze auto in het verleden is gebeurd\r\nen kreeg het advies van veilige Auto en dat ik met een gerust hart de auto kan gaan betalen en mee nemen Jan van Veen auto s werd ook in het rapport vernoemd als veilige auto verkoper dit heeft mij erg gerust gesteld en ga zeker bij mijn vrienden en kennissen dit bedrijf aan bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1 maand geleden skoda fabia greenline gekocht en mijn oude auto ingeruild. Na 1 maand begon lampje te branden van uitlaatgascontrole systeem en ik kon naar de garage komen en daar hebben ze een sensor verwisseld.\r\ntop service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een Golf Variant gekocht vandaag\r\nik moet zeggen dat ik perfect ben geholpen\r\nen een goede prijs voor mijn inruil auto terug heb gehad waar door ik toch de auto kon kopen die naar mijn zin was en waar ik naar op zoek was ik vroeg om wat mogelijk heden op mijn nieuwe auto was geen probleem werd voor gezorgd klasse vind ik dat ik wil de echt een bepaalde inruil prijs voor mijn oude auto en heb die ook gekregen dit bedrijf doet het goed en beveel ik zeker aan bij andere mensen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een Audi A3 Sportback gekocht bij Jan van Veen Auto\'s.\r\n\r\nSuper service meer kan ik niet zeggen!\r\n\r\nGa zo door en mijn Audi blijft in onderhoud bij Jan van Veen dat zegt genoeg.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel klantvriendelijk, goede aflevering zag er keurig netjes uit!\r\nZeker voor eventueel een volgende keer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een gebruikte Audi gekocht en ben zeer leuk geholpen en als ik wat had werd daar gelijk wat aan gedaan\r\nLeuke mensen allemaal

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zojuist een volkswagen polo gehaald bij Jan van Veen. Top service, hele aardige mensen en gaven ons de tijd om de auto te bekijken. Ook prijs is perfect. Ik raad iedereen dit bedrijf. Kortom dit is een top bedrijf. Ga zo door....

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag onze Audi opgehaald alles was super geregeld.Echt een top bedrijf als je een mooie auto zoekt ga dan eerst even bij Jan van Veen langs dan weet je zeker dat het goed zit.\r\n\r\nBedankt toppers.\r\n\r\nZelfs het onderhoud gaan we bij jullie laten doen willen we graag uurtje voor rijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn erg blij met de auto die we zojuist bij jullie hebben gekocht. \r\nComplimenten voor de klantgerichtheid en service die jullie bieden. Kortom, een hele betrouwbare partij in de aanschaf van een auto. Ga zo door!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recent heb ik een VW Tiguan bij Jan van Veen gekocht en ben vol lof over de vriendelijke wijze waarop Klaas mij heeft geadviseerd. Jan van Veen heeft een prettige en professionele club mensen die perfect de inruil en aankoop van een auto begeleiden. Eerder deed ik naar volle tevredenheid zaken met Bert en Cor en voor het regulier onderhoud van de auto maak ik graag gebruik van Gerrit\'s service!. Altijd een glimlach en een vlotte betrouwbare afhandeling. Top bedrijf!

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om